Mūsų ruoštų patiekaliukų nuotraukytės (galerija) 2 tema
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 10:37 AM | Žinutė # 256 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) o xcia siandienines mini picutes nerealios,akip taip susuki? Quote (Romeniukas) ano Valentiniskas tinginys su sausainiais, kukuruzais ir saldziais kvieciais liuks liuks liuks Mano Valentinui sis gabaliukas tavęs pagauti niekur negalima,noriu recepto kiek kodėjei,tai ir fb rašiau ir skaipe atsakymo niekur
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 11:48 AM | Žinutė # 257 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) inginys su sausainiais, kukuruzais ir saldziais kvieciais esu darius tik be kviečių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 11:50 AM | Žinutė # 258 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke aš esu dariusi panašų reikia sausainių sulaužyk kokius 2 pokelius, kukuruzų aš naudojau saldžius tokius pailgus galima ir apvalius, ir manau sausų pusryčių tų kviečių koks puodukas išlydyk pokelį sviesto sumaišuk su kondensuotu pienu ir išmaišyk gerai aš esu dariusi tik iš kukuruzų, bet per daug saldus gaunasi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 11:51 AM | Žinutė # 259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o aš tai darau kaip tik dabar torčiuką su maskarpone grietinėle , kondensuotu pienu bei šokoladu ir kepsiu įdarytą vištienos krūtinėlę
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 12:28 PM | Žinutė # 260 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke aš esu dariusi panašų mirkt reikia sausainių sulaužyk kokius 2 pokelius, kukuruzų aš naudojau saldžius tokius pailgus galima ir apvalius, ir manau sausų pusryčių tų kviečių koks puodukas mirkt išlydyk pokelį sviesto sumaišuk su kondensuotu pienu ir išmaišyk gerai mirkt mirkt mirkt aš esu dariusi tik iš kukuruzų, bet per daug saldus gaunasi juokas juokas juokas ačiū,einu į pardę nusipirkti ko trūksta darysiu Quote (snieguoliuke) o aš tai darau kaip tik dabar torčiuką su maskarpone grietinėle , kondensuotu pienu bei šokoladu liuks liuks liuks ir kepsiu įdarytą vištienos krūtinėlę niam,niam,man reiktų kada išmėginti su ta maskarpone
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 12:30 PM | Žinutė # 261 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mua ačiū,einu į pardę nusipirkti ko trūksta darysiu gerai bent jau aš taip daraiu , Romeniukas gal kiek kitaip bet visų tinginių receptai panašūs skiriasi tik sudetinės dalys
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 2:17 PM | Žinutė # 262 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mano Valentiniskas tinginys su sausainiais, kukuruzais ir saldziais kvieciais liuksiskas tavo tinginys tikrai patiks tavo valentinui, o man visai ikvepimo nera siandien kazka daryt.. zinau kad reikia, bet nenoriu
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 2:19 PM | Žinutė # 263 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nerealios,akip taip susuki? recepciukas tik aisku i vidu pagal save gali det ka nori
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 2:46 PM | Žinutė # 264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukas gal kiek kitaip bet visų tinginių receptai panašūs skiriasi tik sudetinės dalys Quote (katcia) zinau kad reikia, bet nenoriu nepatinka nu kas tau db čia yra Quote (katcia) recepciukas tik aisku i vidu pagal save gali det ka nori apžiūrėsiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 2:48 PM | Žinutė # 265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) recepciukas tik aisku i vidu pagal save gali det ka nori čia kažkas tokio kaip ,kad bandeles dariau iš tokios tešlos,tik aš į vidų dėjau na kaip bandelės gavosi fainai reiks padaryti ir tokias mini picikes
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 7:33 PM | Žinutė # 266 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu kas tau db čia yra galvoju a nzn, vos prisiverciau padaryt pyraga (mesiska) mano vakaris sako, kaip db pyragas su mesa, taip nebuna
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 8:40 PM | Žinutė # 267 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tavęs pagauti niekur negalima,noriu recepto kiek kodėjei,tai ir fb rašiau ir skaipe atsakymo niekur Parasiau fb nebuvau as prie kompo, skype ijungtas bes dovydas buvo prie kompo...
Quote (katcia) liuksiskas tavo tinginys tikrai patiks tavo valentinui,
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2013-02-14, 8:52 PM | Žinutė # 268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| VAKARIENE
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2013-02-15, 7:55 AM | Žinutė # 269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mini picikės Valentino pyragas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2013-02-15, 12:25 PM | Žinutė # 270 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, labai skanios picukes na o kaip tinginys gavosi ?
|
Atsijungęs |
| |