Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 5:24 PM | Žinutė # 496 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Laurituke, aga,po gero pusmečio gal surinksiu kad ir po tiek bet vis tiek
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 0:39 AM | Žinutė # 497 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (Irce6) Nu sakykit man dabar,o tuos namus,kur po 1.000.000 kainuoja kaip įsigyti Oho kainelės tai ogogo...aš dar nedaėjau iki tokio lygio ,kad matyt tokias kainas dar vis niekaip nesukrapštau paprastai pašiūrei Quote (Irce6) nu kaip tiek bapkių prisikaupti,niekaip nedašyla Vogti Irciuk,vogti reikia :juokas: Siaubas kaip sunkiai statyt tą arklidę Ir iš vis tų žalių pinigėlių kažko mažai teduoda uždirbt arba nežinau kur juos užkalinėt reikia ![juokas](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52.gif)
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Pabaisa - Pirmadienis, 2010-03-08, 0:39 AM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 2:02 AM | Žinutė # 498 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) dar vis niekaip nesukrapštau paprastai pašiūrei nieko sukrapštysi aš vieną namuką iš kiaušo gavau,ėjau per anketas ir spėjau pasičiupti Quote (Pabaisa) Vogti Irciuk,vogti reikia nebent Quote (Pabaisa) kaip sunkiai statyt tą arklidę ko trūksta rašyk,man vinių ir pasagų tik duoda siūsti sunkiai ir man ji statėsi,va sūnus ir dar vargsta Quote (Pabaisa) žalių pinigėlių kažko mažai teduoda uždirbt arba nežinau kur juos užkalinėt reikia kiek supratau jų mažai duoda,kai lygį pereini gauni po vieną nedaug ir pas mane,nes pradžioj vaikis mat vištą man pirko už juos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 7:26 AM | Žinutė # 499 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na nusipirkau vilą jau pagaliau dabar jau viską turiu ko norėjau kokių dovanų reikia merginos?
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 7:47 AM | Žinutė # 500 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nusipirkau vilą jau pagaliau Quote (Laurituke) dabar jau viską turiu ko norėjau nu sveikinu smagumėlis Quote (Laurituke) kokių dovanų reikia merginos? man tik arklių nesiūskit,ir arklidei nieko nereikia kolkas tą auksą renku,norisi visą prisipildyti o šiaip ką atsiūsit tą priglausiu
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 7:55 AM | Žinutė # 501 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nesuprantu,kodėl man tik kartą leidžia dovanas siūsti vaikas du sykius išsiunčia,man neleidžia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 8:34 AM | Žinutė # 502 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) nu sveikinu smagumėlis Quote (Laurituke) ačiū,ačiū jo smagu tikrai Quote (Irce6) man tik arklių nesiūskit,ir arklidei nieko nereikia 10 kolkas tą auksą renku,norisi visą prisipildyti miela o šiaip ką atsiūsit tą priglausiu aš tai pagrinde siunčiu tai ką ir man atsiunčia kai gauni paspaudi šalia kur yra tas užrašas ir išsiunti tą patį labai taip patogu yra tai dabar fermoje auksas pagrinde ir tevaikšto renku ir aš jį labai avytę,krepšelį ir gnomą jau matau norėčiau sužinoti kas dar yra ten daugiau surinkus Quote (Irce6) Nesuprantu,kodėl man tik kartą leidžia dovanas siūsti galvoju vaikas du sykius išsiunčia,man neleidžia 12 ane?man irgi du kartus leidžia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 9:20 AM | Žinutė # 503 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai pagrinde siunčiu tai ką ir man atsiunčia kai gauni paspaudi šalia kur yra tas užrašas ir išsiunti tą patį labai taip patogu yra tai dabar fermoje auksas pagrinde ir tevaikšto aga,žinosiu Quote (Laurituke) renku ir aš jį labai avytę,krepšelį ir gnomą jau matau norėčiau sužinoti kas dar yra ten daugiau surinkus nu ir aš tuos matau,vis kaupiu,laukiu kol daugiau kas pasirodys Quote (Laurituke) man irgi du kartus leidžia nesuprantu nieko vakar dieną siunčiau tik,dabar dar neleidžia...jau nervina...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 9:46 AM | Žinutė # 504 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) nu ir aš tuos matau,vis kaupiu,laukiu kol daugiau kas pasirodys kažin ar aplamai mato kas nors juos gal niekas dar nemato
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 10:24 AM | Žinutė # 505 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes moterys, mes tikros moterys, mes svelnios tarsi fejos. Pabukime laimingos siandien ant vyru gimines padeje... su kovo 8 -aja!
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-03-09, 7:50 AM | Žinutė # 506 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, ačiū už sveikinimą Klausykit mergaitės,o dėl to aukso,jūs jau imat ką nors iš ten ar laukti kol baigsis nu turiu ne daug,virš 100,ale įdomu kas ten bus paskui,nes nerodo trijų paskutinių...kada ta Patriko diena bus ar jau buvo (net nžn kas čia per šventė )
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-03-09, 9:58 AM | Žinutė # 507 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės kaimynėlės Na žiūriu ūkiai klesti pas visas Laurituke sveikinu įsigijus vilą ir aplamai pas tave ten ūkis jau nerealus ant kiek visko turi...jau gali laisvai atostogauti Quote (Irce6) Klausykit mergaitės,o dėl to aukso,jūs jau imat ką nors iš ten Paėmiau viską ką tik jau leido...avys duoda pinigėlių,vežimaitis su kvėtkom nieko neduoda,tik puošmena (arba aš nemoku ko padaryt,kad kaltų pinigus ),nykštukas irgi tik puošmena...o daugiau ir aš nieko nematau kas ten bėra noele, ačiuks už sveikinimą ir tave ir jus visas su vakarykšte moterų švente
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-03-09, 9:59 AM | Žinutė # 508 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) .kada ta Patriko diena bus ar jau buvo (net nžn kas čia per šventė ) Oi net nežinau su kuo ta diena "valgoma" čia amerikonų išmilsas man rodos
|
Atsijungęs |
| |
naujute | Data: Antradienis, 2010-03-09, 10:38 AM | Žinutė # 509 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 397
Apdovanojimai: 12
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos fermeres kazin kaip arklidei kitu padargu apart viniu ir pasagu gauti?
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Antradienis, 2010-03-09, 11:27 AM | Žinutė # 510 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (naujute) kazin kaip arklidei kitu padargu apart viniu ir pasagu gauti? galvoju turiu harness ir plytų, man taip atrodo Reiktų kažkaip sugalvot kaip ten atpažint vienai kitą, nes dabar jau tiek mūsų daug, kad be šansų atsiminti ![10](http://megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/b/31b1aa39afab52953417d38d927f6242.gif)
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |