Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:18 PM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, nėra už ką mane ir nervindavo,stengiausi iškart panaikinti,kažkada ir aš nžn kaip na dabar jau žinosi,jei kada reiks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:28 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) vat medžiai man super ...įeikit pažėkit kokie mano medžiai visi "bobų vasaroje" taip ,kad drąsiai ir jūs galite man medžius apvoratinklinti Ane pasakei ir šventa,dadėsim voratinklių Quote (Valedy) kuro turiu pastoviai po 390 litrų vat superinis dalykas vyninė,kur paskui išsikeiti vyniuką į kurą Pas mane ir panašiai,nesiskundžiu kuro trūkumu o ir milijonierė jau esu,vos ne 5 mil. turiu,skrudžas makdakas aš kad taip realiam gyvenime būtų
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:30 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) nerealus kombainas ,nu jėėėgggaaaa ant kiek tas daiktas laiko sutaupo,fantastika Taip taip taip čia pats geriausias dalykas iš naujesnių vat tik nesuprantu koks tolkas tas kiaules šerti pradžioj ėjau,dariau tą jovalą,dabar jau nebe
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:30 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jum gerai toli jau nubegusios,va pas mane tai daugiausiai buna apie 20ltr ai bet kai busiu jusu lygyje gal ir as atsirinkinesiu ko noriu odabar tai visko reik.
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:32 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, aš dar netoli,va Valedy tai pavaro,tuoj 100 lygį pasivys Quote (idit) pas mane tai daugiausiai buna apie 20ltr Nieko,turėsi ir tu.Čia vienu metu leido kurą kaip dovanas siūsti,tai tuo metu l.daug gavau iš kaimynų
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:32 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Ane pasakei ir šventa,dadėsim voratinklių Quote (Irce) Pas mane ir panašiai,nesiskundžiu kuro trūkumu bet ant kiek palengvino darbą fermoj..o seniau tai man košmaras būdavo,kol prisigaudydavai nors lašelį..o dabar pati pasigaminu ir iš pagrindinio net nebegaudau kuro Quote (Irce) o ir milijonierė jau esu,vos ne 5 mil. turiu,skrudžas makdakas aš Oho gi klausyk pirk tą kažkokį namuką už 5 mln ir iškart kokiais 3-4 lygiais pakilsi Va aš šiand planuoju į 90 lygį įlipt jau
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:37 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) vat tik nesuprantu koks tolkas tas kiaules šerti pradžioj ėjau,dariau tą jovalą,dabar jau nebe Visas tolkas toks ,kaip suprantu,kad jei kiaulė duoda nu sakykim,tą auksinį "kakutį" tai jei tau persiunčia kitas žmogus ,kuriam tu išsiunti tą aukso gabalą,tai neblogų dalykų gali rasti tuose triufeliuose ,pvz ,kad ir strawberinė kiaulė,kurią pardavus gauni 15 000 cointų Vat gaila,kad kiti nepersiunčia Quote (idit) jum gerai toli jau nubegusios,va pas mane tai daugiausiai buna apie 20ltr Ir mums taip buvo ,sunkoka pradžioj...o paskui kažkaip viskas geriau eina,nes ir pats atsirenki ko labiau naudingo reikia...aš va visų pastatų bereikalingų nusikračiau,nu nafik juos laikyt ,jei naudos nėra ,kai pasieksiu 100 lygį tada susikrausiu visus ir galėsiu grožėtis
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:55 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) dabar pati pasigaminu ir iš pagrindinio net nebegaudau kuro Aš ir negaudau palieku tiem kam labiau reikia Quote (Valedy) klausyk pirk tą kažkokį namuką už 5 mln ir iškart kokiais 3-4 lygiais pakilsi Eik tu man gaila bapkių sakiau taupysiu,o paskui ant žaidimo galo kaip rausiu keliais lygiais į priekį jei aišku netrūks kantrybė man toj fermoj kapstytis Quote (Valedy) aš šiand planuoju į 90 lygį įlipt jau Nu tu pavarai aš tik į 55 perkopiau,ale pas mane daržas nėra didelis,įtairu reiks kada parduoti visokias 'bezabrazijas' ir daržą pasididinti Quote (Valedy) gaila,kad kiti nepersiunčia Aš net nžn,kad persiūsti reikia ot geras,dabar žinosiu Quote (Valedy) kai pasieksiu 100 lygį tada susikrausiu visus ir galėsiu grožėtis A tai kur juos dėjai,suslėpei tose daržinėse,ar kaip jas vadinti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:55 PM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) ,pvz ,kad ir strawberinė kiaulė,kurią pardavus gauni 15 000 cointų o ba lekiu parduot tokiu turiu gal 4.va ir zinok kokie naudingi na nieko tikiuos su jusu pagalba jau greiciau pajudesiu
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 7:02 PM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) lekiu parduot tokiu turiu gal 4 Sėkmės pardavinėjant Quote (idit) tikiuos su jusu pagalba jau greiciau pajudesiu tai aišku,jei kas būna neaišku klausk čia,padeda ne viena
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 7:05 PM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Aš net nžn,kad persiūsti reikia ot geras,dabar žinosiu Kai va atsiunčia kažkas,tai būna tokioj mėlynoj juostelėj,kad pasiimti ir nusiųsti atgal,tai tą paspaudi ir ok...bet aš tik auksinių kakiukų noriu,tie rudi paprasti nieko gero neduoda...apart tos paprastos kiaulės už 50 cointų... Quote (Irce) A tai kur juos dėjai,suslėpei tose daržinėse,ar kaip jas vadinti Aha įdomesni ,gražesni namukai barne suslėpti ...bet daug ko ir nesaugausi,kažkaip nemačiau reikalo laikyt..nes va su dovanų misterinėm dėžutėm dar visko įmanoma prisigraibyt..tai kol kas tik stambiuosius laikau,nes reikalui esant parduodu,o paskui vėl nusiperku Quote (idit) o ba lekiu parduot tokiu turiu gal 4.va ir zinok kokie naudingi Drąsiai viską gali patikrinti kiek kas kainuoja,tiesiog paspausk ant to daikto ir SELL ,tada pamatysi kiek jis vertas...o juk nebūtina parduot iš tikro,tada paspausi cancel ir daiktas niekur nebus dingęs
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 7:12 PM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kai va atsiunčia kažkas,tai būna tokioj mėlynoj juostelėj,kad pasiimti ir nusiųsti atgal,tai tą paspaudi ir ok...bet aš tik auksinių kakiukų noriu,tie rudi paprasti nieko gero neduoda...apart tos paprastos kiaulės už 50 cointų... Nu žinosiu dabar ale gauk tų auksinių Quote (Valedy) įdomesni ,gražesni namukai barne suslėpti Dabar aišku,kur tavo namai reiks ir man kada užsiimti suslėpimu,greičiau lygius pereisiu kai daržas didesnis bus Quote (Valedy) Drąsiai viską gali patikrinti kiek kas kainuoja,tiesiog paspausk ant to daikto ir SELL ,tada pamatysi kiek jis vertas...o juk nebūtina parduot iš tikro,tada paspausi cancel ir daiktas niekur nebus dingęs Aš ir taip tikrinu va juodus arklius parduodu kai gaunu,duoda 400,magnolijas dar už 250,paprastus arklius lyg už 105.Žodžiu yra tokių ką apsimoka parduoti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-11-05, 8:30 AM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| iskrido ateivis gal vel kada sugryz
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-11-05, 9:20 AM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) skrido ateivis gal vel kada sugryz Aha o aš taip dar tikėjausi gauti kokią dovaną Nu ką ir vėl statybos ,kažin ką ten reiks laistyt ir auginti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-05, 10:55 AM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nu ką ir vėl statybos ,kažin ką ten reiks laistyt ir auginti kas per statybos?nebuvau fermoje dar
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |