Mūsų ruoštų patiekaliukų nuotraukytės (galerija) 2 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2013-01-25, 11:35 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Ant mėsytės dėjau kiaušinį virtą,svogūnai,pomidorai,grybai ir apliejau kečiupu su majonezu :) kaip skaniai atrodo super mergyt žinok dar tiktų kepenėlės žinok, draugytė darė tai skonis nerealus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2013-01-26, 9:44 AM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) užsikabino žiūriu čia daug kas su tais kepuriukais, mano sesuo irgi darė kita draugė tai pat užsimanė gerai juokas ačiū kad labai super nesunku ir greitai padaroma
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2013-01-26, 9:44 AM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip skaniai atrodo super mua mua mua mua mua mergyt žinok dar tiktų kepenėlės žinok, draugytė darė tai skonis nerealus ačiuka irgi idėja reiks kada išmėginti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 9:06 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Įdarytos bulvės su daug,daug salotų obuolių ir trupintų sausainių pyragas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 9:40 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke skanumėlis jau facebooke seilę pavarvinau gerai, kad po vakarienės Quote (Laurituke) obuolių ir trupintų sausainių pyragas :) brūkštelk receptuką
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 9:42 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tavo pyrago Laurituke, prie arbatytės tikrai neatsisakyčiau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 9:57 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke skanumėlis mua mua mua jau facebooke seilę pavarvinau gerai, kad po vakarienės ačiū gerai tikrai,kad pavalgiusi Quote (snieguoliuke) Tavo pyrago Laurituke, prie arbatytės tikrai neatsisakyčiau Quote (snieguoliuke) brūkštelk receptuką supjaustomi obuoliai,sulaužomi sausainiai,paskui bėriau truputį ,cinamono,ir vanilinio cukraus,paskui sumaišiau grietinę su kepimo milteliais ir tą sumaišytą viską supyliau ant sausainių ir obuolių,išmaišiau,sudėjau į kepimo skardą,viršų išlyginau paspaudžiau šiek tiek ir fsio skanaus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 10:44 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ačiū mua gerai tikrai,kad pavalgiusi juokas juokas tikrai Quote (Laurituke) supjaustomi obuoliai,sulaužomi sausainiai,paskui bėriau truputį ,cinamono,ir vanilinio cukraus,paskui sumaišiau grietinę su kepimo milteliais ir tą sumaišytą viską supyliau ant sausainių ir obuolių,išmaišiau,sudėjau į kepimo skardą,viršų išlyginau paspaudžiau šiek tiek ir fsio gerai skanaus mua ačiukas o miltų nereikia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2013-01-29, 7:22 AM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o miltų nereikia nea nereikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-29, 11:39 AM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nea nereikia reikės išmėginti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2013-01-29, 12:07 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reikės išmėginti išmėgink,ir parašyk kaip gausis
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2013-01-29, 12:39 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na štai, mano vakarykščiai "šedevrai" kalakutienos kepsnys su folijoje keptomis bulvemis
ir ale trupininis pyragas su braskiu uogiene
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-29, 2:00 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) kalakutienos kepsnys su folijoje keptomis bulvemis hmmmm skanumėlis Quote (katcia) ir ale trupininis pyragas su braskiu uogiene aš jau kurią dieną galvoju kepti trupininį pyragą bet vis neprisiruošiu
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2013-01-29, 4:09 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) hmmmm skanumėlis gerai skanu ir labai paprasta, uzmaciau recepta per tv8 gaminame kasdien laida (ten geru ir lengvu receptu karts nuo karto parodo) kalakutienos krutineles virsu istepti garstyciom, pabarstyti druskytes, pipiriuku ir zoleliu ir saut i orkaite ant 230laipsniu kokiai valandai. svarbiausia kad krutinele nebutu uzdengta jokia folija. kai iskeps palikt kokiom 10 min kad sultys pasiskirstytu po visa mesa tolygiai ir tada galima jau pjaustyt ir ragaut
Quote (snieguoliuke) aš jau kurią dieną galvoju kepti trupininį pyragą bet vis neprisiruošiu as ruosiausi irgi labai ilgai, kol pagaliau namie neliko nei vieno saldumyno, tada teko pakelt savo sedyne ir eit i virtuve gamint kazka saldaus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-29, 6:27 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, niam niam niam kokiu cia skanumynu pridejei Norejau ir as daryti siandien kimstas bulves,bet dariau truputi kai ka kitka...
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |