| Mūsų ruoštų patiekaliukų nuotraukytės (galerija) 2 tema | 
| 

| 
| 
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 8:36 PM | Žinutė # 61 |  | [  (LT ) ]

|   Grupė: PatikimiLygis:   Miestas:Panevėžys
 Forumo mylimieji Žinutės: 21154 Apdovanojimai: 20 
Lytis: Moteris 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  | Na merginos kokius tortus ar pyragus kepėte šventėms      aš jau mastau ką čia sugalvojus naujų metų sutuktuvėms   
 Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje !  Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
 |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 8:47 PM | Žinutė # 62 |  | [  (LT ) ]

|   Grupė: Super ModeratoriusLygis:   Miestas:panevezys
 Forumo mylimieji Žinutės: 19290 Apdovanojimai: 23 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
   |  |  (snieguoliuke) Na merginos kokius tortus ar pyragus kepėte šventėms aš jau mastau ką čia sugalvojus naujų metų sutuktuvėms nieko labai nekepiau,sausainiu ir is sausainiu eglute padariau vezeme i svecius

Pagalba naujokams ir ne tik  čia

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 8:57 PM | Žinutė # 63 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  |  (Romeniukas) nieko labai nekepiau,sausainiu ir is sausainiu eglute padariau vezeme i svecius gerai 
mes tai sausainiukus irgi vežėmės prie dovanėlių
  angeliukus, ir briedžiukus   
 Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje !  Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
 |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:09 PM | Žinutė # 64 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  | aš galvoju kepti medaus torčiuką ir maskarponės tortą su braškėmis arba vyšniomis naujų metų sutiktuvėms   
 |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:19 PM | Žinutė # 65 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
   |  | musu kuklus kuciu stalas  ( pirma karta dariau kucias namuose)   

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-12-27, 10:31 PM |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:20 PM | Žinutė # 66 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  |  (Romeniukas) musukuklus kuciu stalas    ( pirma karta dariau kucias namuose) gedana va ir nebuvo taip baisu ir sunku
    svarbiausia daug silkės ir žuvies         
 |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:23 PM | Žinutė # 67 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
   |  |  (snieguoliuke) na va ir nebuvo taip baisu ir sunku svarbiausia daug silkės ir žuvies sunku nebuvo,, tik man nera ka valgyti, isskyrus kepta zuvis,daugiau man niekas neskanu

|  | Atsijungęs |  |  | 
|  | 
| 
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 2:24 PM | Žinutė # 69 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
   |  |  (snieguoliuke) bet va kad paragauti teko viską man neteko valgiau tik žuvies, ir dauguma teko išmesti, pridariau o valgančių nebuvo
  kažkaip nelabai pas mane vaikunukai draugauja su silke, jie labiau draugauja su kepta žuvimi, krabais keptais tešloje ir ikrus mėgsta   

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 2:53 PM | Žinutė # 70 |  | [  (LT ) ]

|   Grupė: AdministratorėLygis:   Administratorė Žinutės: 30254 Apdovanojimai: 36 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
       |  |  (Romeniukas) musu kuklus kuciu stalas    ( pirma karta dariau kucias namuose) geda
  gražus stalas,aš saviškio taip ir nenupaveikslavau  užmiršau visai...o šitiek prisiruošiau,prisidariau visko ir neįamžinau  irgio namuose pas save dariau pirmą kartą,ir visą maistą aš susiruošiau   
 Forumo taisyklės ir ne tik čia
 Sveikinimų atvirukai

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 6:24 PM | Žinutė # 71 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
   |  |  (Laurituke)  gražus stalas,aš saviškio taip ir nenupaveikslavau užmiršau visai...o šitiek prisiruošiau,prisidariau visko ir neįamžinau irgio namuose pas save dariau pirmą kartą,ir visą maistą aš susiruošiau ačiukas
  na gaila kad nenutraukei, nieko dar bus tų kūčių ne karo metas  Aš ir matai kai dariau pirmą kartą tai reikėjo iamžinti, nors nieko imantraus ir negaminau.   

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 7:12 PM | Žinutė # 72 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
   |  | Pyragėliai su faršu,ant greitūjų iškepiau, turėjau sloksniuotos tešlos, truputi likusio faršo tai išnaudojau, labai skanūs   

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 8:20 PM | Žinutė # 73 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  |  (Romeniukas) man neteko valgiau tik žuvies, ir dauguma teko išmesti, pridariau o valgančių nebu
        ot kokie negeri, tu stengeisi ir kam viskas į šiukšlių dežę      aš todėl kažkaip ir nedarau daug, tam kartui kaip sakau       
  (Laurituke) aš saviškio taip ir nenupaveikslavau nepatinka užmiršau visai...o šitiek prisiruošiau,prisidariau visko ir neįamžinau nepatinka irgio namuose pas save dariau pirmą kartą,ir visą maistą aš susiruošiau gerai aš lyg ir fotkinau, reikia foto paieškoti
    bet net nebuvo kada, kažkaip labai greitai viskas, nebuvo net kada fotografuoti        (Romeniukas) Pyragėliai su faršu,ant greitūjų iškepiau, turėjau sloksniuotos tešlos, truputi likusio faršo tai išnaudojau, labai skanūs gerai
      aš kepu bet ne su faršu, o su karamele ir obuoliukais         
 |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 8:24 PM | Žinutė # 74 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
   |  |  (snieguoliuke)  aš kepu bet ne su faršu, o su karamele ir obuoliukais kepiau aš ir su varške ir su uogiene ir su obuoliais, viskas labai skanu
  idarą gali dėti koki tik nori   

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-12-29, 7:41 PM | Žinutė # 75 |  | [  (LT ) ]

|   Grupė: AdministratorėLygis:   Administratorė Žinutės: 30254 Apdovanojimai: 36 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
       |  |  (Romeniukas) na gaila kad nenutraukei, nieko dar bus tų kūčių ne karo metas bus,bet pas save kažin ar bedarysiu

(Romeniukas) Pyragėliai su faršu,ant greitūjų iškepiau, turėjau sloksniuotos tešlos, truputi likusio faršo tai išnaudojau, labai skanūs geraimmm...skaniai atrodo

(snieguoliuke) bet net nebuvo kada, kažkaip labai greitai viskas, nebuvo net kada fotografuoti tai vat kad ir man nebuvo kada,susiruošiau atėjo svečiai,pakalbėjom poterius,plotkelį suvartojom ir sėdom valgyti

Forumo taisyklės ir ne tik čia
 Sveikinimų atvirukai

|  | Atsijungęs |  |  |