Natūralūs aliejai, plaukams, veidui, kūnui - Forumas
Ketvirtadienis, 2016-12-08, 6:06 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









Page 1 of 11
Forum moderator: Valedy 
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Kūno priežiūra » Natūralūs aliejai, plaukams, veidui, kūnui
Natūralūs aliejai, plaukams, veidui, kūnui
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 11:53 PM | Žinutė # 1








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Aliejų aprašymai:

Natūralus abrikosų branduolių aliejus
Aliejus atjaunina, pagyvina ir apsaugo odą. Šis produktas gali būti naudojamas gydyti egzemą, odos niežėjimą. Turtingas vitaminų A, B1, B2, B6, B17 ir E. Gerai pasiskirsto ir lengvai absorbuojasi per odą. Jis yra rezorbuojamas lėtai (per 20-50 minučių), todėl jis puikiai tinka viso kūno masažui. Naudojimas: kremams nuo spuogų, odos valikliams, odai po skutimosi, jautriai odai, lūpų balzamams ir prieš raukšles.

Arnikos aliejus
Arnikos aliejus yra pagamintas iš arnikos augalo. Aliejus naudojamas esant raumenų skausmams ar sužeistiems raumenims, pasitempus sausgysles, mėlynėms, išnarinimams, patinimui dėl lūžių, reumato skausmams ir uždegimams nuo vabzdžių įkandimų. Puikus masažo aliejus po sporto traumų, žaizdų, opų, nes padeda sumažinti kraujosruvas ir susilpnina raumenų įtampą. Naudojimas: kremams ir losjonams.

Natūralus kokosų aliejus
Aliejui išgauti naudojamas šviežias kokoso branduolys jo nedžiovinant.
Baltos spalvos, nerafinuotas ir nedezodoruotas kokospalmių riešutų aliejus turi kokosui būdingą malonų kvapą. Kietos konsistencijos, skystėja prie 24-26°C, užtepus ant odos akimirksniu išsilydo. Lengvai įsigeria į odą, nepalieka riebaus pojūčio. Tik natūraliame chemiškai neapdorotame, t.y. nerafinuotame, aliejuje yra išlikusios natūralios bioaktyvios medžiagos, kurios prarandamos aliejų rafinuojant.
Naudojimas:
• Vienas iš pačių geriausių aliejų bendram kūno masažui dėl puikios tekstūros ir slydimo. Vietoj kūno pienelio – ištepti kūną po dušo ar vonios per 3 min., kol odos poros išsiplėtusios. Padeda išlaikyti drėgmę odoje, kartu ir drėkina, ir minkština odą. Kaip kremas po skutimosi (ir vyrams, ir moterims).
• Kaip įdegio aliejus – tepti odą prieš tepantis saulės filtrais. Apsaugo odą nuo UV spindulių, sūraus vandens ir vėjo. Kaip aliejus “po saulės” – sudrėkins ir pamaitins saulės sudirgintą odą.
• Plaukų kaukė – ištepti išsausėjusius, pažeistus plaukus ir/ar įmasažuoti į galvos odą, ir palaikyti per naktį. Ryte išplauti švelniu botaniniu šampūnu. Puikiai minkština plaukus ir maitina galvos odą, padeda atikratyti pleiskanų. Kaip plaukų aliejus šlapių plaukų efektui sukurti – trupučiu aliejaus sutepti plaukų galus, netepti prie šaknų.
• Kai kuriais atvejais netgi atstato pažeistą arba sergančią odą, subalansuoja odos riebumą/sausumą. Galima naudoti esant uždegiminėms odos ligoms, kaip pvz. dermatitai, žvynelinė, neurodermitas ir kt.
• Padeda išvengti pigmentinių dėmių atsiradimo ir kitų nemalonių odos senėjimo reiškinių.

Medetkų aliejus

Aliejus iš medetkų užpilo buvo naudojamas šimtmečius dėl žinomų raminamųjų odos savybių. Medetkos padeda subalansuoti pernelyg riebią odą, turi daug priešuždegiminių savybių, todėl puikiai tinka gydyti žaizdoms, opoms, venų išsiplėtimui, mėlynėms, kraujosruvoms, išbėrimams, egzemai ir t.t. Šis aliejus puikiai tinka gydyti uždegimams ir odos niežėjimui, taip pat ir nudegimams, vystyklų bėrimui, naudojamas gydant venų „voratinklius“, taip pat sergantiems varikoze. Medetkų masažo aliejus turi daug gydomųjų, raminųjų ir odos minkštinimo savybių. Naudojimas: masažo aliejams, kremams.

Natūralus baobabo aliejus

Pagaminta iš baobabo vaisių sėklų. Baobabo aliejus turtingas pagrindinių riebiųjų rūgščių, išlaiko odą sveiką. Skaidrus, auksinės geltonos spalvos aliejus, riešutų kvapo. Naudojimas: kūno kremams, losjonams, vonios aliejui, masažo ir kosmetikos produktams.

Ricinos aliejus

Augalinis ricinos aliejus gaunamas iš ricinmedžio. Naudojamas odos priežiūrai ir veikia kaip odos apsaugos barjeras nuo atšiaurių aplinkos sąlygų. Naudojimas: losjonams, valomiesiems ir nuo pleiskanojimo produktams, masažo aliejams.

Taukės aliejus
Taukės aliejus yra žinomas dėl savo gydomųjų savybių nuo romėnų laikų. Taukės užpilo aliejus gali būti naudojamas siekiant sumažinti kraujosruvas, mėlynes, odos uždegimą ir atkurti pažeistą audinį. Naudojimas: kremams, losjonams, sumušimams ir sausgyslių patempimui.

Linų sėmenų aliejus

Linų sėmenys yra mėlynai žydintys augalai, žinomi dėl savo sėklose gausaus aliejaus. Šis natūralus aliejus rekomenduojamas viso kūno maitinimui ir yra laikomas gamtos turtingiausių omega-3 riebalų rūgščių šaltinis. Linų sėmenų aliejus gali būti naudojamas įvairiems odos negalavimams, taip pat ir deginimuisi. Dėl odos drėkinimo yra puikus komponentas įvairių tipų losjonams. Naudojimas: saulės apsauginiams kremams, odos losjonams ir kremams.

Kukui riešutų aliejus

Kukui riešutų aliejus yra šalto spaudimo iš kukui medžio riešutų. Šis aliejus turi daug linolo ir linoleno rūgščių, kurios yra gyvybiškai svarbios riebalinės rūgštys sveikos odos medžiagų apykaitai. Dėl jame esančių vitaminų A, E ir F, Kukui riešutų aliejus gali padėti atgaivinti ir atstatyti odos pusiasvyrą. Aliejus dažnai naudojamas psoriazės ir egzemos, spuogų ir kitų odos ligų gydymo produktuose. Naudojimas: apsaugos nuo saulės priemonės, losjonai, kremai, lūpų ir kūno balzamai.

Glicerinas
Glicerinas yra neutralus, saldaus skonio, bespalvis, tirštas skystis, kuris užšaldomas lipnioje pastoje ir kuris turi aukštą virimo temperatūrą. Glicerinas gali būti padalintas į vandenį ar alkoholį. Jis paprastai naudojamas skaidriems muilams, lūpų balzamams, rankų losjonams, kremams, plaukų produktams, nes išsaugo drėgmę ir minkština odą.

Kanapių sėklų aliejus

Kanapių sėklos buvo vartojamos daugelį amžių. Kanapės turi idealią omega 3 ir 6 pusiausvyrą. Kanapių sėklų aliejus yra idealus žmonėms, vartojantiems mažai pagrindinių riebalinių rūgščių, taip pat idealiai tinka sportininkams, kurie visada ieško baltymų šaltinių. Kanapių aliejus yra lengvai absorbuojamas per odą ir yra žinomas dėl savo maistingumo ir atsargų papildymo poveikio odai ir plaukams. Kiti privalumai: pagerina imuniteto lygį, padidina energijos lygį ir medžiagų apykaitos greitį, sumažina PMS simptomus ir menstruacijų spazmus, sumažina artrito simptomus, atpalaiduoja raumenis po treniruotės, sumažina kraujo spaudimą. Naudojimas: plaukų priežiūros produktams ir odos kremams.

Manketti sėklų aliejus

Manketti sėklų aliejus gaunamas iš to paties vardo medžio. Aliejus maitina plaukus, dedamas į plaukų priežiūros produktus. Tai šalto spaudimo iš džiovintų manketti sėklų aliejus, turintis daug linolo, oleino ir rūgščių. Turi regeneruojančių savybių ir apsisaugo nuo UV, tepamas ant plaukų, nagų ir odos. Naudojimas: apsaugos nuo saulės produktai, kremai, losjonai, balzamai ir kūno sviestas.

Meliono sėklų aliejus
Meliono sėklų aliejus dažnai naudojamas kūdikių kremams, losjonams, muilams ir paakių kremams. Dėl savo neutralumo maišomas su kūno ar veido aliejais ir puikiai tinka riebios odos tipui. Meliono sėklų aliejus neužkimša porų, todėl organizmas gali natūraliai pašalinti toksinus per odą. Aliejus dažnai vartojamas odos priežiūros preparatuose sausai, riebiai, spuoguotai ar brandžiai odai, nes jis turtingas pagrindinių riebiųjų rūgščių, kurios padeda odai atgauti elastingumą. Naudojimas: kremai, losjonai, plaukų priežiūros produktai, aromaterapija.

Natūralus Makadamijos riešutų aliejus
Makadamijos riešutų aliejus turi daug palmitino rūgščių, kurios yra žinomos dėl odos drėkinimo. Aliejus dažnai vartojamas odos gaminiuose, skirtuose sausai, brandžiai odai, lengvai absorbuojamas per odą ir ilgai išsaugo saugo drėgmę. Naudojimas: kremai, losjonai, masažo ir vonios aliejai.

Natūralus rapsų aliejus
Rapsų aliejus gaunamas iš rapsų, ryškiai geltonų gėlių. Šis aliejus žinoma dėl maitinamųjų savybių, turi daug linoleno rūgšties ir Omega 3. Vitaminai E, A ir K suteikia aliejui antioksidantinių ir regeneracinių savybių. Aliejus laikoma geru drėkikliu ir gali būti naudojamas vietoj brangesnių produktų, pavyzdžiui, alyvuogių. Naudojimas: lūpų balzamai, lūpų dažai, lūpų blizgesiai, pomada, dušo želė, saulės geliai, kūno ir rankų kremai, drėkinamieji kremai, kondicionieriai ir deginimosi produktai.

Natūralus saulėgrąžų aliejus

Saulėgrąžų aliejus spaudžiamas iš saulėgrąžų, kurių sudėtyje yra iki 50% aliejinių augalų sėklų. Saulėgrąžų aliejus turi daug linoleno rūgšties ir ilgą laiką išsilaiko ant odos, turi daug natūralaus vitamino E. Naudojimas: muilai, kremai ir losjonai.

Papajos aliejus
Aliejus gaminamas iš vaisių sėklų ir turi daug omega 6 ir 9. Jis dažnai naudojama kosmetikos produktuose, kurie maitina ir drėkina odą. Naudojimas: veido priežiūros procedūros, plaukų gydymas, vonios produktai, makiažo valikliai, šampūnai kondicionieriai.

Persikų branduolių aliejus

Šis aliejus drėkina ir maitina odą nepalikdamas riebios odos pojūčio. Daug vitamino E, naudojamas brandžiai odai. Kadangi gerai išlaiko odos drėgnumą, naudojamas muilo gamyboje. Naudojimas: spuogų kremai, odos valikliai, muilas jautriai odai, lūpų balzamai ir produktai prieš raukšles.

Aviečių sėklų aliejus

Aviečių sėklų aliejus turi daug vitamino E, vitamino A ir omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių. Aviečių sėklų aliejus turi priešuždegiminių savybių ir yra naudingas egzemos, psoriazės ir kitų odos ligų gydymui. Naudojimas: lūpų balzamai, kremai, apsaugos nuo saulės poveikio, kitų odos priežiūros produktai.

Taukmedžio aliejus (Afrikinio sviestmedžio aliejus)

Taukmedžio aliejus naudojamas odos priežiūrai dėl raminančių ir maitinančių savybių; dažnai yra gydyma sausa oda. Aliejus yra gaunamas iš taukmedžio vaisių, iš kurių taip pat gaminamas taukmedžio sviestas, ir turi didelį vitamino C kiekį. Naudojimas: apsaugos nuo saulės priemonės, losjonai, kremai, lūpų balzamai, kūno balzamai.

Saldžiųjų migdolų aliejus
Saldžiųjų migdolų aliejus lengvai absorbuojamas, oda tampa švelni ir minkšta. Tai santykinis persikų ir abrikosų panašių savybių mišinys. Saldžiųjų migdolų aliejus, gaunamas iš migdolų medžių sėklų. Naudojimas: aliejų pagrindu kvepalai, kūdikių produktai, plaukų kaukės, egzema ir spuogų kremai.


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 11:55 PM | Žinutė # 2








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą

Kas kokiai odai tinka

Jautri veido oda

Hidrolatai:

Levandų
Santalų
Čampakų

Nerafinuoti aliejai:

Mišiniai “Veido odai”, “Normaliai odai”
Nakvišų
Agurklių

Sausa veido oda

Hidrolatai:

Rožių
Pelargonijų
Čampakų
Levandų
Hamamelių
Santalų
Malikų-jazminų


Nerafinuoti aliejai:

Mišinys “Sausai odai”
Čampakų pomada
Monoi
Argano aliejus
Mango sviestas
Sviestmedžių aliejus


Riebi veido oda

Hidrolatai:

Kedrų
Nerolio
Hamamelių

Nerafinuoti aliejai:

Mišinys "Riebiai odai”
Graikinių riešutų
Puiklapių
Jojoba
Nakvišų


Mišri arba normali veido oda

Hidrolatai:

Pelargonijų
Hamamelių
Malikų-jazminų
Bet kuris


Nerafinuoti aliejai:

Mišiniai “Veido odai” ir “Normaliai odai”
Puiklapių
Monoi
Čampakų pomada
Eliksyrai
Šaltalankių uogų (mišinyje)


Brandi oda

Hidrolatai:

Frankincenso
Rožių
Vetiverijų
Ir visi kiti

Nerafinuoti aliejai:

Mišinys "Brandžiai odai"
Puiklapių
Rožių eliksyras
Vanilės eliksyras
Monoi Vanilla
Šaltalankių uogų (mišinyje)
Erškėtuogių
Kviečių gemalų (mišinyje)

Aknė/spuoguota oda

Hidrolatai:

Levandų
Kedro
Santalo
Pelargonijų
Nerolio

Nerafinuoti aliejai:

Mišiniai “Veido odai”, “Normaliai odai”

Dygminų
Saulėgrąžų
Puiklapių
Erškėtuogių


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 11:56 PM | Žinutė # 3








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Ar naudojate jūs kokį aliejų kūnui veidui ar plaukams? galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-02-27, 12:22 PM | Žinutė # 4








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Meliono sėklų (Citrullus Vulgaris) aliejusnaudojamas kūdikių kremams, losjonams, muilams. Meliono sėklų aliejus neužkimša porų, todėl organizmas gali natūraliai pašalinti toksinus per odą. Aliejus dažnai vartojamas odos priežiūros preparatuose sausai, riebiai, spuoguotai ar brandžiai odai, nes jis turtingas pagrindinių riebiųjų rūgščių.

Lazdyno riešutų aliejus. Šis nerafinuotas (Corylus Avellana)aliejus pasižymi sutraukiančiomis, regeneruojančiomis, minkštinamosiomis bei valomosiomis savybėmis. Gali būti naudojamas odos su išsiplėtusiomis kraujagyslėmis (kuperozei) priežiūrai, veido odos spalvos atgaivinimui, riebios ir mišrios, brandžios odos minkštinimui ir drėkinimui, celiulito profilaktikai.

Raudonasis palmių aliejus.Palmių vaisių (Elaeis guineensis) aliejus yra šalto spaudimo ir nerafinuotas.Tai puikus odos drėkiklis, švelninantis egzemos ir psoriazės pažeistą odą.Tai unikalus gamtos vitaminas A, vitaminas E ir likopenas, kurie visi yra galingi antioksidantai . Vitaminas A yra labai svarbus sveikai odai , plaukams, dantims ir geram regėjimui.


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
LauritukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 2:00 PM | Žinutė # 5








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (Romeniukas)
r naudojate jūs kokį aliejų kūnui veidui ar plaukams? galvoju

aš tai aliejų kažkaip nesu mėginusi tai nežinau nei poveikio jų nieko apie juos
reiks pasiskaityti daug info įdėjai


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-02-27, 2:04 PM | Žinutė # 6








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
aš tai aliejų kažkaip nesu mėginusi tai nežinau nei poveikio jų nieko apie juos
reiks pasiskaityti daug info įdėjai

Aš ir nenaudojau,nebent tik plaukams aliejuką 10 Bet kai paskaitau,tai visai norėčiau pamėginti


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 3:20 PM | Žinutė # 7








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Ar naudojate jūs kokį aliejų kūnui veidui ar plaukams?

naudoju aliejuką plaukams ir veido odai _liuks_


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-02-27, 4:33 PM | Žinutė # 8








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
naudoju aliejuką plaukams ir veido odai _liuks_

Kokį naudoji aliejuką veidui 10


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-02-27, 4:35 PM | Žinutė # 9








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Su sezamo aliejumi galima daryti įvairų masažą, nuo paties lengviausio iki stipriausio. Po masažo palikti nesusigėrusį aliejų 40 minučių, o po to nuplauti jį šiltu vandeniu.

Plaukamsalt

Sezamo aliejus rekomenduojamas visų tipų plaukams. Jis idealus dažytiems ar chemijos pažeistiems plaukams. Sezamo aliejus plaukams suteikia blizgesio ir minkštumo, saugo juos nuo išsausėjimo. Saugo nuo saulės, jūros ir chloruoto vandens poveikio. Sezamo aliejus turi daug magnio – antistresinio elemento, kuris ramina, atpalaiduoja veido ir kūno raumenis.

Naudojimo būdas

Užpilti ant galvos odos, masažuojant gerai įtrinti. Po 30 minučių praskalauti galvą šiltu vandeniu, o po to išplauti plaukus muilu.

Profilaktika

Kinų medicinoje kasrytinė procedūra yra burnos ir gerklės skalavimas sezamo aliejumi. Sezamo aliejus atleika nuostabų antibakterinį ir priešuždegiminį poveikį, kurį naudoja ajurvedinė medicina Indijoje. Skalaujant burną sezamo aliejumi per burnos gleivinės kapiliarus į organizmą patenka omega-3-prisotintos rūgštys, mikroelementai ir A, B, E grupės elementai, kurie sutvirtina dantis ir dantenas, saugo nuo gingivito ir parodontito bei dantų akmenų atsiradimo. Burnos skalavimui užtenka ½ valgomojo šaukšto sezamo aliejaus. Skalauti reikia 10 minučių. Po procedūros rekomenduojama praskalauti burną sūdytu vandeniu. Tai padeda kovojant su mimikos raukšlėmis ir sutvirtina pasmakrę.

Vaikams

Indijoje naujagimiai kasdien 10 minučių masažuojami sezamo aliejumi. Tokie vaikai vystosi žymiai greičiau nei kiti bendraamžiai, mažiau serga ir geriau miega.

Sezamo aliejus yra vertingas maisto produktas, palankiai veikiantis sveikatą esant lipidų apykaitos sutrikimams (normalizuoja medžiagų apykaitą), hipertoninei ligai, sąnarių uždegiminiams ir degeneraciniams procesams. Sezamo aliejus efektyviai naudojamas osteoporozės profilaktikai, nes jame yra kalcio, fosforo (kaulinio audinio statybinių medžiagų) ir fitoestrogenų, kurie reguliuoja kaulų rezorbcijos procesus. Esant išsekimui, sezamo aliejus padeda “augti mėsai”, o esant nutukimui padeda mesti svorį. Visais atvejais sezamo aliejus stiprina kūną.


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:21 PM | Žinutė # 10








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kokį naudoji aliejuką veidui

Kokoso ir veidui ir kūnui miela o sezamo berods aliejukas plaukams miela


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:23 PM | Žinutė # 11








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
Kokoso ir veidui ir kūnui miela o sezamo berods aliejukas plaukams miela

_liuks_ _liuks_


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:24 PM | Žinutė # 12








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Kokosų aliejus ant plaukų ir galvos odos

Kokosų aliejus panašiai kaip odą veikia ir plaukus. Jis juos suminkština, išlygina plauko sieneles ir maitina galvos odą. Specialistai sako, kad kokosų aliejaus kaukių naudojimas prieš plaunantis plaukus padeda nuo pleiskanų kur kas geriau negu visi gydomieji šampūnai.
Kokosų aliejaus savybės

Kokosų aliejus lengvai susigeria, suminkština odą ir nepalieka ant jos riebaus sluoksnio. Jis veikia raminančiai, gydo žaizdas, kraujingas pūsles, išbėrimus. Jį naudodami per kelias dienas galime apmalšinti chroniškus odos uždegimus, tad nenuostabu, kad kokosų aliejus yra itin vertinga sudedamoji gydomųjų balzamų ir tepalų dalis. Liaudies medicinoje kokosų aliejus sumaišytas su česnaku yra žinomas kaip labai veiksminga priemonė nuo pėdų karpų ir atleto pėdos. Tuo mišiniu tepama nakčiai.

Kokosų aliejus ypač dažnai naudojamas gaminant natūralius muilus. Tokie muilai netrenkia taukais ar aliejumi. Priešingai, jie skleidžia malonų šviežią kvapą ir minkštai putoja.
Toks yra gydantis kokosų aliejaus stebuklas. _liuks_ _liuks_


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
lukrecija12Data: Ketvirtadienis, 2015-03-05, 3:12 PM | Žinutė # 13








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 22
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Man tai Argano aliejus yra pats mėgstamiausias. Man tinka ir plaukams ir veidui, taip pat naudoju ir kaip kūno balzamą :)
Atsijungęs
silvijaijaData: Trečiadienis, 2016-01-27, 12:54 PM | Žinutė # 14








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 15
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Dėka melionų sėklų aliejaus pastebėjau, kad spuogai ant veido tikrai sumažėjo. Man patinka. Taip pat mano spuoguotai odai tiko ir levandų hidrolatas.
Atsijungęs
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Kūno priežiūra » Natūralūs aliejai, plaukams, veidui, kūnui
Page 1 of 11
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2016