Ketvirtadienis, 2024-03-28, 1:19 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









Forum moderator: Valedy  
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Plaukai » Priemonės, skatinančios plaukų augimą (pasidalinkit patirtimi...)
Priemonės, skatinančios plaukų augimą
KipsiukeData: Pirmadienis, 2010-02-01, 11:30 AM | Žinutė # 31








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:vilnius
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Priemones plauku prieziurai:
1) Priežiūra naudojant kiaušinį. Kiaušinio trynys sumaišomas su keliais lašeliais citrinos, užtepama ant ką tik išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų ir palaikoma pusę valandos. Paskui vėl gerai išplaunama.
2) Kviečių daigų energija. Vienas valgomasis šaukštas kviečių daigų arba migdolų aliejaus sumaišomas su vienu tryniu ir užtepamas ant išplautų plaukų, galva šiltai apvyniojama ir laikoma dvi valandas. Po to vėl išplaunama šampūnu.
3) Skalavimas su obuolių actu. Du valgomieji šaukštai obuolių acto, įpilti į paskutinį skalavimui skirtą vandenį, suteikia plaukams nuostabų žvilgėjimą.
4) Lavos akmuo plovimui. Specialiose bioparduotuvėse pirktas lavos akmuo ištirpsta vandenyje ir švelniai šalina riebalus bei nešvarumus. Jis neputoja ir labai tinka alergiškiems žmonėms ir turintiems jautrią odą. Plaukai nuo jo stebuklingai blizga.
5) Skalavimas alumi. Išplautus plaukus praskalaujame mažu buteliuku alaus. Išdžioviname. Ploni plaukai šiek tiek sutvirtėja.
6) Citrinos įveikia riebius plaukus. Citrinos yra tinkama riebalų blokavimo priemonė. Pusės citrinos sultys supilamos į pusę litro vandens ir juo išskalaujami plaukai. Dar kartą perskalaujama gana šiltu vandeniu.
7) Citrinų kaukė. Į puodelį pieno įplakamas vienas kiaušinis, įmaišoma arbatinis šaukštelis vitrinų rūgšties iš vaistinės, pusės citrinos sultys ir valgomasis šaukštas kokosų aliejaus. Mišiniu užtepus plaukus palaikykite 20 minučių ir labai gerai ištrinkite galvą.
8) Labai storiems plaukams tinka ši kaukė (nugarintiems saulės ir vandens plaukams) : penkis valgomuosiuos šaukštus kviečių aliejaus sumaišome su penkiais valgomaisiais šaukštais citrinų sulčių, gerai įtriname ir po 10 minučių stropiai išskalaujame.

Kad plaukai labiau zvilgetu ir maziau skilinetu : Kartą per savaitę palepink juos namine kauke. Į dubenėlį įmušk kiaušinio trynį, įpilk šaukštą ricinos arba alyvuogių aliejaus, įdėk šaukštą majonezo ir, jei plaukai šviesūs, išspausk pusės citrinos sultis. Viską sumaišyk ir gauta mase ištepk plaukus. Palaikyk 20-30 minučių ir išplauk. Plaukai taps gražūs ir žvilgantys.

Kauke plaukams,kai sauseja plaukai:
Kiausinis
Alive aliejus
Puses citrinos sultys
Alijosius,isspaustas is augalo

Dar keletas kaukių:
1 šaukštas ricinos aliejaus (perku vaistinėj)
1 šaukštas citrinu sulčių
1 šaukštas medaus
1 kiaušinio trynys
viską sumaišyti ir itrinti palukus , palaikyti 30 minučių ir išplauti šampūnu.

Visų tipų plaukams:
ricinos aliejus + medus. Arba grynas ricinos aliejus. Laikyti 15-20 min., tada išsiplauti.

Išsirinkite savąjį plaukų priežiūros receptą
* Sumaišykite vieną kiaušinio trynį su valgomuoju šaukštu ricinos aliejaus, užtepkite ant plaukų ir apvyniokite rankšluosčiu, kad sušiltų. Po 3 valandų išplaukite neutraliu muilu arba šampūnu.
* Sumaišykite 20 gramų ricinos aliejaus su 10 gramų šampūno ir užtepkite ant plaukų. 2-3 minutes pašukuokite, kad mišinys pasiskirstytų tolygiai, apvyniokite galvą polietileno plėvele ir rankšluosčiu, kad sušiltų. Po pusantros valandos išplaukite plaukus tekančiu vandeniu ir perskalaukite vandeniu su actu (2-3 valgomieji šaukštai acto litrui vandens), kad jie blizgėtų.
* Kad plaukai sutvirtėtų, plaukite juos išrūgomis, šviežiu alumi arba svogūnų lukštų ar dilgėlių nuoviru.
* Sumaišykite 10 gramų konjako, 40 gramų nukoštų svogūno sulčių ir 50 gramų varnalėšos šaknų nuoviro (1:10). Paruoštą masę įtrinkite į galvos odą, apriškite rankšluosčiu. Po dviejų valandų išplaukite. Procedūrą pakartokite keletą kartų iš eilės.
* Jeigu labai slenka plaukai, pasidarykite nasturtų ir dilgėlių losjono. Susmulkinkite 100 gramų nasturtų lapų, žiedų, šviežių sėklų ir sumaišykite su 100 gramų šviežių dilgėlių lapų. Mišinį užpilkite 500 mililitrų medicininio spirito ir po 15 dienų nukoškite. Šepetėliu įtrinkite losjoną į galvos odą prieš naktį.
* Jeigu slenka plaukai ar sergate galvos odos ligomis, 2 kartus per savaitę plaukite galvą varnalėšos šaknų ir medetkos žiedų nuoviru (20 gramų varnalėšų ir 10 gramų medetkų litrui vandens); galite pridėti 15 gramų apynių spurgų.
* 4 valgomuosius romo arba konjako šaukštus išplakite su vienu kiaušiniu. Kai masė bus vientisa, įtrinkite ją į plaukus, apsukite šiltu rankšluosčiu ir palaikykite 20-25 minutes. Po to išplaukite šiltu vandeniu.
* Nuo plaukų slinkimo galite apsisaugoti perskalaudami po plovimo juos ajerų nuoviru. 3 valgomuosius šaukštus susmulkintų ajerų šakniastiebių 15 minučių pavirkite pusėje litro acto.
* Sumaišykite kadagio ir beržo lapus lygiomis dalimis ir susmulkinkite. Saują mišinio 5 minutes virkite 3 litruose vandens. Indą apvyniokite šiltu rankšluosčiu ir leiskite nusistovėti. Po valandos nuoviru galite plauti plaukus ir juos skalauti. Šis nuoviras stiprina plaukus.
* 6 valgomuosius šaukštus varnalėšos ir ajero šaknų (lygiomis dalimis) užpilkite litru vandens ir pavirkite 15-20 minučių. Atvėsusiu nuoviru įtrinkite galvos odą 2-3 kartus per savaitę - tokios procedūros sustiprins jūsų plaukus.
* Jeigu norite atsiauginti plaukus, jums reikės varnalėšos sulčių arba jos šaknų tepalo. 20 gramų varnalėšos šaknų užplikykite stikline vandens ir 20 minučių leiskite nusistovėti; po to virkite, kol liks pusė buvusio skysčio kiekio. Ištirpinkite gabalėlį kiaulės vidaus taukų ir lygiomis dalimis sumaišykite su paruoštu nuoviru. Sandariai uždenkite ir keletą valandų palaikykite. Kai masė atauš ir sutirštės, paviršiuje likusį vandenį nupilkite. Šiuo tepalu tepkite galvos odą.

Riebiems plaukams tinka tokia kaukė: sumaišoma po 1 arbatinį šaukštelį alavijo bei greipfruto sulčių, 1 valgomasis šaukštas medaus, sutrinta česnako skiltelė ir kiaušinio trynys. Gauta košele įtrinamos išplautų plaukų šaknys, galva pridengiama polietilenu ir apmuturiuojama storu rankšluosčiu. Po pusvalandžio plaukai išplaunami šiltu vandeniu.

Sausiems plaukams rekomenduojama kitokia kaukė: 1 valgomasis šaukštas varnalėšų aliejaus sumaišomas su 5 šaukštais natūralaus nesaldaus jogurto ir žaliu kiaušiniu. Gauta mase įtrinama galvos oda, pridengiama polietilenu ir rankšluosčiu, o po 20-30 minučių kaukė nuplaunama šiltu vandeniu.

Galvos odą reikia masažuoti, ypač naudojant plaukus stiprinančias priemones. 6 šaukštai vandens vonelėje pašildyto varnalėšų aliejaus sumaišomi su 4 šaukštais apelsinų sulčių. Gautu mišiniu įtrinama galvos oda, aptepami plaukai. Masažuojama apvaliais judesiais. Baigus masažuoti, plaukai išplaunami su šampūnu.

Bent kartą per savaitę naudinga plaukus išskalauti alaus ir vaistingųjų augalų antpilo mišiniu. Nuo jo plaukai suminkštėja ir gražiau žvilga. 50 g medetkų žiedų, beržų lapų, varnalėšų šaknų ir apynių spurgų mišinio užpilama stikline karšto šviesaus alaus, palaukiama, kol atvėsta, perkošiama. Pašildžius išskalaujami išplauti plaukai.

Stiprinamaisiais augalų antpilais naudinga plaukus skalauti po kiekvieno plovimo.

Jeigu plaukai linkę greitai riebaluotis, reikia naudoti gysločio, šalavijo bei dilgėlės lapų ir raudonėlio žolės lygių dalių antpilo mišinį. 5 šaukštai mišinio termose užpilami 1 l verdančio vandens, 1-1,5 valandos palaukiama, perkošiama, atskiedžiama šiltu vandeniu. Antpilu išskalaujami išplauti plaukai.

Jei plaukai sausi, reikia naudoti ąžuolo žievės, svogūnų lukštų ir mėtos lapų antpilą. 200 g žaliavos užpilama 1 l verdančio vandens, truputį pavirinama, atvėsinama, perkošiama, atskiedžiama šiltu vandeniu, ir išskalaujami švarūs plaukai.

Peršalusią galvos odą šukuojant plaukus skauda.
Todėl jeigu taip atsitikdavo, ant jos dėdavo vandeniu praskiesto (1:1) skruzdžių-kamparo spirito kompresus, o po 2 valandų galvos odą įtrindavo varnalėšų aliejumi, pagamintu iš 100 g varnalėšų miltelių, užpiltų 500 ml rafinuoto augalinio aliejaus ir 18 dienų palaikytų šiltoje vietoje.
Prieš vartojimą aliejų (nebūtinai perkoštą) suplakdavo. Tokias procedūras darydavo tol, kol išnykdavo nemalonūs pojūčiai.

Gydomieji plaukų skalavimo antpilai su obuolių actu (stiprina plaukus):
* Po kiekvieno plovimo reikia plaukus gerai išskalauti parūgštintu vandeniu (į 1 l vandens - 2 valgomieji šaukštai obuolių acto). Tai padeda išsaugoti rūgščių ir šarmų balansą, kurį sutrikdo kiekvienas šampūnas, ir išvengti pleiskanų. Parūgštintu vandeniu išskalauti plaukai suminkštėja ir gražiau žvilga.
* Skalavimui tinka ir vaistažolių antpilai. Tam reikia keleto šaukštelių džiovintos žaliavos, 100 ml vandens ir 60 ml obuolių acto. Priklausomai nuo plaukų tipo rekomenduojami tokie mišiniai:
- riebiems plaukams - po 1 arbatinį šaukštelį šalavijo, rozmarino, čiobrelio ir asiūklio;
- sausiems ir trapiems plaukams - po 1 arbatinį šaukštelį dilgėlių, rozmarino ir ramunėlių;
- sausiems ir blankiems plaukams - 2 valgomieji šaukštai susmulkintų varnalėšos lapų.
Žaliava užpilama verdančiu vandeniu, 15 minučių palaukiama, perkošiama, įpilama obuolių acto ir skalaujama.
* 1 valgomasis šaukštas medaus, 250 ml distiliuoto vandens ir 1 arbatinis šaukštelis obuolių acto.
Vanduo pašildomas, bet neužvirinamas, jame ištirpinamas medus, o po to supilamas obuolių actas ir gerai išmaišoma. Gautu mišiniu vienodai ir švelniai įtrinama visa galvos oda. Po 20-30 minučių plaukai išskalaujami šiltu vandeniu.

Dar keletas plaukų priežiūros receptų
- Vaistinės ramunėlės nuo seno naudojamos kaip universali plaukų dažymo priemonė. Ištrinkus galvą, plaukus reikia perplauti ramunėlių žiedų nuoviru, ir jie įgaus švelnų auksinį atspalvį.

- Tris šaukštus šalpusnio ir tiek pat dilgėlių lapų užpilkite litru verdančio vandens. Po 30 min. nukoškite per marlę. Turint pleiskanų, rekomenduojama 2-3 kartus per savaitę šiuo antpilu įtrinti galvos odą.

- Šalpusnio lapų tyrelė gana veiksmingai stabdo plaukų slinkimą ir naikina pleiskanas. 100 gramų smulkintų šviežių šalpusnio lapų sutrinti su karštu vandeniu ir gauta tyrele ištepti galvos odą. Galvą tampriai aprišti skarele ir palikti 20-30 minučių. Po to plaukus gerai išplauti švariu, šiek tiek actu parūgštintu vandeniu.

- Išplovę galvą, plaukus perskalaukite vandeniu, į kurį įpiltas vienas valgomasis šaukštas obuolių acto ir penki lašai arbatmedžio aliejaus. Skalaudami lengvai pamasažuokite galvos odą - plaukai labiau blizgės, be to, bus stipresni. Taip pat verta žinoti, kad obuolių acte esančios veikliosios medžiagos ramina sudirgintą ir niežtinčią galvos odą.


Atsijungęs
KipsiukeData: Pirmadienis, 2010-02-01, 11:56 AM | Žinutė # 32








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:vilnius
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
1.Noredamos pagreitinti plauku augima skalaukite plaukus kava.
2.Naturalus aliejus + kiausinis + siek tiek brendzio(kauke nuo slinkimo)
3.Siltas alyvuogiu aliejus + saukstas medaus + saukstelis cinamono(stiprinamoji kauke)
4.Druskos sveitiklis galvos odai. Paprasta stambia druska nusveiskite galvos oda - taip ji labiau isisavins balzamus ir kaukes.


Atsijungęs
KipsiukeData: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:06 PM | Žinutė # 33








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:vilnius
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Priemonė nuo pleiskanų

Sumaišykite keletą lašų rozmarinų aliejaus su 30 ml alyvų aliejaus ir gerai įtrinkite į galvos odą. Ryte išplaukite ir gerai išskalaukite galvą.

Maitinamasis mišinys su kiaušiniu

Sumaišykite du nedidelius kiaušinius su 50 g negazuoto mineralinio vandens ir 15 ml obuolių acto ar citrinų sulčių. Lėtai maišykite 30 sek. Gerai įtrinkite į galvos odą ir išplaukite šiltu vandeniu (jei vanduo bus per karštas, sutrauks kiaušinį).

Mišinys su žolėmis (suteikia blizgesio)

Susmulkinkite keletą lauro lapų ir sumaišykite su sauja ramunėlių žiedų ir 5 ml skysto muilo. Masažuodami užtepkite ant plaukų. Gerai išplaukite.

Šiltas aliejus (suteikia blizgesio ir purumo)

Tinka bet koks augalinis aliejus. Nedaug pašildykite. Paeiliui įtrinkite visas galvos sritis. Apvyniokite galvą polietilenu ir palaukite 20 min. Veikiant šilumai, aliejus įsigers į plaukų šaknis. Išplaukite ir gerai išskalaukite galvą.

Stiprinanti priemonė

50 ml kefyro išplakite su kiaušiniu, pridėkite 5 ml jūros augalų miltelių ir 5 ml susmulkintos citrinos žievės. Gerai išmaišykite ir ištepkite plaukus. Apsukite galvą polietilenu ir palaukite 40 min. Išplaukite ir išskalaukite.

Eterinių aliejų naudojimas

Aromatinius gydomuosius aliejus galima naudoti plaukų priežiūrai. Receptus pateikė pasaulyje gerai žinomas gydytojas Robertas Tisserandas. Aliejaus lašus atskieskite 30 ml augalinio aliejaus.
Sausiems plaukams: dalbergijos — 9, sandalo — 6
Riebiems plaukams: bergamotės — 9, pakalnučių — 6
Nuo pleiskanų: eukalipto — 9, rozmarino — 6.
Sumaišykite reikiamas dalis ir užtepkite ant sausų ar drėgnų plaukų. Masažuokite galvą pirštais.
Palikite 2—5 minutėms, gerai išplaukite.


Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-09-27, 2:16 PM | Žinutė # 34








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labai padeda _liuks_ _liuks_

taip pat kartą į savaitę pasitepu plaukus su eteriniu arbatmedžių aliejumi, aišku atskiedus _liuks_ _liuks_


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
AnaStanData: Pirmadienis, 2013-07-22, 8:58 AM | Žinutė # 35








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Kaunas
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 33
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
As neseniai nusikirpau karstomis zirklemis, sake kirpeja reiks dar 2 kokius kart kirptis ir tada pasimatys galutinis rezultatas. labai laukiu :)
Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2013-07-22, 11:30 AM | Žinutė # 36








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (AnaStan)
As neseniai nusikirpau karstomis zirklemis, sake kirpeja reiks dar 2 kokius kart kirptis ir tada pasimatys galutinis rezultatas. labai laukiu :)

o kas čia per naujiena? kas būna kai tokiomis žirklėmis nukerpa? :)


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2013-07-22, 5:59 PM | Žinutė # 37








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
o kas čia per naujiena? kas būna kai tokiomis žirklėmis nukerpa? :)

aš jau senokai kerpuosi karštomis žirklėmis liuks liuks ne visose kirpyklose kerpa su jomis, bet šeip poveikis tai tikrai yra, nesišakoja,, greičiau auga ir t.t. liuks liuks


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2013-07-22, 11:18 PM | Žinutė # 38








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
aš jau senokai kerpuosi karštomis žirklėmis liuks liuks ne visose kirpyklose kerpa su jomis, bet šeip poveikis tai tikrai yra, nesišakoja,, greičiau auga ir t.t.

aš tai pirmą kartą išgirdau geda sypsausi


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
AnaStanData: Antradienis, 2013-07-23, 8:59 AM | Žinutė # 39








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Kaunas
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 33
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Tai daug sveikesnis palukas ir daug reciau kirpti reikia, zinoma ne visoms buna, gi skirtingi musu kunai, bet kiek pazistu tai kai kuriom ziauriai greit plaukai auga po kirpimo tokio :) as zadu jau po kokio menesiuko vel eiti:)
Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2013-07-23, 5:32 PM | Žinutė # 40








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (AnaStan)
Tai daug sveikesnis palukas ir daug reciau kirpti reikia, zinoma ne visoms buna, gi skirtingi musu kunai, bet kiek pazistu tai kai kuriom ziauriai greit plaukai auga po kirpimo tokio :) as zadu jau po kokio menesiuko vel eiti:)

ko tik nėra gerai liuks
mano ir taip gerai auga :)


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
AnaStanData: Trečiadienis, 2013-07-24, 8:57 AM | Žinutė # 41








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Kaunas
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 33
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Mano irgi auga, bet kai sustojo ties vienu ilgiu taip nejuda, o norisi labai ilgu plauku :D tai ir suki galva kaip cia ka :)
Atsijungęs
LauritukeData: Trečiadienis, 2013-07-24, 2:15 PM | Žinutė # 42








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (AnaStan)
Mano irgi auga, bet kai sustojo ties vienu ilgiu taip nejuda, o norisi labai ilgu plauku :D tai ir suki galva kaip cia ka :)

sypsausi
kaip tik ėjau nesenai ilgus nusikirpti , tai kirpėja kokius tris kartus paklausė ar negailą sypsausi sako visas miršta dėl ilgio o tu nukerpi sypsausi sakau nieko ataugs,dabar turbūt jau vėl auginsiuos kaip ankščiau kad buvo :)


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
AnaStanData: Ketvirtadienis, 2013-07-25, 9:02 AM | Žinutė # 43








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Kaunas
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 33
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Kaip gerai, kai taip auga, as noreciau siek tiek, kad virs uzpakalio butu, zinoma, jauci uju prieziura uzknistu, bet nepabandes nesuzinosi:D
Atsijungęs
LauritukeData: Ketvirtadienis, 2013-07-25, 10:36 AM | Žinutė # 44








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (AnaStan)
Kaip gerai, kai taip auga

jo va kuom džiaugiuosi tai plaukais labai :)
Quote (AnaStan)
jauci uju prieziura uzknistu, bet nepabandes nesuzinosi:D

nu jo tokių ilgų priežiūra tai tikrai jau sunki :)


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
AnaStanData: Ketvirtadienis, 2013-08-01, 8:38 AM | Žinutė # 45








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Kaunas
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 33
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
O tai iki kur plaukus turi?
Atsijungęs
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Plaukai » Priemonės, skatinančios plaukų augimą (pasidalinkit patirtimi...)
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024