Kalėdinės eglutės: dirbtinės ar tikros
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-27, 6:54 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va mes eglutę pasipuošėm, prieš pat kūčias, pas mus šiemet buvo ir yra gyva eglutė reikės įkelti foto Gražu tikra eglute,lauksim foto
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2011-12-28, 10:21 AM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reikės įkelti foto Lauksim Pas mus jau 7 metai,kaip puošiama gyva eglutė,vaikai labai prieštarauja kitokiai,o ir nerandu dirbtinos gražios
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-11-25, 11:22 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na kada žadate puošti eglutes? Aš jau mastau man jau knieti nagai Tik galvoju ką čia naujo sugalvoti, bet manau bus tokia pati kaip ir nebent papildysiu kokiais naujais žaisliukais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-11-26, 3:33 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na kada žadate puošti eglutes? galvoju Aš jau mastau man jau knieti nagai juokas Tik galvoju ką čia naujo sugalvoti, bet manau bus tokia pati kaip ir nebent papildysiu kokiais naujais žaisliukais gerai na dar kažkaip mes net neplanuojam puošti dar sakyčiau tikrai labai anksti, nes tik prekybos centrai jau puošiasi nors dar iki švenčių tikrai laiko daug o pas mus tikriausiai bus vėl gyva
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2012-11-26, 5:24 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš šiemet puošiu sauralapį fikusą, nes eglutei vietos nelabai yra, na ir žinomą kokią "gyvą" puokštę, kad namai kvepėtų... puošiu po kokių 2 savaičių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Paskutinį kartą redaguota virginijak - Antradienis, 2012-11-27, 10:56 AM |
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2012-11-27, 9:38 AM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai uz abi esu.noreciau mazytes tikros.bet vieno kambario bute ner tam vietos tai puosim dirbtine o puosiu irgi muset po keliu savaiciu, nes kaip taip anksti papuosia, jau neber tos dvasios laukti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-11-27, 11:29 AM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes jau antrus metur puošim gyvą,tai da kol kas palauksime,kad ilgiau išsilaikytų,nes pas mus gan šiltą yra mes su Airiduku jau laukiam labiausiai,norim puošti,laukiam sniego visada puošdavom dirbtinę,anais metais pasipuošėm gyvą,taip patiko kvepėjo skaniai liuks tai db tik už gyvą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-11-27, 10:04 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) o puosiu irgi muset po keliu savaiciu, nes kaip taip anksti papuosia, jau neber tos dvasios laukti galvoju galvoju tikrai taip nebelieka dvasios gėriau vėliau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-11-27, 10:05 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes jau antrus metur puošim gyvą,tai da kol kas palauksime,kad ilgiau išsilaikytų,nes pas mus gan šiltą yra mes su Airiduku jau laukiam labiausiai,norim puošti,laukiam sniego visada puošdavom dirbtinę,anais metais pasipuošėm gyvą,taip patiko kvepėjo skaniai liuks tai db tik už gyvą mes greičiausiai irgi gyvą labai patiko tas kvapas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-11-27, 10:58 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes greičiausiai irgi gyvą liuks liuks labai patiko tas kvapas liuks liuks man irgi kvapas tai super
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-28, 3:58 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Greičiausiai r mes šiemet gyva,nes neesu dar turėjusi tai manau šiemet isigysime gyva
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-10, 9:34 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ieškojome gyvos eglutės,bet man nepatiko kažkip, jau dabar byra, tai ką aš žinau mes jau dabar norėjome puoštis tai pasipuošėme vėl dirbtinę ir visai liuks gal ir gerai kas puošiasi tik per kūčias, bet ir vaikai jau nekantravo, sako draugai jau pasipuošė tai pasipuošėm ir liuks, dabar kaip gražu namie
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-12-10, 10:23 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ieškojome gyvos eglutės,bet man nepatiko kažkip, jau dabar byra, tai ką aš žinau galvoju mes jau dabar norėjome puoštis tai pasipuošėme vėl dirbtinę ir visai liuks gerai gal ir gerai kas puošiasi tik per kūčias, bet ir vaikai jau nekantravo, sako draugai jau pasipuošė juokas tai pasipuošėm ir liuks, dabar kaip gražu namie liuks laukiam foto yra ilgai nebyrančių, šiek tiek brangesnės bet labai gražios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-10, 10:38 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) laukiam foto yra ilgai nebyrančių, šiek tiek brangesnės bet labai gražios na gal ir yra bet mes neradome,važinėjome net po medelynus ir tai man jokia nepatiko foto bus tik gal rytoj
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-12-10, 10:46 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) yra ilgai nebyrančių, šiek tiek brangesnės bet labai gražios liuks va šitokią mes anais metais puošėm,sidabrinė vadinama,laikė tai vajėj kaip ilgai,jos brangesnės,bet tikrai verta mokėti
|
Atsijungęs |
| |