Mūsų ruoštų patiekaliukų nuotraukytės (galerija) 2 tema
|
|
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-31, 4:50 PM | Žinutė # 211 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Bulvės kimštos faršu ir aplietos sūriu... Paskrudinau neblogai, bet už tai labai skanu galvoju apie kokias cia bulves kalbat, o nemaciau kitam puslapi romeniuko groziu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-31, 8:02 PM | Žinutė # 212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) reikia manyti mažiukai tokie,o jei dar skanūs tai visai juokas žinok tikrai, šiandien draugytė kepė sakė super Quote (katcia) snieguoliuke, liuksiski ceburekai, o koki pyraga kepei?... nekepiau o dariau,su sausainiais vafliais, šokoladu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-31, 9:49 PM | Žinutė # 213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nekepiau o dariau,su sausainiais vafliais, šokoladu mirkt na ir kas cia per naujadaras?.. lb idomu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-31, 9:51 PM | Žinutė # 214 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) na ir kas cia per naujadaras?.. lb idomu įdomu ir man
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2013-02-01, 1:48 PM | Žinutė # 215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) na ir kas cia per naujadaras?.. lb idomu Quote (Laurituke) gerai gerai įdomu ir man gerai vakare būtinai įkelsiu receptuką nes labai paprasta ir nerealiai skanu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2013-02-01, 1:50 PM | Žinutė # 216 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vakare būtinai įkelsiu receptuką mirkt nes labai paprasta ir nerealiai skanu mua laukiu nesulaukiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2013-02-01, 4:41 PM | Žinutė # 217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vakare būtinai įkelsiu receptuką mirkt nes labai paprasta ir nerealiai skanu mua mua ok
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
wilmusia | Data: Sekmadienis, 2013-02-03, 5:45 PM | Žinutė # 218 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 229
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Eikit sau, kokių skanumynų pridėję čia Seilė per kalaškes nutįso... Čeburėkus ir mes panašius darom, tik šiek tiek didesni. Aš su vafliais darau, o čia su kuo? O paskutiniu metu kiekvieną savaitę iš tos pirktinės sluoksniuotos tešlos vis ką nors sugalvojam: tai su varške ir mėlynėm, tai su obuoliais, tai su grybais, sūriu...Labai greita gamyba. bet ir nuo stalo nutirpsta mygom
Paskutinį kartą redaguota wilmusia - Sekmadienis, 2013-02-03, 5:46 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-02-03, 9:47 PM | Žinutė # 219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (wilmusia) Aš su vafliais darau, o čia su kuo? čia su taleriais , aš irgi su vafliais kepdavau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-02-03, 9:51 PM | Žinutė # 220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vaflių, sausainių ir šokolado tinginys
Receptukas, labai paprastas, kažkaip va sedėjau vakare namuose sumanaiu padaryti kažką skanaus tai ir sugalvojau, sulaužiau smulkiai 2 pokelius sausainių, tada žiūriu paprastų vaflių yra keli lakštai ( pas mane nedideli buvo, ne tie kur labai labai dideli, bet manau tiks bet kokie ), sulaužiau ir juos, ištirpinau sviestą sumaišiau su kondensuotu pienu, užpyliau ant sausainių ir vaflių , gerai gerai išmaišiau šiek tiek pagrūsdama ir sudėjau į formą , ištirpinau šokoladą su pienu ir užpyliau ant tinginio o nuo vaflių jis toks traškus gaunasi, ir labai labai patiko visiems
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2013-02-03, 9:59 PM | Žinutė # 221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o vaikyti kaip skaniai atrodo :liuks:
snieguoliuke, o gal gali proporcija pasakyt kiek sviesto ir kondensuoto ant tavo tu dvieju pokeliu sausainiu su vafliais?...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-02-03, 10:05 PM | Žinutė # 222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) o vaikyti kaip skaniai atrodo liuks liuks snieguoliuke, o gal gali proporcija pasakyt kiek sviesto ir kondensuoto ant tavo tu dvieju pokeliu sausainiu su vafliais?... galvoju ačiukas aš dėjau sviesto nepilną pokelį, o kondensuoto pieno tai visą mažą indelį, pats tas gavosi, jei didesnės proporcijos tai sviesto manau reikėtų daugiau ir galima tada šiek tiek pieno įpiltį į kondensuoto pieno ir sviesto masę
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-02-04, 0:05 AM | Žinutė # 223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ištirpinau šokoladą su pienu ir užpyliau ant tinginio o koks šokoladas ir kiek?ir pieno kiek pylei?ryt darysiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-02-04, 10:50 AM | Žinutė # 224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o koks šokoladas ir kiek?ir pieno kiek pylei?ryt darysiu liuks šokoladas buvo juodas, sulaužiau jį pieno 2-3 saukstus, galima ir sviesto šaukštelį dėti ir garų vonelėje išlydžiau šokoladą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-02-04, 11:34 AM | Žinutė # 225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir garų vonelėje išlydžiau šokoladą mirkt kaip garų vonelėje?tai ne į bliuduką tirpdei?
|
Atsijungęs |
| |