Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-03-03, 11:11 PM | Žinutė # 421 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, kaip smagu,kad prisijungei visus kaimynus pamatysi,man pradžioj ir nerodė Quote (noele) kas dar zaidzia contry live. oi ne...man fermos per akis,jau gyvūnus mažei perleidau,sutvarko ji man ten,nebespėju viena
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-03-03, 11:13 PM | Žinutė # 422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) kažin kiek ilgai teks laukti kol pamatysiu nu turėtų greit rodyti pereisi per kaimynų daržus,patręši,bapkių užsidirbsi
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-03-03, 11:51 PM | Žinutė # 423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kam reikia kaimynų kvieskit mano vaikį,į fermikę Gytis Jar kas esat pas jį,pasiūskit į arklidę,tik ne pasagų,nes jau visas turi...ir rašykit ką atsiūsti jums reikia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:13 AM | Žinutė # 424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) kas esat pas jį,pasiūskit į arklidę,tik ne pasagų,nes jau visas turi...ir rašykit ką atsiūsti jums reikia Va šito tai dar niekaip nesuprantu,kur ką reik nusiųsti ir ko kaip kur prašyti nedaeina dar Quote (Irce6) pereisi per kaimynų daržus,patręši,bapkių užsidirbsi Tai aš jau nueinu kartais per savo daržo tvorą pas neužvardintus kaimynus,jei ko reikia padarau Quote (Irce6) Kam reikia kaimynų kvieskit mano vaikį,į fermikę Gytis Jar Pakviesim
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:21 AM | Žinutė # 425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) šito tai dar niekaip nesuprantu,kur ką reik nusiųsti ir ko kaip kur prašyti kai fermoj būni,yra užrašas viršuj FREE GIFTS,ten dar ir daugiau užrašų yra,paspausi,duos pasirinkti ką nori siūsti,pasirenki,spaudi ten SEND...... ir išmeta draugus,pasirenki kam nori siūsti,patvirtini ir vsio per dieną ar per parą du sykius leidžia siūsti dovanas o tau kai atsiunčia tai pagrindiniam tavo psl,deš. kampe yra toks kukurūzas su užrašu pvz. 1kvietimas prisijungti prie farmville gifts programos,paspaudi,priimi ACCEPT GIFT,ten dar parodo ką gavai,spaudi YES ir tada jau reikia eiti į fermą,deš. kampe apačioj bus dovanėlė-dėžutė,paspausi,pasirinksi GIFTS berods ir pasiimsi savo dovanas nu ir prirašiau,gal suprasi,jei ką klausk
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:21 AM | Žinutė # 426 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) jau nueinu kartais per savo daržo tvorą pas neužvardintus kaimynus,jei ko reikia padarau mačiau ir pas mane buvai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:22 AM | Žinutė # 427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, bet tu jau moki dovanas siūsti,gavau vieną nuo tavęs ką tau atsiūsti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:25 AM | Žinutė # 428 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) nu ir prirašiau,gal suprasi,jei ką klausk Viskas aišku ačiukas Quote (Irce6) mačiau ir pas mane buvai O geras o juk aš tavęs tai nematau tarp savo kaimynų tai kaip gerai,kad pataikiau į tavo fermikę dar ir kitai draugei ,kurios nematau pataikiau va taip netyčia užeit ir patręšt daržiuką
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:26 AM | Žinutė # 429 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Pabaisa, bet tu jau moki dovanas siūsti,gavau vieną nuo tavęs kaip gerai ,kad pasiekė adresatą dovanėlė Quote (Irce6) ką tau atsiūsti Sunkus klausimas visko noriu ,visko reikia priimu bet ką
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:27 AM | Žinutė # 430 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) aš tavęs tai nematau tarp savo kaimynų nžn kodėl nematai aš tave pas save matau
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:30 AM | Žinutė # 431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) gerai ,kad pasiekė adresatą dovanėlė nu ir ne viena yra nuo tavęs dvi dienas dovanų nepriėmiau tai dabar nemažai yra jų reiks kaimynams ir nepagailėti,tik pasimetu kam ką siūsti...va Lauritukei ir noelei pamenu ko prašė,o kitoms pati parenku Quote (Pabaisa) visko noriu ,visko reikia 10 priimu bet ką aiškuma o man arklidei pabaigti vienos pasagos trūksta,nu gal kas mestels sakau
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:36 AM | Žinutė # 432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) nžn kodėl nematai Taiva tas ir nervina,kad turiu matyt pas save nemažai kaimynų ,o nematau Quote (Irce6) o man arklidei pabaigti vienos pasagos trūksta,nu gal kas mestels sakau Va ką tik pažiūrėjau ar yra kokia pasaga pasiųst..pas mane nerodo tokio daikto
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:38 AM | Žinutė # 433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Viskas ..einu miegoti...apėjau savo valdas galėsiu ramiai sapnuoti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 0:41 AM | Žinutė # 434 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) .pas mane nerodo tokio daikto ne visiems jas duoda siūsti,nieko mestels kas galės Quote (Pabaisa) pas save nemažai kaimynų ,o nematau per kitą naršyklę pabandyk prisijungti kai laiko turėsi...nors manau greit rodys tau viską Quote (Pabaisa) einu miegoti...apėjau savo valdas juokas galėsiu ramiai sapnuoti saldžių sapnų,aš dar pablūdinsiu truputį
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 1:18 AM | Žinutė # 435 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Oi mergaitės,kiek laimės arklidė baigta,valioooo ačiū visoms už pagalbą,o noelei ypač už paskutinę pasagą Dabar kai jau galėsit mestelkit tvorų,vištukių dar trūkumas nu man vis mažai,ką daryt,yra proga ir prašau imkit pavyzdį
|
Atsijungęs |
| |