Ką šiandien gaminsime?
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 7:56 PM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Reikia vanilinių sūrelių,kondensuuoto pieno ir kiaušinių,labai paprasta,bet skanu manyčiau. labai skanūs esu kepus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 7:57 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus šiandien troškinti grybai su bulvėmis, sriubytė ir desertas su želė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 7:59 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labai skanūs esu kepus Reikia eiti kepti,bet kaip aptingau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 8:01 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Reikia eiti kepti,bet kaip aptingau tik miltų nepamirš, ir reikia gerai gerai suplakti viską aš tai sumetu į kombainą viską ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 8:05 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tik miltų nepamirš, ir reikia gerai gerai suplakti viską aš tai sumetu į kombainą viską ir viskas Kaip tai miltų nepamiršti juk lietinius kepsiu kaip imanoma be miltų Visgi teks kepti vaikinukai užsiprašė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 8:05 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tik miltų nepamirš, ir reikia gerai gerai suplakti viską aš O ką čia reikia plakti? mes gal ne apie tą receptą kalbame
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 8:10 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O ką čia reikia plakti? mes gal ne apie tą receptą kalbame tai kaip tu kepsi lietinius, gerai jų neišplakus va čia prajuokinai, šeip visus lietinius nesvarbu kokia jų sudėtis reikia plakti ir dar palaikyti pora valandų tešlą palaikyti ir tik tada kepti, visiškai kitoks skonis būna, o va neplaktų blynų nesvarbu ar lietiniai ar paprasti tai nesu ne ragavusi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 8:13 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kaip tu kepsi lietinius, gerai jų neišplakus va čia prajuokinai, šeip visus lietinius nesvarbu kokia jų sudėtis reikia plakti ir dar palaikyti pora valandų tešlą palaikyti ir tik tada kepti, visiškai kitoks skonis būna, o va neplaktų blynų nesvarbu ar lietiniai ar paprasti tai nesu ne ragavusi Na bet ir tavo parašymas keistas,viską gerai išplakti ligtai nežinočiau Nei sūrelių nei kondensuoto pieno nedėsiu į lietinių masę. Bet kad gerai išplakti tai žinau jei ką.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 8:15 PM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na bet ir tavo parašymas keistas,viską gerai išplakti ligtai nežinočiau Nei sūrelių nei kondensuoto pieno nedėsiu į lietinių masę. Bet kad gerai išplakti tai žinau jei ką. Quote (Romeniukas) O ką čia reikia plakti? na parašei ką čia plakti? na svarbiausia kad tie lietiniai labai skanūs, skanesni kai kondensuotas pienas dar paverdamas bet nebūtinai, ir labai skanu su šviežiomis uogomis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 8:16 PM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na parašei ką čia plakti? na svarbiausia kad tie lietiniai labai skanūs, skanesni kai kondensuotas pienas dar paverdamas bet nebūtinai, ir labai skanu su šviežiomis uogomis Na ar skanu dar nežinau čia dar į orkaitę viską reikės pašauti,nu žodžiu žėsiu kas čia gausis.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 9:27 PM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| SRIUBYTĖ DU VIENAME KAIP AŠ VADINU MĖSINĖ SRIUBA SU DARŽOVĖMIS TOKIĄ KAI VERDU NEDARAU ANTRO NIEKADA KAŽKAIP LABAI JAU SOTI
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-18, 10:38 PM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) SRIUBYTĖ DU VIENAME KAIP AŠ VADINU MĖSINĖ SRIUBA SU DARŽOVĖMIS TOKIĄ KAI VERDU NEDARAU ANTRO NIEKADA KAŽKAIP LABAI JAU SOTI Labai skanu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 11:05 AM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siandien tingiu daryt,tai man molugu tirsta sriuba,vyram bulves su namine saltiena
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 12:55 PM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Orkaitėje kepti ketvirčiai ,grikiai,salotos su pekinu,agurku ir pomidoru
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 1:48 PM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Orkaitėje kepti ketvirčiai ,grikiai,salotos su pekinu,agurku ir pomidoru mergyt pas mus tas pats tik vietoj grikių keptos daržovės, o ketvirčius kepsiu su apelsinais ir dar darysiu šokoladinį ir sausainių desertą jei spėsiu
|
Atsijungęs |
| |