Paplepėkime apie maistą
|
|
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 1:57 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai perku lietuviškus jogurtus kur parašyta "gyvas" ale irgi neaišku kas ten kaip
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 2:00 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Palanga-Londonas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) perku lietuviškus jogurtus kur parašyta "gyvas" ale irgi neaišku kas ten kaip Man atrodo vistiek naudingesnis lietuviskas nei koks "activia"
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 2:10 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano galva irgi, bet nervina kad teisybės taip ir nesužinosi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 2:21 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:klaipeda,kiskenai
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o pacios nebandet darytis?1 naturalaus jogurto indelis<mazas>1l naminio pieno.pradzioj su stikline pieno reik jogurta sumisyt laikyt siltai,paskui su likusiu pienu.per para bakterijos pasidaugina ir gauni 1l naturalaus jogurto.nusigriebt vel maza induka jogurto ir vel su pienu.....valgyt su kuom patinka
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 2:22 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Toli
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pasigaminkit pacios jogurtus gi nesunku.Ir tikrai zinost gyvas ar mires
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 2:32 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai ir dešrą galima pasigaminti..ale... aš dažnai perku naturalų jogurtą ir ten įdedu savo uogų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 2:35 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Pnvz
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o pacios nebandet darytis?1 naturalaus jogurto indelis<mazas>1l naminio pieno.pradzioj su stikline pieno reik jogurta sumisyt laikyt siltai,paskui su likusiu pienu.per para bakterijos pasidaugina ir gauni 1l naturalaus jogurto.nusigriebt vel maza induka jogurto ir vel su pienu.....valgyt su kuom patinka o mes paros nelaikom,koki gera litra pieno uzkaitinam iki 55laipsniu, idedam naturalaus jogurto indeli, apsukam siltai, ir po 3val, prisipjaustai vaisiu, cukriuko jei nori ir kabink
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 2:40 PM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:klaipeda,kiskenai
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va dar receptas.tinka ir pirktinis pienas.2ltr pieno,175g naturalaus jogurto.piena supilt uzvirint<jei riebesnio reik pavirt apie20min>.atvesinti<ikist pirsta ir letai suskaiciuot iki 15-tada temperatura gera>supilt jogurta uzdengt su plevele ir palikt kambario temperaturoj 6-8 val.veliau i saldytuva.jis bus tinkamas vartot net 7 dienas.skanaus
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 5:19 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Klaipeda
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Naminio pienuko reikia ieškoti ,ar tinka iš pardės
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 5:22 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:klaipeda,kiskenai
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tam antram tinka.tik riebesnio
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 5:33 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Palanga-Londonas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) atvesinti<ikist pirsta ir letai suskaiciuot iki 15-tada temperatura gera> O kaip reikia zinoti kiek atvesinti ji,ir dar ikisus pirsta skaiciuot iki 15...O gal man nudegs tas pirstas arba bus per salta
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 7:42 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Klaipeda
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Rytoj bandysim daryti savo jogurt1
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2009-11-27, 9:26 AM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:klaipeda,kiskenai
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu jei turi termometra tai apie30-40.cia prasyta paprastai,nes jei bus per saltas nesidaugins bakterijos,o jei per karstas zus.as naudoju dobilo naturalu jogurta
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Penktadienis, 2009-11-27, 10:54 AM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Klaipeda
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gryžau iš pardes ,užmiršau pieno
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Penktadienis, 2009-11-27, 11:21 AM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Palanga-Londonas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simfonija) Gryžau iš pardes ,užmiršau pieno Niu va,tai gausi lekt atgal
|
Atsijungęs |
| |