Ketvirtadienis, 2024-03-28, 1:04 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









Forum moderator: Valedy  
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Kūno priežiūra » Celiulitas
Celiulitas
romatamasData: Antradienis, 2008-08-26, 8:18 PM | Žinutė # 46








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 226
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
liudna eh gerai kuriom nera

Atsijungęs
vitka31Data: Ketvirtadienis, 2008-08-28, 8:19 PM | Žinutė # 47








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 465
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
clapclap @-lion-@ fainai tau,,as su mielu noru minciau tik nera galimybiu.. pagalvokim

Atsijungęs
jolanta149Data: Ketvirtadienis, 2008-08-28, 8:41 PM | Žinutė # 48








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Klaipėda
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 291
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
vitka31 "Svarbiausia tai, kad procedūra neskausminga ir nepalieka kraujosruvų." va kaip raso apie ta celiules....Bet juk istikruju tokios proceduros skausmingos kiek teko girdeti? :$

Atsijungęs
vitka31Data: Pirmadienis, 2008-09-01, 8:51 AM | Žinutė # 49








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 465
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (jolanta149)
"Svarbiausia tai, kad procedūra neskausminga ir nepalieka kraujosruvų." va kaip raso apie ta celiules....Bet juk istikruju tokios proceduros skausmingos kiek teko girdeti?

kazkaipnepasitikiu viskuo ka raso... baisu , ir manau, kad tu teis.i..


Atsijungęs
ValedyData: Trečiadienis, 2009-12-09, 0:15 AM | Žinutė # 50








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Masažas eteriniais aliejais - celiulito priešas

Aromaterapija yra viena iš veiksmingiausių terapijos formų gydant šį sutrikimą, ypač kai ji derinama su sveika mityba ir lengva mankšta. Viena puikiausių eterinių aliejų savybių - galia mažinti celiulitą. Jie ne tik tiesiogiai veikia riebalinio sluoksnio ląsteles, bet ir šalina atsiradimo priežastis. Priemonės su eteriniais aliejais padeda išvengti riebalų kaupimosi, normalizuoja kraujotakos procesus, šalina šlakus ir skysčių perteklių - vieną pagrindinių celiulito formavimosi priežasčių.
Eteriniai aliejai padeda įveikti ir psichologines antsvorio atsiradimo priežastis: jie gerina nuotaiką, leidžia pajusti gyvenimo malonumą neieškant paguodos tokiuose dalykuose kaip besaikis valgymas. Pavyzdžiui, kvapnioji citrinžolė gali padėti išsivaduoti nuo nereikalingų kilogramų, be to, mažina apetitą. Su celiulito problema puikiai susidoros apelsinų, kadagių, citrinos, kipariso, muskato, rozmarino eteriniai aliejai.

Siekiant geriausių rezultatų procedūrų metu yra naudojami eterinių aliejų mišiniai, kurie yra paruošiami kiekvienam individualiai.

Rekomenduojamas 10 procedūrų kursas, atliekant po 2-3 procedūras per savaitę. Vėliau palaikomosios procedūros 1-2 kartus per mėnesį.


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
ValedyData: Trečiadienis, 2009-12-09, 0:19 AM | Žinutė # 51








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Celiulito gydymo metodai


Endermologija

Daugelis masažo būdų gerinančių skysčių nutekėjimą naudojami celiulito gydymui remiantis idėja, kad celiulitą sukelia sutrikusi mikrocirkuliacija. Endermologija (LPG Systems) arba masažas maigymu buvo pradėtas naudoti Prancūzijoje apie 1970 metus, jo esmė – poodinio riebalinio audinio mobilizavimas celiulito pažeistose vietose. Naudojamas patentuotas aparatas. Prietaisas juda ant celiulito pažeistų vietų, oda apsaugoma nailonine kojine. Audiniai, neigiamo slėgio pagalba, įtraukiami į aparatą ir du besisukantys voleliai maigo audinius. Poveikis nukreiptas į jungiamojo audinio struktūros stiprinimą ir limfos drenažo gerinimą. Procedūrą galima atlikti du kartus per savaitę, ji trunka 10-45 minutes.

Mezoterapija

Mezoterapija – tai medicininė invazinė gydymo technika, kurios metu į probleminės kūno zonos odą mikroinjekcijomis sušvirkščiami įvairūs veikliųjų preparatų mišiniai. Mezoterapijos pradininkas buvo prancūzas daktaras Michel Pistor 1952-ais metais.
Mezoterapija veikia visus specifinius celiulito formavimosi procesus. Prieš pradedant taikyti mezoterapijos procedūras reikia išsiaiškinti, kada išryškėjo celiulitas, koks jo tipas – mazginis, fibrosklerotinis ar kt. Kiekvienai pacientei parenkamas individualus medikamentų kokteilis. Taikant mezoterapijos procedūras galima efektyviai paveikti didelius kūno plotus, visiškai nesukeliant skausmo ir nepaliekant matomų pėdsakų.

Liposakcija (riebalų nusiurbimas)

Liposakcija - tai procedūra, kurios metu pašalinamos riebalų sankaupos. Procedūros metu po kompaktiniu sluoksniu esantį purųjį riebalų sluoksnį chirurgas pirmiausia suskystina įleisdamas tam tikrų medžiagų arba naudodamas ultragarsinį riebalų skaidymo aparatą. Tuomet suskystėjusius riebalus nusiurbia. Riebalų išsiurbimui naudojami įvairių formų ir dydžių tuščiaviduriai vamzdeliai su viena ar keliomis siurbimo angomis. Jos sujungiamos su specialiu siurbliu, kuris sukuria nuo 0,6 iki 1,0 atmosferos neigiamą slėgį. Riebalai išsiurbiami atlikus mažus, apie 1 cm dydžio pjūvius. Jie atliekami mažai pastebimose kūno vietose - pvz. odos raukšlėse arba apatinių drabužių dengiamose kūno vietose. Vėliau pjūvių siūlės pabąla ir tampa beveik nepastebimos. Riebalų nusiurbimas atliekamas naudojant vietinę (epidurinę), kartais bendrą nejautrą. Po operacijos 1-2 paras pacientas turi būti prižiūrimas gydytojų. Ant nusiurbtų kūno vietų dedami įvairūs spaudžiamieji tvarsčiai, ar taikomos specialios spaudžiamosios kelnės, korsetai. Nusiurbtose kūno vietose galimos mėlynės ar odos jautrumo sumažėjimas. Paprastai viskas atsistato po 2-4 mėnesių.

“VelaSmooth” prietaiso veikimas.
Infraraudonųjų spindulių šviesa su ir radiodažnių energija yra derinama su vakuuminiu siurbimu ir mechaniniu volelių masažu. Kombinuota šilumos energija prasiskverbia giliau į odą, todėl riebalinės ląstelės mobilizuojamos, o taip pat pagerėja kolageno gamyba. Dėl to odos paviršius tampa lygesnis. Šilumos poveikis pagerina riebalų ląstelėse sukauptos energijos metabolizmą (riebalų skaidymą) ir sumažina riebalinės kameros dydį. Mechaniniai voleliai švelniai masažuoja odą, taip šiluma giliau įsiskverbia į poodinį sluoksnį, taip pat pagerėja limfos nutekėjimas. Neigiamas slėgis ir vakuuminis siurbimas išplečia kraujagysles ir pagerina odos kraujotaką. Po procedūros oda parausta, keletą valandų gali būti jaučiama šiluma.
Rezultatai pradeda ryškėti jau po 4 – 6 gydomųjų procedūrų. Celiulitas mažėja, o oda darosi lygesnė ir stangresnė.
Pradinį gydymo kursą sudaro 10-16 procedūrų, atliekamų 2 kartus per savaitę, 5-8 savaites iš eilės. Vėliau siekiant išlaikyti gydymo rezultatus, 1 kartą per mėnesį rekomenduojama atlikti palaikomąją procedūrą. Kiekvienos procedūros trukmė - nuo 30 iki 60 minučių.
Gydymo kursą sudaro 10-16 procedūrų, atliekamų 2 kartus per savaitę. Vėliau rekomenduojama profilaktiškai atlikti 1 procedūrą per mėnesį, kad vėl neatsirastų celiulitas.

Alice Major

Alice Major - tai riebalus deginantis aparatas
Procedūros metu infraraudonųjų spindulių dėka deginami riebalai. Priklijuojamų elektrodų pagalba stimuliuojami raumenys. Šilumos dėka išvengiama poprocedūrinio raumenų skausmo. Riebalai pamažu tirpsta, celiulitas nyksta, o kūno formos stangrėja. Jau po kelių procedūrų pastebimi pokyčiai.

Vakuuminis masažas su "Starvac SP2" aparatu

Tai puikus būdas gydyti celiulitui. Vakuuminis masažas šiuo aparatu skatina kraujo priplūdimą į audinius ir taip gerina medžiagų apykaitą, skatina intensyviau tekėti limfą, stimuliuoja celiulito pažeisto riebalinio audinio mikrocirkuliaciją bei spartina riebalų deginimo procesą. Taip pat lėtėja odos senėjimo procesas.

Celiulito gydymas guminėmis taurelėmis

Dauguma masažuotojų pripažįsta, jog gydymas guminėmis taurelėmis yra pats efektyviausias ir tikriausiai pigiausias būdas gydyti celiulitą. Deja taurelių gydymas yra skausmingas, dėl to dauguma moterų ieško švelnesnių būdų. Darant masažą gumine taurele suaktyvėja periferinė kraujo apytaka, o limfos ir skysčių pratekamumas tarp audinių gerokai padidėja. Taip sujudinamas riebalinių ląstelių sąstingis. Išmasažuotose vietose gerokai suaktyvėja medžiagų apykaita ir odos kvėpavimas. Oda tampa žymiai elastingesnė, padidėja jos atsparumas temperatūrai ir mechaniniam poveikiui, pagerėja raumenų veikla, jų tonusas ir elastingumas.


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
ValedyData: Penktadienis, 2010-07-30, 2:10 AM | Žinutė # 52








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Celiulitą galima įveikti

Nenukabinkite nosies ir nekaltinkite savęs, kad suglebusia kūno oda nepasirūpinote anksčiau – tai padaryti niekada nevėlu. Jei imsitės visų stangrinamųjų procedūrų, jau po mėnesio pastebėsite teigiamus rezultatus ir drąsiai galėsite lįsti į seksualų bikinį. Jei perskaitėte pirmąją šio straipsnio dalį, jau tikriausiai nustatėte kokio laipsnio jūsų celiulitas (nors viliamės, kad su šia bėda jums susidurti dar neteko). Dabar aptarsime būdus, kaip celiulitą gydyti.

Tinkama mityba

Pasiryžusi įveikti celiulitą, karbonadą ar didžkukulius keiskite garuose troškinta ar folijoje kepta žuvimi ar paukštiena, mėgstamus sumuštinius – liesa varške, pagardinta džiovintais vaisiais, įvairių grūdų košėmis, šviežių daržovių, vaisių salotomis.

Kasdien valgykite kuo daugiau kalio turinčių vaisių ir daržovių (špinatų, bananų, t.t.), taip pat turinčių vario bei cinko. Atsisakykite riebaus ir aštraus maisto, vartokite kuo mažiau druskos ir cukraus. Venkite saldžių, rukytų ir konservuotų produktų. Vartokite daug skysčių. Gerkite ne tik negazuotą mineralinį vandenį (iki 1,5 lper dieną), bet ir įvairias žolelių arbatas. Vakarais tiktų išgurkšnoti puodelį beržų lapų ar specialios liekninamosios arbatos, o rytais – stiklinę virinto vandens su vienos citrinos sultimis.

Procedūros grožio salone:
Vakuuminis masažas. Atliekamas specialiu aparatu. Labai tinka 2 – ojo ir 3 – ojo laipsnio celiulitui gydyti. Aparatu masažuojant pažeistą odą, į audinius priplūsta daugiau kraujo, dėl to pagerėja medžiagų apykaita, intensyviau ima tekėti limfa, sparčiau dega riebalai.

Įvyniojimai su jūros dumbliais.Dažniausiai specialiais jūdų dumblių tripalu įmirkytais tvarsčiais apvyniojamas visas kūnas ir pabūnama 40 – 50 minučių. Sušilus odai, paspartėja medžiagų apykaita, kraujotaka, sparčiau dega riebalai.

Guminių taurių terapija.Efektyvus, tačiau gana skausmingas celiulito gydymo būdas. Masažuojant gumine taure, suaktyvėja periferinė kraujotaka, pagerėja limfos ir skysčių tekėjimas tarp audinių, raumenų tonusas.

Grožio procedūros namuose:
Stangrinamasis masažas. Jį darykite kasdien, kol pastebėsite, kad oda pagražėjo. Kad masažo poveikis būtų stipresnis, įsigykite specialaus masažo aliejaus, kuriame yra vienos ar kelių rūšių eterinių aliejų – jie ne tik veikia riebalinio sluoksnio ląsteles, bet ir stimuliuoja odos kraujotaką, šalina šlakus ir skysčių perteklių. Beje, švelnus eterinių aliejų aromatas gerina nuotaiką, nuteikia optimistiškai, todėl kyla noras masažą kartoti kuo dažniau. Masažas vyksta taip: atsigulkite, kojas sulenkite per kelius ir nuo jų sėdmenų link abiejų rankų krumpliais masažuokite šlaunis sukamaisiais judesiais. Apie penkias minutes ta pačia kryptimi žnaibykite odą abiejų rankų pirštais. Dar penkias minutes intensyviai maigykite šlaunis nuo kelių sėdmenų link. Galiausiai pirštais, paskui ir plaštakos kraštu šlaunis ir sėdmenis ta pačia kryptimi energingai pastuksenkite. Baigdama abiejų rankų krumpliais sukamaisiais judesiais pamasažuokite sėdmenis.

„Šlapias masažas“.„Apelsino žievelės“ odą patogu masažuoti maudantis po dušu. Tam įsigykite specialų masažuoklį su guminiais dantukais ir stangrinamąja dušo želė. Ja ištrinkite drėgną odą, tada masažuokliu sukamaisiais judesiai masažuokite nuo kelių sėdmenų link bent penkias minutes.

Preparatai nuo celiulito.Stangrinamuosiuose preparatuose nuo celiulito veikliosios medžiagos dažniausiai būna kofeinas (aktyvina kraujotaką, limfos tekėjimą), jūros dumblių (šalina iš organizmo nuodingas medžiagas) ir ginkmedžio lapų (gerina kraujotaką ir medžiagų apykaitą) ekstraktai, deguonis (skaido riebalus, skatina limfos tekėjimą), guamas (mažina riebalų sankaupas, tonizuoja odą).


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-09-17, 8:43 PM | Žinutė # 53








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Pasidaryk pati: anticeliulitinis muilas

Muilas, kurio sudėtyje yra kavos, alyvuogių aliejaus ir jūros druskos, panaikina suragėjusį odos sluoksnį, ją tonizuoja, padaro švelnią, padeda kovoti su celiulitu. Skamba viliojamai? Jei turite laiko ir noro, jį pasigaminti nesunku ir pačioms.

Reikės: dviejų puodų tokio dydžio, kad vienas tilptų į kitą, tarkos muilui sutarkuoti, formelių muilui, šaukšto, guminių pirštinių, marlinė kaukės ir apsauginių akinių (tiks ir nuo saulės).

Ingredientai:

2 muilo po 90 g (geriausiai tinka vaikiškas) gabalėliai, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, 100 ml karšto virinto vandens, 4 šaukštai kavos tirščių, 3 šaukštai rupios jūros druskos.

Gaminimas:

1. Pasiruoškite vietą, kurioje gaminsite muilą. Stalą apdenkite plėvele. Užsidėkite kaukę ir akinius. Jie reikalingi tam, kad muilo “dulkės” neerzintų akių ir kvėpavimo takų.

2. Stambia tarka sutarkuokite muilą. Į didesnįjį puodą, iki pusės pripiltą vandens, pastatykite ant viryklės ir palaukite, kol vanduo įkais. Tuo metu muilo tarkius suberkite į mažesnįjį puodą, supilkite aliejų.

3. Mažąjį puodą įstatykite į didįjį, kuriame vanduo turi būti užviręs. Pamažu maišykite muilą šaukštu, vis įpildamos po nedaug karšto virinto vandens. Jeigu nepavyko išvengti gumuliukų, sugrūskite juos grūstuve. Masė turi būti vientisa.

4. Į gautą masę sudėkite kavos tirščius ir jūros druską. Kruopščiai viską išmaišykite (ne trumpiau kaip 3 minutes).

5. Muilui gaminti skirtas formeles sutepkite alyvuogių aliejumi. Rankomis arba šaukštu į jas sudėkite gautą masę, gerai suspauskite.

Paprastai kambario temperatūroje muilas džiūsta 2-3 dienas.


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-09-17, 8:45 PM | Žinutė # 54








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Celiulitą galite nugalėti ir namuose

Celiulitas kamuoja pačios įvairiausios figūros bei amžiaus žmones. Kovojant su šia nepakliusnia problema itin svarbi yra tinkama mityba bei sportas.

Norėdama atsikratyti celiulito pirmiausia turėtumėte išvalyti organizmą nuo toksinių medžiagų. Atisakykite nikotino bei kofeino, venkite per daug druskos bei riebalų, gerkite daug vandens. Vartokite maisto produktus, kuriuose itin gausu maistingų medžiagų, ypač soją, mėlynes, riešutus, ir pan. Įsitikinkite, kad gaunate pakankamai gliukozamino, vitamino B bei svarbiausių riebiųjų rūgščių. Beje, svogūnai taip pat yra puikus produktas, padedantis kovoti su celiulitu.
Namuose atlikite mankštą, kuri padėtų stiprinti kojas bei mesti svorį nuo šlaunų. Rinkitės pratimus, kurie didina vidinę šlaunų raumenų masę, pvz., vaikščiokite, važinėkitės dviračiu, lipkite laipteliais, išbandykite jogą ir pan. Didėjantys raumenys tiesiog „išstums“ riebalus, oda taps stangresnė bei lygesnė.

Pagyvinkite kraujo apytaką, kuri padės skaidyti riebalus, masažo pagalba. Duše naudokite šiurkštų šepetį ar kempinę, o mirkdami vonioje mėgaukitės aromaterapiniais aliejais, kurie stimuliuotų kraujo apytaką.

Rinkoje šiuo metu yra pasirodžiusios specialios anticeliulitinės kelnaitės, kurios stipriai apspaudžia šlaunis, tokiu būdu paspartindamos kraujo apytaką. Be to, namuose pabandykite įvyniojimus, naudodami tokias medžiagas, kaip kavos tirščiai ar jūros dumbliai.

Celiulitas gali niekada ir neišnykti, tačiau įdėjus tinkamas pastangas galite sumažinti jį iki minimumo, o jūsų šlaunys atrodys tikrai puikiai.


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-17, 11:35 PM | Žinutė # 55








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Celiulitas. Atėjo laikas išsklaidyti mitus!

Nepaslaptis, kad apie celiulitą sklinda daugybė mitų. Tokius mitus dažniausiai paskleidžia žmonės, kurie niekada neturėjo celiulito. Dauguma jų net neįsivaizduoja, kiek kartėlio tenka patirti, kai kūną puošia apelsino žievė. Atėjo laikas išsklaidyti neteisybę ir tuo pačiu išsiaiškinti teisingus faktus.

1. Mitas, kad celiulitas atsiranda nuo gazuotų gėrimų. Buvo manoma, kad natris esantis, gazuotuose gėrimuose, išpučia riebalines ląsteles ir tokiu būdu susiformuoja celiulitas. Dabar jau žinoma, kad tai netiesa. Taip, celiulitas sudarytas iš riebalinių ląstelių, bet tos ląstelės neišsipučia, o tiesiog tarsi sugrupuojamos ir užrakinamos jungiamajame audinyje.

2. Kitas dažnai aptinkamas mitas, kad celiulitas atsiranda tik nuo 40–ties metų. Celiulitas daugumai žmonių išryškėja tik vyresniame amžiuje, nes oda su amžiumi išplonėja. Tačiau tai nereiškia, kad jis tik tada atsiranda, iš tikrųjų celiulitas gali atsirasti bet kuriuo amžiaus periodu.

3. Mitas, kad celiulitas atsiranda tik ant šlaunų ir ant sėdmenų. Tiesa, celiulito mėgstama vieta šlaunys ir sėdmenys, tačiau jis gali atsirasti ir ant pilvo, rankų ar net kaklo.

4. Dar vienas mitas, kad celiulitas atsiranda tik moterims. Deja, bet kartais celiulito žala kankina ir vyrus, tik vyrai yra konservatyvesni ir mažiau kreipiasi pagalbos.

5. Dažnai tenka girdėti, kad celiulitas atsiranda tik pas tuos žmones, kurie turi viršsvorio problemų. Toks mitas tik sukelia pasipiktinimą žmonių, kurie neturi viršsvorio, kurie netgi sportuoja ar griežtai prisižiūri savo mitybą. Faktas tas, kad riebalinių ląstelių turi visi, tame tarpe ir liesi žmonės. Taigi, net ir jie gali tapti celiulito aukomis.

6. Sakoma, kad dietos ir mankštos yra puikus būdas atsikratyti celiulito. Taip teigti negalima jau vien dėl celiulito prigimties. Laikantis dietų ir sportuojant riebalai dega dėl žmogaus medžiagų apytakos. Celiulitas yra susiformavęs (užrakintas) jungiamajame audinyje, o tai reiškia, kad jis gan mažai reikalų turi su pačia medžiagų apykaita.


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-09-18, 2:21 PM | Žinutė # 56








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Ačiū dievui,kad aš jokio celiulito neturiu 10 Kaip matau priemonių ir būdų pilna,o naudos ir veiksmingumo mažai 10 O dar kremai geri žinau,kad labai brangūs

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-09-18, 4:16 PM | Žinutė # 57








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Ačiū dievui,kad aš jokio celiulito neturiu Kaip matau priemonių ir būdų pilna,o naudos ir veiksmingumo mažai O dar kremai geri žinau,kad labai brangūs

na pas man etruputuką yra, bet ne daug _liuks_ _liuks_ bet prasidės sporto klubas tai manau viskas bus gerai _liuks_ _liuks_ o be to yra specialus soliariumas _liuks_ _liuks_


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-09-19, 0:03 AM | Žinutė # 58








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Užtenka ir kitokių trūmumų,kad dar kažkoks celiulitas kankintų neturiu ir nenoriu turėti 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-09-19, 10:24 AM | Žinutė # 59








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Užtenka ir kitokių trūmumų,kad dar kažkoks celiulitas kankintų neturiu ir nenoriu turėti

manau niekas nenori jo turėti juokas juokas juokas


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Brigita560Data: Pirmadienis, 2015-01-19, 9:21 AM | Žinutė # 60








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Vilnius
Naujokas
Žinutės: 3
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Wow, geras. Visus faktus, kurios parašė benitux žinojau, išskyrus apie gazuotus gėrimus. Buvau įsitikinusi ir nemažai skaičiusi, kad gazuoti gėrimai kenkia. Tai dar tik kartą patvirtino, kad jeigu nori bent kažkiek atsikratyti celiulito, tai visų pirma reikia žinoti nuo ko atsiranda celiulitas ir tada taps kur kas lengviau. Einu nusipirkt ko nors gazuoto. :D

Paskutinį kartą redaguota Brigita560 - Pirmadienis, 2015-01-19, 9:22 AM
Atsijungęs
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Kūno priežiūra » Celiulitas
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024