Pirmadienis, 2024-04-29, 1:26 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









Forum moderator: linuciuxxxx  
Forumas » VIRTUVĖS PASLAPTYS » Karštieji patiekalai » Paukštienos patiekalai (receptai ir patarimai)
Paukštienos patiekalai
Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 10:40 AM | Žinutė # 16








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmis

INGREDIENTAI:

3 porcijoms:
400 g viščiukų krūtinėlių filė;
paukštienos prieskonių;
saujelė sezamo sėklų;
aliejaus kepimui.
Garnyrui:
2 nedidelės cukinijos;
1 svogūnas;
2 česnako skiltelės;
10 vyšninių pomidorų;
1 mažas indelis konservuotų pomidorų be odelių;
druskos ir ką tik maltų pipirų;
šiek tiek cukraus;
aliejaus kepimui.

GAMINIMAS:

Viščiukų krūtinėlių filė supjaustykite pailgomis juostelėmis, pagardinkite vištienos prieskoniais, sezamų sėklomis ir apkepkite aliejuje. Padėkite šiltai, kad neatauštų.
Tuomet paruoškite garnyrą. Svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite, pakepinkite karštuose riebaluose. Cukiniją su žievele supjaustykite kubeliais, pomidoriukus perpjaukite per pusę. Į keptuvę su svogūnais supilkite konservuotus pomidorus, sumeskite cukinijų gabalėlius ir per pusę perpjaukite pomidoriukus. Pasūdykite, pagardinkite prieskoniniais žalumynais, pipirais, cukrumi ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 min.
Patiekite karštą vištieną ir garnyrą atskirame indelyje su prancūziškos duonos skrebučiais.

Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 10:41 AM | Žinutė # 17








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Vištienos pyragas

INGREDIENTAI:

4-6 porcijoms:
3 valg. š. alyvuogių aliejaus;
1 stambus riekelėmis supjaustytas poras;
2 sutraiškytos česnako skiltelės;
455 g kubeliais supjaustytos vištienos krūtinėlės;
1 ryšulėlis šviežių špinatų;
2 supjaustyti kubeliais raudonieji ankštiniai pipirai;
45 g juodųjų alyvuogių be kauliukų;
200 g stambiai sutarkuoto fetos sūrio;
2 valg. š. susmulkintų petražolių;
1 valg. š. susmulkinto raudonėlio;
3 kiaušiniai;
55 ml grietinės;
Šviežiai sumalti pipirai;
500 g šaldytos (arba šviežios) mielinės sluoksniuotos tešlos (2 lakštai);
1 valg. š. sezamo sėklų.

GAMINIMAS:

Užvirinkite nedidelį puodą vandens. Sudėkite špinatus ir apvirinkite. Paskui sudėkite į kiaurasamtį ir pakiškite po tenkančiu šaltu vandeniu, kad atvėstų ir neišbluktų. Šiek tiek pakepinkite supjaustytus kubeliais raudonuosius ankštinius pipirus. Atšalusius špinatus nusausinkite ir stambiai sukapokite. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.

Didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, sudėkite porus, česnaką ir pakepkite apie 5 min., kol suminkštės. Sudėkite į kitą indą. Įkaitinkite likusį aliejų ir 6-8 min. iš visų pusių apkepinkite vištienos gabalėlius.
Dideliame dubenyje gerai sumaišykite vištieną, špinatus, ankštinius pipirus, alyvuoges, fetos sūrį, petražoles, raudonėlį, kiaušinius, grietinę ir pipirus, kol gausite vientisą masę.
Maždaug 32 cm skersmens stačiakampę kepimo skardą šiek tiek patepkite riebalais. Įklokite vieną tešlos lakštą, kraštus šiek tiek užlenkite į viršų ir sudėkite mėsos masę. Tuomet ant viršaus uždėkite antrą tešlos lakštą ir kraštus šiek tiek paspauskite žemyn, kad neiškristų mėsos masė. Pyrago viršų ištepkite riebalais, apibarstykite sezamo sėklomis ir 40-45 min. kepkite orkaitėje.

Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 10:43 AM | Žinutė # 18








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Vištienos troškinys su voveraitėmis

INGREDIENTAI:

1 litras šviežių voveraičių;
Pora vištos ketvirčių arba filė;
1 nedidelis svogūnas;
4 didesnės bulvės;
300 g fermentinio sūrio;
2-3 skiltelės česnako;
Švieži krapai ir petražolės;
Vištienos arba bulvių prieskoniai;
Druska;
Sviestas;
200 g grietinėlės arba grietinės.

GAMINIMAS:

Iškepti ar išvirti vištieną su prieskoniais. Išvirti bulves (su druska ar sultinio kubeliu), paskui supjaustyti plonomis riekelėmis. Svieste pakepti voveraites. Kai voveraitės apkepa, sudėti gabaliukais pjaustytą vištieną. Dar pakepinti, supilti grietinėlę (ar grietinę) ir pagal skonį įdėti prieskonių. Ant labai mažos ugnies patroškinti. Padažo turi būti daug, jei jo mažoka, galima įpilti sultinio nuo vištos (jei virėt) ar truputį grietinėlės ir vandens. Susmulkinti svogūną, česnaką, krapus ir petražoles, ir viską sumaišyti viename indelyje. Sutarkuoti sūrį.
Į nemažą atsparų karščiui indą dėti tokius sluoksnius: 1) bulvės - vienu sluoksniu, stengtis, kad nebūtų viena prie kitos; 2) Svogūno, česnako ir žolelių mišinys; 3) Tarkuoto sūrio sluoksnis; 4) Vėl bulvės; 5) Vėl svogūnų, česnakų ir žolelių mišinys; 6) Vėl sūris. Viską taip dėlioti, kol bus sudėtos visos bulvės, tik pasilikti truputį sūrio - jo reiks užbert ant viršaus. Tuomet supilti pakepintas voveraites su vištiena. Ant viršaus užbarstyti likusį sūrį. Indą uždengti ir keletą minučių (kol išsilydys sūris ir patiekalas pasitroškins) kepti orkaitėje.

Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 10:48 AM | Žinutė # 19








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Vištienos iešmeliai su jogurto ir citrinų padažu

INGREDIENTAI:

4 porcijoms:
6 vištienos šlaunelių filė, supjaustytos kubeliais;
285 ml natūralaus jogurto;
2 sutraiškytos česnako skiltelės;
1,5 arb. š. maltos paprikos;
1,5 arb. š. kmynų sėklų;
55 ml citrinos sulčių;
2 valg. š. susmulkintų petražolių;
2 arb. š. susmulkinto raudonėlio;
Šviežiai sumalti juodieji pipirai.

GAMINIMAS:

Medinius iešmelius pusvalandžiui pamerkite į vandenį. Dubenėlyje gerai išmaišykite jogurtą, česnaką, papriką, kmynų sėklas, citrinos sultis, petražoles, raudonėlį ir pipirus. Vištienos gabalėlius sumaukite ant iešmelių, aptepkite puse gautos masės ir 2-3 valandoms padėkite šaltai.
Įkaitinkite grilį arba keptuvę ir kepkite iešmelius po 4-5 min. iš abiejų pusių. Patiekite su likusiu marinatu.

Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 10:49 AM | Žinutė # 20








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Medumi teptas viščiukas su ožkos sūriu

INGREDIENTAI:

4 porcijoms:
4 vištienos krūtinėlės filė be odelės;
100 g minkšto ožkos sūrio;
4 šviežio čiobrelio šakelės;
1 arb. š. susmulkintų šviežių čiobrelių;
2 valg. š. skysto medaus;
Druska ir juodieji pipirai;
½ arb. š. maltos paprikos (ir dar žiupsnelis papuošimui);
2 storai supjaustyti geltoni ankštiniai pipirai;
2 storai supjaustyti raudoni ankštiniai pipirai;
1 storai supjaustytas raudonasis svogūnas;
2 valg. š. alyvuogių aliejaus.

GAMINIMAS:

Įkaitinkite grilį arba orkaitę. Aštriu peiliu perpjaukite vištienos krūtinėlę išilgai, kad mėsa išsiskleistų. Į vidų įdėkite ožkos sūrio, vieną čiobrelio šakelę, vėl suskleiskite ir sutvirtinkite mediniais smeigtukais.
Krūtinėlę dėkite į kepimo skardą, aptepkite medumi, pasūdykite druska, pabarstykite pipirais ir paprika. Kepkite 7-8 min. iš vienos pusės, kol gražiai apskrus, tuomet apverskite ir kepkite dar tiek pat. Išimkite medinius smeigtukus.
Svogūnus ir ankštinius pipirus apvoliokite aliejuje ir 3-4 min. pakepkite keptuvėje, kol gražiai pagels. Pabarstykite susmulkintais čiobreliais, sudėkite į lėkštes, ant viršaus dėkite vištieną ir pabarstykite paprika.

Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 10:52 AM | Žinutė # 21








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Vištiena grietinėlėje

INGREDIENTAI:

800 g. vištienos,
3 paprikos,
grietinėlės indelis,
vištienos prieskoniai,
druska,
alyvuogių aliejus kepimui.

GAMINIMAS:

Vištieną supjaustyti nedideliais kubeliais, juos apkepti keptuvėje. Kitoje keptuvėje apkepame paprika, kepame kol ji suminkštės. Tada sudedame vištieną ir papriką į vieną keptuvę, užpilame grietinėle, palaukiame kol grietinėlė užvirs.
Patiekiama su ryžiais.

Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 10:53 AM | Žinutė # 22








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Viščiukas su graikiniais riešutais

INGREDIENTAI:

Vienas nedidelis viščiukas
2 dideli svogūnai
2 puodeliai graikiškų riešutų
1 puodelis džiovintų slyvų
sviesto, druskos, pipirų

GAMINIMAS:

Viščiuką itriname druska ir pipirais. Svogūnus, riešutus, slyvas sumalame mėsmale, įdedame šiek tiek druskos. Dalį sumaltos masės kemšame į viščiuko vidų. Viščiuką dedame į indą (geriau tinka su dangčiu) išteptą sviestu, į likusią sumaltą košę įpilame šiek tiek vandens ir apipilame viščiuką. Kepame apie 1 valandą.Garnyrui labiausiai tinka birus ryžiai su pakeptomis razinomis.

vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:47 PM | Žinutė # 23








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
vištienos, ananasų ir paprikos troškinys

Reikės:
1 vištienos krūtinėlės
1 saldžios paprikos (geriausia būtu jei įdėtumėt pusę raudonos ir pusę žalios, dėl spalvos)
1 indelis konservuotų ananasų
svogūno šiek tiek (nesvarbu, laiškai ar galvikė, ką labiau mėgstat)
krakmolo (aš dedu bulvių)
druskos
pipiru
vandens
aliejaus
ryžių acto (jei desit paprasto gaunasi kažkaip ne taip)
stiklinė vištienos sultinio

Supjaustau vištieną kvadratukais. Pamarinuoju apie 15 min. tokiam marinate: šaukštas aliejaus, šaukštas krakmolo, trys šaukštai vandens (šalto). Karštoje keptuvėje vištieną reikia kepti ne ilgiau kaip vieną minutę nuolat maišant. Išėmus vištieną karštoje keptuvėje taip pat tik minutę pakepinu kvadratukais pjaustytą papriką, ananasus ir svogūniukus. Ant jų vėl uždedu jau pakepintą vištieną. Ir tuomet pradedu ant viršaus pilt sekančius padažo ingridientus: 1) stiklinaitė sultinio, 2) ananasų sultys likusios indelyje (pasistenkite gamindamos per daug jų nenugerti ), 3) atskiram dubenelyje sumaišyti trys šaukštai aliejaus, trys šaukštai vandens ir keturi šaukštai ryžių acto kartu su pipiriukais ir druskyte (pagal skonį). Viska supylus keptuvėn palaukiama kol viskas užvirs, kai užverda sumažinama ugnis ir tuomet troškinama dar 5 min. Išjungiama ugnis. Tuomet paimu sieteli ir pradedu sijot krakmolą, nes tiesiai pilant susidaro gumuliukai. Šiaip tiksliai negaliu pasakyti kiek to krakmolo reikia, visuomet dedu iš akies. Dekit po 3 - 4 šaukstus, palaukit pusę minutės (nes iškart nesutirštėja) ir žiūrekit ar Jus tenkina tirštumas. Galutiniam variante padažiukas turėtų atrodyti kaip kituose kiniečių patiekaluose, tirštas. Valgoma žinoma kartu su ryžiais.


Atsijungęs
vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:47 PM | Žinutė # 24








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Viščiuko sparneliai su žaliąja citrina

1 kg viščiuko sparnelių be galiukų
¼ puodelio žaliosios citrinos sulčių
1 šaukštas balto vyno acto
2 šaukštai rudojo cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai sojų padažo
2 šaukštai aliejaus
pusė puodelio laiškinių svogūnų (susmulkintų)

Garnyrui
2 žaliosios citrinos, supjaustytos plonais griežinėliais
pusė puodelio (125 ml) vandens
¼ puodelio balto cukraus
pusė arbatinio šaukštelio vyno acto

1. Sudėkit viščiuko sparnelius į plokščiadugnį nemetalinį indą. Sumaišykite žaliosios citrinos sultis, actą, cukrų ir sojų padažą ir užpilkite mišinį ant sparnelių, tolygiai juos ištepdami. Marinuokite 30 min arba ilgiau.
2. Įkaitinkite keptuvę išgaubtu dugnu, įpilkite aliejaus ir pakaitinkite. Išimkite sparnelius iš marinato ir maišydami kepkite 1min, paskui supilkite marinatą. Gerai išmaišykite ir pakaitinkite. Perkelkite pusdubenį.
3. Supilkite žaliosios citrinos griežinėlius ir vandenį į keptuvę. Pavirinkite ant lengvos ugnies, paskui įmaišykite cukrų ir actą ir virkite , kol griežinėliai pasidengs tirštu sirupu. Išimkite ir sudėkite ant ir tarp sparnelių. Supilkite likusį sirupą. Šis patiekalas valgomas pirštais arba kaip valgiai su ryžiais ir daržovėmis.


Atsijungęs
vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:48 PM | Žinutė # 25








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sparnelių receptas

Reikės:
1 kg vistienos sparneliu (geriausiai tinka sparneliai, bet galima gaminti ir kitas vistos kuno dalis:)
3-4 susmulkintos skilteles cesnako (galite deti daugiau arba maziau, kaip patinka)
1,5 cm smulkiai supjaustyto imbiero saknies (milteliai irgi tiktu, bet skonis tikrai ne tas)
1/3 puodelio (maniskis 200 ml) tamsaus soju padazo
2/3 puodelio sauso vyno
2 saukstai medaus
2 saukstai aliejaus kepimui

Sparnelius supjaustyti i tris dalis, galiukus pasidedu i saldikli sultiniui virti. Gilioje keptuveje ikaitinam 2 saukstus aliejaus, sudedam sparnelius ir apkepam 3-4 min ant stiprios ugnies, kad pakestu spalva, gali siek tiek paskrusti, tada sudedam smulkinta cesnaka ir imbiera, pakepam dar 2-3 min, supilam soja, vyna, sudedam medu, traskinam 30 min ant silpnos ugnies uzdengus. Tada nuimam dangti ir ant stiprios ugnies isgarinam skysti, kad padazas pasidarytu tirstas. Tik reikia nuotat maistyi, nes labai lengvai pridega.
Valgom su ryziais. Ryzius mes verdam be druskos, o prie ju pasidarom tokio soju padaziuko su cesnaku. Isspaudiam kokis 4-5 skilteles cesnako ir padazinej uzpilam soju padazu. Tokiu padazu apslakstom ryzius. Skanaus!


Atsijungęs
vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:48 PM | Žinutė # 26








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Vistiena su pievagrybiais

300g vistu krutineliu
250g pievagrybiu
svogunas (100g)
saukstas tarkuotos sviezios imbiero saknies arba puse saukstelio malto imbiero
3 saukstai soju padazo
2 saukstai bulviu krakmolo
2 saukstai aliejaus
druskos

Mesa supjaustyti pailgais gabaleliais, pasudyti, sumaisyti su krakmolu ir palikti 20min. pastoveti.
keptuveje ikaitintame aliejuje pakepinti smulkiai sukapota svoguna kartu su imbieru (1 min.) Sudeti mesa ir dar kepti puse minutes. Viska nustumti prie keptuves krastu, o ant dugno sudeti griezineliais supjaustytus grybus. Juos kepinti 2 min.. Tada viska sumaisyti ir kepti dar minute. Supilti soju padaza, suberti druska.
Patiekti su virtais ryziais.


Atsijungęs
vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:49 PM | Žinutė # 27








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Vištiena kinetiškai (pagal skoni panašu į kiniečių maistą)

Taigi reikes:
100 gr. sauso raudono vyno
2 vištienos file
1 raudonos paprikos
1 didoko violetinio svoguno
1 česnako skiltelė
4-5 nedideliu marinuotu agurkeliu
~10 mazu konservuotu svoguniuku
pusės indelio konservuotų ananasų
1 šaukstelio krakmolo
Prieskoniai:
3 šaukštai kečiupo
žiupsnelis vegetos
sojų padažo (vištienai pagardinti), jei neturit- nereikia
aštriosios paprikos (arba būna pirkti spec. padažas vištienai saldžiai aštrokas)

Aliejaus kepimui

Ruošiam:
vištieną supjaustom plonom, nedidukem lazdelem. Į keptuvę įpilam šiek tiek aliejaus ir kepam (uždengę dangčių). Kai vištiena pabaltuoja užpilam vyną ir kepinam kol pusė jo išgaruos. Įpilam šlakelį sojų padažo. Nukeliam nuo ugnies. Kitoje keptuvėje aliejuje pakepinam paprika susmulkinta, ir supjaustytus ananasus, sudedam griežinėliais pjaustytą svoguną, susmulkintą česnaką. Kai jie iškeps, sudedame smulkiai pjaustytus marinuotus agurkelius. Kai viskas iškepa, dedame į keptuvę su vištieną. Uždedam ant ugnies. Įdedame šiek tiek vegetos. Tada nuo ananasų (konservuotų) nupilam sultis ir supilame į vištieną. Leidžiame šiek tiek pasitroškint. Įdedame aštriosios paprikos pagal skonį. Sudedame kečiupą. Paskanaujame.. Jei trūksta šiek tiek saldumo įpilame karštame vandenyje patirpinto cukraus. Jei dar trūksta, įdedame kečiupo. Krakomo šauktelį išmaišome nedideliame kiekyje šalto vandenuko ir po truputį pilame į vištieną ir maišome, kai užteks reikiamo tirštumo, nebepilti.


Atsijungęs
vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:49 PM | Žinutė # 28








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
VIŠTOS SPARNELIAI MEDUJE

Reikės:

sparnelių
prieskonių
2 v.š krakmolo
česnako
citrinos sulčių
sojos padažo
medaus

Sparnelius supjaustyt į 3 dalis, kiekvieną dalį apvolioti krakmolo-prieskonių mišinyje, iškept sparnelius, baigiant kept apipilt sojos padažu ir citrinos sultim, išmaišyt, tada įspausti kelias česnako skilteles ir dadėt porą šaukštų medaus (galima ir vieną). Labai, labai skanu

500g. jautienos supjaustyti plonom lazdelem, priprieskoniaut ir palikt, kokiom 8 - 10val. (as prieskoniavau vakare, tai palikau per nakti ). isplakti 3 kiausiniu baltymus su 3v.s bulviu krakmolu, sudet jautienos gabaliukus i si plakini, i gerai ikaitinta alieju ( nepagaileti aliejaus, kad apsemtu mesyte) sudeti jautienos lazdeles ir kepti kolo paruduos, kazkur dvi tris minutes

padaziukas: soja 3 v.s, medudaus 2v.s., citrinu sulciu 3v.s, cesnako pagal skoni, balto pusiau sauso vyno 2v.s, puse stiklines vandens, krakmolo 1v.s, aitriosios paprikos prieskoniu pagal skoni , si padaza dariau puode ir plakiau, tai nei vieno gumuliuko nepasitaike

o ryzius, tai padariau su kiausinio tryniais, dejau i keptuve isvirtus ryzius ir pyliau isplaktus trynius


Atsijungęs
AlaData: Penktadienis, 2009-02-27, 1:28 PM | Žinutė # 29








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Zarasai
Forumo senbūviai
Žinutės: 1410
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Vištienos file su padažu

Jums reikės:
vištienos file;
vištienos prieskonių;
2 valg. šaukštai miltų;
2 valg. šaukštai krakmolo;

Padažui:
3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai sojos padažo;
2 šaukštai aliejaus;
8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.

Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti.
Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti.
Galima tiekti su ryžiais,salotomis.


http://groziosala.weebly.com/index.html
Atsijungęs
KipsiukeData: Šeštadienis, 2009-05-30, 1:28 PM | Žinutė # 30








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:vilnius
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
VISTU KEPENELES SU BULVEMIS

Reikalingi produktai:

Vistu kepeneliu
bulviu
keli saukstai grietines
1l pieno
1 svogunas
100g lasinuku
3 saukstai aliejaus
4 skilteles cesnako
druskos
pipiru
3saukstai miltu

kepeneles nuplaukit, uzpilkit pienu ir palikti saldytuve parai. morkas sutarkuot,svoguna ir lasynukus supjaustyti kubeleis, apkepinti aliejuje. sudeti kepeneles ir kepinti apie 15 min. supilti piena, kuriame mirko kepeneles. suberti smulkintus cesnakus, pabarstyti miltais, druskos, pipirais. uzdengti ir troskinti 30 minuciu.
deti i lekste, ideti po sauksta grietynes. patiekti su virtomis bulvemis

16


Atsijungęs
Forumas » VIRTUVĖS PASLAPTYS » Karštieji patiekalai » Paukštienos patiekalai (receptai ir patarimai)
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024