Mūsų ruoštų patiekaliukų nuotraukytės (galerija) 2 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 8:36 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na merginos kokius tortus ar pyragus kepėte šventėms aš jau mastau ką čia sugalvojus naujų metų sutuktuvėms
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 8:47 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) Na merginos kokius tortus ar pyragus kepėte šventėms aš jau mastau ką čia sugalvojus naujų metų sutuktuvėms nieko labai nekepiau,sausainiu ir is sausainiu eglute padariau vezeme i svecius
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 8:57 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) nieko labai nekepiau,sausainiu ir is sausainiu eglute padariau vezeme i svecius gerai mes tai sausainiukus irgi vežėmės prie dovanėlių angeliukus, ir briedžiukus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:09 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš galvoju kepti medaus torčiuką ir maskarponės tortą su braškėmis arba vyšniomis naujų metų sutiktuvėms
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:19 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| musu kuklus kuciu stalas ( pirma karta dariau kucias namuose)
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-12-27, 10:31 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:20 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) musukuklus kuciu stalas ( pirma karta dariau kucias namuose) geda na va ir nebuvo taip baisu ir sunku svarbiausia daug silkės ir žuvies
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:23 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) na va ir nebuvo taip baisu ir sunku svarbiausia daug silkės ir žuvies sunku nebuvo,, tik man nera ka valgyti, isskyrus kepta zuvis,daugiau man niekas neskanu
|
Atsijungęs |
| |
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 2:24 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) bet va kad paragauti teko viską man neteko valgiau tik žuvies, ir dauguma teko išmesti, pridariau o valgančių nebuvo kažkaip nelabai pas mane vaikunukai draugauja su silke, jie labiau draugauja su kepta žuvimi, krabais keptais tešloje ir ikrus mėgsta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 2:53 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) musu kuklus kuciu stalas ( pirma karta dariau kucias namuose) geda gražus stalas,aš saviškio taip ir nenupaveikslavau užmiršau visai...o šitiek prisiruošiau,prisidariau visko ir neįamžinau irgio namuose pas save dariau pirmą kartą,ir visą maistą aš susiruošiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 6:24 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Laurituke) gražus stalas,aš saviškio taip ir nenupaveikslavau užmiršau visai...o šitiek prisiruošiau,prisidariau visko ir neįamžinau irgio namuose pas save dariau pirmą kartą,ir visą maistą aš susiruošiau ačiukas na gaila kad nenutraukei, nieko dar bus tų kūčių ne karo metas Aš ir matai kai dariau pirmą kartą tai reikėjo iamžinti, nors nieko imantraus ir negaminau.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 7:12 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pyragėliai su faršu,ant greitūjų iškepiau, turėjau sloksniuotos tešlos, truputi likusio faršo tai išnaudojau, labai skanūs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 8:20 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) man neteko valgiau tik žuvies, ir dauguma teko išmesti, pridariau o valgančių nebu ot kokie negeri, tu stengeisi ir kam viskas į šiukšlių dežę aš todėl kažkaip ir nedarau daug, tam kartui kaip sakau (Laurituke) aš saviškio taip ir nenupaveikslavau nepatinka užmiršau visai...o šitiek prisiruošiau,prisidariau visko ir neįamžinau nepatinka irgio namuose pas save dariau pirmą kartą,ir visą maistą aš susiruošiau gerai aš lyg ir fotkinau, reikia foto paieškoti bet net nebuvo kada, kažkaip labai greitai viskas, nebuvo net kada fotografuoti (Romeniukas) Pyragėliai su faršu,ant greitūjų iškepiau, turėjau sloksniuotos tešlos, truputi likusio faršo tai išnaudojau, labai skanūs gerai aš kepu bet ne su faršu, o su karamele ir obuoliukais
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 8:24 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) aš kepu bet ne su faršu, o su karamele ir obuoliukais kepiau aš ir su varške ir su uogiene ir su obuoliais, viskas labai skanu idarą gali dėti koki tik nori
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-12-29, 7:41 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) na gaila kad nenutraukei, nieko dar bus tų kūčių ne karo metas bus,bet pas save kažin ar bedarysiu (Romeniukas) Pyragėliai su faršu,ant greitūjų iškepiau, turėjau sloksniuotos tešlos, truputi likusio faršo tai išnaudojau, labai skanūs gerai mmm...skaniai atrodo (snieguoliuke) bet net nebuvo kada, kažkaip labai greitai viskas, nebuvo net kada fotografuoti tai vat kad ir man nebuvo kada,susiruošiau atėjo svečiai,pakalbėjom poterius,plotkelį suvartojom ir sėdom valgyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |