Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-09-10, 8:13 AM | Žinutė # 1111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) man jau ir fermikės per akis miela tikrai kad taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Penktadienis, 2010-09-10, 12:40 PM | Žinutė # 1112 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) laurintare, nežaidžiu ir aš Quote (Irce) Ir aš ne man jau ir fermikės per akis Tai jau tikiu tikiu,yra ka veikti tuose zaidimuose,ir jie atima labai nemazai dienos laiko Kadangi manes nesuviliojo kazkaip sitas-FARMVILLE,tai zaidziu FARMANDIJA.Jei kartais atsirastu tokiu,kurios ji zaidzia,noreciau pasikviesti i draugus
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 11:19 AM | Žinutė # 1113 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės ūkininkės Kaip man patinka naujovės ,o viena iš jų,kad daug patogiau viską padarė kai eini pas kaimynus po fermas...už vištų lesinimą duoda net po 10 xp ...kai duodavo po 1 xp net neidavau ,o dabar azartas pagauna....tai kai tik laiko randu taip per kaimynus lekiu...o ir lygis greičiau kyla Beje su kokiu didžiausiu lygiu pas jus kaimynas yra? Pas mane su 100....kažin ar bebus galima didesnį pasidaryt ...nes man kai užplaukia nervas taip norisi tą fermą mest,nes laiko suėda nerealiai daug ..bet kai prikrauna naujovių ir vėl užkimbu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 1:35 PM | Žinutė # 1114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Valedy, laba kaimynka Naujovės ir man ten liuks man ir nusibosta tas žaidimas,bet vis įlendu,atseit trumpam kai įgrįsta užsodinu 4 dienom ir nelendu,o pas mane viena kaimynka 98 lygį yra,eina sau,sakiau iki 70 greičiau prieiti ir ramu,o čia padidino lygius
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 10:35 AM | Žinutė # 1115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Sveikutės ūkininkės Kaip man patinka naujovės ,o viena iš jų,kad daug patogiau viską padarė kai eini pas kaimynus po fermas...už vištų lesinimą duoda net po 10 xp ...kai duodavo po 1 xp net neidavau ,o dabar azartas pagauna....tai kai tik laiko randu taip per kaimynus lekiu...o ir lygis greičiau kyla 10 jo tas tai gerai jau pastebėjau ir aš Quote (Valedy) Beje su kokiu didžiausiu lygiu pas jus kaimynas yra? Pas mane su 100....kažin ar bebus galima didesnį pasidaryt ...nes man kai užplaukia nervas taip norisi tą fermą mest,nes laiko suėda nerealiai daug ..bet kai prikrauna naujovių ir vėl užkimbu kiek šnekėjo turėjo būti iki 70 suėjo tas tada padarė iki 100 tai nežinau ar daugiau didins ar ne žiūrėsime
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2010-09-14, 10:42 PM | Žinutė # 1116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Sveikutės ūkininkės laba,laba Man jau įgryso tai daba iš vis nebeinu Sėjau,sėjau po to nuėmiau derlių vėl užsėjau ir laukiu kol užaugs.Ateinu kada laikas imti derlių žiūriu ogi mano senasis dar tebeauga.Nu ir spjoviau kol kas.Kai pyktis praeis vėleisiu sėti kad ir ant sniego
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 10:59 PM | Žinutė # 1117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Man jau įgryso tai daba iš vis nebeinu 10 Sėjau,sėjau po to nuėmiau derlių vėl užsėjau ir laukiu kol užaugs.Ateinu kada laikas imti derlių žiūriu ogi mano senasis dar tebeauga.Nu ir spjoviau kol kas.Kai pyktis praeis vėleisiu sėti kad ir ant sniego būna ir man taip nieko pasiilgsi vėliau
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 8:44 AM | Žinutė # 1118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Sėjau,sėjau po to nuėmiau derlių vėl užsėjau ir laukiu kol užaugs.Ateinu kada laikas imti derlių žiūriu ogi mano senasis dar tebeauga.Nu ir spjoviau kol kas.Kai pyktis praeis vėleisiu sėti kad ir ant sniego Man tai ateina laiškas-priminimas į emailą,kad jau kruopos užaugo tada ir einu nuimti savo derlių
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 8:45 AM | Žinutė # 1119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Man tai ateina laiškas-priminimas į emailą,kad jau kruopos užaugo tada ir einu nuimti savo derlių miela kažkaip galima pasidaryti kad ateitų ane?
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 8:49 AM | Žinutė # 1120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kažkaip galima pasidaryti kad ateitų ane? Žinok pati nžn kaip ten ką padariau,matyt pačiam žaidime,kai meta vis lenteles,kažkur YES nuspaudžiau ar pan.,bet užknisa tik tai,kad ateina ir kai kas dovaną atsiunčia,tada ir emailą gaunu,kad tipo tas ir tas atsiuntė tą ir tą...šito galėtų ir nesiūsti trinu paskui n-kartų per dieną laiškus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 9:01 AM | Žinutė # 1121 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Žinok pati nžn kaip ten ką padariau,matyt pačiam žaidime,kai meta vis lenteles,kažkur YES nuspaudžiau ar pan.,bet užknisa tik tai,kad ateina ir kai kas dovaną atsiunčia,tada ir emailą gaunu,kad tipo tas ir tas atsiuntė tą ir tą...šito galėtų ir nesiūsti trinu paskui n-kartų per dieną laiškus smile man keli irgi ateina kas ką atsiunčia be t ne vien iš farmwiles gal ten tikrai kažkaip automatiškai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 9:21 AM | Žinutė # 1122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ne vien iš farmwiles gal ten tikrai kažkaip automatiškai Ko gero,man ir ne vien iš fermos ir iš kitų žaidimų ateina,jei kas atsiunčia,tikrai matyt automatiškai,kuriuos esi žaidus kada iš tų ir ateina dabar fermoj leidžia tuos nursery pasididinti,kur mažus gyvūnėlius auginam tai kaip fainai,bus galima 40 sudėti tik reikia vėl visko po 10 surinkti,na bet kaimynai draugiški,ilgai netruks
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 9:34 AM | Žinutė # 1123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Ko gero,man ir ne vien iš fermos ir iš kitų žaidimų ateina,jei kas atsiunčia,tikrai matyt automatiškai,kuriuos esi žaidus kada iš tų ir ateina miela dabar fermoj leidžia tuos nursery pasididinti,kur mažus gyvūnėlius auginam tai kaip fainai,bus galima 40 sudėti tik reikia vėl visko po 10 surinkti,na bet kaimynai draugiški,ilgai netruks jooo...greitai susiunčia
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 10:14 AM | Žinutė # 1124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| priimkit ir mane prie zaidzianciuju Neringa Rabikauskiene
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 11:43 AM | Žinutė # 1125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Norvile, įtraukta
|
Atsijungęs |
| |