Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 4:23 PM | Žinutė # 646 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) .Daba du ūkius prižiūriu kol sūnus mokykloje.Lenktyniaujam abu Quote (Irce6) mes ir panašiai Pas mane tas pats jau greit nebespėsiu visų ūkio darbų benudirbt o dar sūnus paprašo ir petvillyje kaimynus padaryt"žalius" man rodos reiks kažką mest per bortą,nebespėsiu....
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 4:25 PM | Žinutė # 647 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) man rodos reiks kažką mest per bortą,nebespėsiu.... tik ne vyrą greičiausiai kompą
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 6:31 PM | Žinutė # 648 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) man rodos reiks kažką mest per bortą,nebespėsiu. aš tai ten panai perleidau savo,žaidžia ji,aš tik greitai peržvelgiu į fermą tik jos neleidžiu o sūnus pats savo žiūri,neleidžia man eiti,bet aš kartais nueinu,paimu jam kokią vištą ir pan. Quote (Leila) tik ne vyrą greičiausiai kompą vyro mest negalima,geri nesimėto
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 6:52 PM | Žinutė # 649 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) vyro mest negalima,geri nesimėto tai aš tą patį ir sakau,kad vyrai nesimėto
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:25 PM | Žinutė # 650 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės kaimynėlės fermeriukės Quote (Pabaisa) Na ir kaip sekasi aš manau,kad man sekasi neblogai kai lietuviai mėgsta pasikapstyt po žemę,tai nors virtualiai ūkininkauju Pabaisa, aš žinau kur slepiasi daug FV bent mano vaikis prašo ir prašo kad siūsčiau ir siūsčiau.mr.box daug būna.Gal mums taip pasitaiko
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 9:55 PM | Žinutė # 651 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Ir dar ..mergikės ar jums nestringa facebook'as nu pas mane tai kartais nerealiai pakimba,pvz būnu kažką nuveikusi ir bac pakibo,ir paskui vėl iš naujo tą patį reikia padaryti _pikt_ žodžiu ėda laiką vietoj paskutiniu metu žinok kimba ir man kartais negalima nieko padaryti pastringa nežinau kas čia yra čia matyt iš jų pačių kažkas yra Quote (Leila) Pabaisa, aš žinau kur slepiasi daug FV bent mano vaikis prašo ir prašo kad siūsčiau ir siūsčiau.mr.box daug būna.Gal mums taip pasitaiko galvoju jo degalų būna tuose dėžutėse esu radusi ne vieną bet degalai dar ir pildosi kai nujimi derlių matėte merginos?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-03-19, 9:36 AM | Žinutė # 652 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) paskutiniu metu žinok kimba ir man kartais negalima nieko padaryti pastringa nežinau kas čia yra čia matyt iš jų pačių kažkas yra Ir man stringa,bet aš vistiek siuntinėju visiems kaimynams po dovaną kartais net po dvi per dieną Jei atsibodo tai sakykit nesiūsiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-03-19, 9:39 AM | Žinutė # 653 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Ir man stringa,bet aš vistiek siuntinėju visiems kaimynams po dovaną kartais net po dvi per dieną Jei atsibodo tai sakykit nesiūsiu tai siūsk siūsk viskas ok yra jai dovana nereikalinga galima parduoti ir gerai viskas yra
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-19, 3:15 PM | Žinutė # 654 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) paskutiniu metu žinok kimba ir man kartais negalima nieko padaryti pastringa nežinau kas čia yra čia matyt iš jų pačių kažkas yra Vadinasi ne man vienai jis kimba bet vis tiek nervina tas kibimas...nes labai daug lako suvalgo tokie šposai Quote (Laurituke) jo degalų būna tuose dėžutėse esu radusi ne vieną Aha tos dėžutės stebuklingos...man labai patinka kai ten grynais pinigėlaiis galima kokia štukytę rast Quote (Laurituke) bet degalai dar ir pildosi kai nujimi derlių matėte merginos? Aha esu pastebėjusi..bet lb jau mažai papildo Quote (Leila) aš vistiek siuntinėju visiems kaimynams po dovaną Tu tik siūsk aš parduodu jei ko nenoriu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-03-19, 3:20 PM | Žinutė # 655 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) bet vis tiek nervina tas kibimas...nes labai daug lako suvalgo tokie šposai jo tas tai jau teisybė Quote (Pabaisa) Aha tos dėžutės stebuklingos...man labai patinka kai ten grynais pinigėlaiis galima kokia štukytę rast aga pinigų būna irgi
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-03-19, 8:06 PM | Žinutė # 656 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o dar pasakysiu tokį šposą jeio kas nežinot TĄ PAČIĄ DIENĄ JEI GAUNAT DĖŽUTES NESVARBU IŠ KO VIENODOS DOVANOS SLEPIASI.šIANDIEN GAVAU TRIS OŽKAS faina ar ne oi bus siūlų bet jau tyngiu megzt Nusipirkau šiandien namo karkasą kaip ten reikia ststyti namą
Paskutinį kartą redaguota Leila - Penktadienis, 2010-03-19, 9:34 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-03-19, 10:16 PM | Žinutė # 657 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) o dar pasakysiu tokį šposą jeio kas nežinot miela TĄ PAČIĄ DIENĄ JEI GAUNAT DĖŽUTES NESVARBU IŠ KO VIENODOS DOVANOS SLEPIASI.šIANDIEN GAVAU TRIS OŽKAS 10 faina ar ne net neatkreipiau dėmrsio aš kad taip yra Quote (Leila) Nusipirkau šiandien namo karkasą kaip ten reikia ststyti namą galvoju tau turi dabar dovanori lentas ir visa kita kas reikalinga namui ir pasistatysi visų dalių po 10 reikia surinkti
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-03-19, 10:57 PM | Žinutė # 658 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tau turi dabar dovanori lentas ir visa kita kas reikalinga namui ir pasistatysi _liuks_ visų dalių po 10 reikia surinkti vadinasi greit namo dar neturėsiu o nusipirkt lentų,vinių neina
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-19, 11:35 PM | Žinutė # 659 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) o nusipirkt lentų,vinių neina Galima,bet jie parduodami tik turint FV pinigėlių...o juos sunku uždirbt
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-03-19, 11:52 PM | Žinutė # 660 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Galima,bet jie parduodami tik turint FV pinigėlių...o juos sunku uždirbt
|
Atsijungęs |
| |