Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:58 AM | Žinutė # 691 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikos, man kartais vaikai ijungtas fermas palieka, bet angliskos tos lenteles sokineja, nieko nesuprantu, moku tik patrest, ir vistinyka apziuret juokas pradžia yra nors tiek moki Quote (Leila) Galima rėkt visa gerkle vistiek nieks neatsiliepia 12 bandžiau dovanas siuntinėt tokias,kad gaut atgal-nesuveikė 10 ko tau reikia dar?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-03-23, 1:38 PM | Žinutė # 692 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Galima rėkt visa gerkle vistiek nieks neatsiliepia nu man dar taip nebuvo visad pagelbėja draugai Quote (Leila) bandžiau dovanas siuntinėt tokias,kad gaut atgal-nesuveikė už tai ir sakau neverta siūsti to,ko pačiam reikia,geriau asmeninę žinutę parašyti ir paprašyti rašyk čia ko dar trūksta,mestelsim,tik man šnd jau siūsti neleidžia,reiks rytojaus laukti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-03-23, 1:48 PM | Žinutė # 693 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mergaitės,o gal kuri žinot,kas čia per daiktai aš vis gaunu,siunčiu,o nieko nesuprantu,gal sakau kažkaip pasiimti galima juos nes dramblių mačiau pas kažką fermoj pamokinkit jei žinot ką
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-03-23, 2:19 PM | Žinutė # 694 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Mergaitės,o gal kuri žinot,kas čia per daiktai Man irgi baisiai įdomu ką su jais ir kaip daryti Vajėj kaip šian apsidžiaugiau žinot kur būna tie stebuklingi kiaušiniai,taigi viename iš jų radau rožinį kotedžiuką eina sau ,kad nuskilo sutaupiau visus 60.000 coint'ų ![](http://megstamiausias.ucoz.com/sm/26.gif)
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 2:50 PM | Žinutė # 695 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) žinot kur būna tie stebuklingi kiaušiniai,taigi viename iš jų radau rožinį kotedžiuką eina sau ,kad nuskilo 10 sutaupiau visus 60.000 coint'ų nu va kaip smagu sveikinu Quote (Irce6) Mergaitės,o gal kuri žinot,kas čia per daiktai galvoju aš vis gaunu,siunčiu,o nieko nesuprantu,gal sakau kažkaip pasiimti galima juos galvoju nes dramblių mačiau pas kažką fermoj galvoju pamokinkit jei žinot ką mua nežinau ir aš ką ten tie reiškia man atrodo nieko tik taip dovanos nu nebent tikrai aš nežinau irgi kaip ir jūs
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Antradienis, 2010-03-23, 3:47 PM | Žinutė # 696 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) gal kuri žinot,kas čia per daiktai Pagal mane tai reikia gyvunus ''pet'' nes kai visus petinu tai nemeta... nu nezinau nebent tai tik sutapimas
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-03-23, 4:02 PM | Žinutė # 697 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va kaip smagu sveikinu Ačiū
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2010-03-23, 5:26 PM | Žinutė # 698 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ko tau reikia dar? čerpių daug berods 9, langų 9,vijoklių ir lentų.Tik plytų nebereikia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2010-03-23, 5:29 PM | Žinutė # 699 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) stebuklingi kiaušiniai o kur būna tie kiaušiniai?
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:38 PM | Žinutė # 700 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) žinot kur būna tie stebuklingi kiaušiniai,taigi viename iš jų radau rožinį kotedžiuką eina sau ,kad nuskilo 10 sutaupiau visus 60.000 coint'ų aga ir aš taip du namus gavau liuks dalykas tie kiaušai Quote (Laurituke) nežinau ir aš ką ten tie reiškia man atrodo nieko tik taip dovanos nu nebent tikrai aš nežinau irgi kaip ir jūs gal... Laurituke, o iš kur tu dramblių gavai Quote (Venera) Pagal mane tai reikia gyvunus ''pet'' nes kai visus petinu tai nemeta... nu nezinau nebent tai tik sutapimas reiks pažiūrėti Quote (Leila) čerpių daug berods 9, langų 9,vijoklių ir lentų.Tik plytų nebereikia labai gerai,atsiūsiu kai tik leis Quote (Leila) kur būna tie kiaušiniai? paęiam pagrindiniam,kur būni,ten vis meta kiaušą su klaustuku,tai paspausk ant Hatch an egg ir duos vištą,bezino arba namuką nors dažniausiai vištas duoda
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:03 PM | Žinutė # 701 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) labai gerai,atsiūsiu kai tik leis pagaliau gal ledai pajudės Quote (Irce6) paęiam pagrindiniam,kur būni,ten vis meta kiaušą su klaustuku,tai paspausk ant Hatch an egg ir duos vištą,bezino arba namuką nors dažniausiai vištas duoda miela šito nežinojau.Čia tas psl. kur visi skelbiasi kam ko reikia?
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:17 PM | Žinutė # 702 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) .Čia tas psl. kur visi skelbiasi kam ko reikia na taip,kur vis išmeta kažką,ten daug ką gali pasiimti,bulių,karvytę mažą,vėžlį ir pa.,svarbu laiku spėti tą paspausti užrašą,būna ADOPT.... Quote (Leila) pagaliau gal ledai pajudės tu vis primink,pamatysi kaip greitai baigsi
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:42 PM | Žinutė # 703 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) tu vis primink,pamatysi kaip greitai baigsi jau daugiau nei pusę turiu tai gal ir baigsiu Quote (Irce6) na taip,kur vis išmeta kažką,ten daug ką gali pasiimti,bulių,karvytę mažą,vėžlį ir pa.,svarbu laiku spėti tą paspausti užrašą,būna ADOPT.... miela va ir šito nežinojau
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:20 PM | Žinutė # 704 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jo jo daug ką galima "pavogt" iš pagrindinio puslapiuko ,jei aišku spėji bet va ir pačiam reikia kaimynams dosniu pabūti ir skelbti visus savo laimėjimus,atradimus...va pvz kaip kolekcijų rinkimai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 9:21 PM | Žinutė # 705 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Laurituke, o iš kur tu dramblių gavai galvoju 10 žinok net nepamenu nes beveik pradžioje gavau juos bet kaip Quote (Irce6) tu vis primink,pamatysi kaip greitai baigsi mua jo būtinai primink
|
Atsijungęs |
| |