Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2011-03-28, 11:16 AM | Žinutė # 1246 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as jau nebezaidziu nuo praeitos vasaros...uzkniso tiesa sankant.dar neblokinau, tik paslepiau visu sirasus.nes zaidziu tik viena frontervilles zaidima.ant to uzsiklabliavus ir mane traukia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2011-03-28, 4:13 PM | Žinutė # 1247 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Taip ir yra...veiksmas vyksta tik toj fermoj ,kurioj esi Šiaip aš irgi tikėjausi,kad viskas augs abiejose vienu metu,bet deja ir tas nervina Na dabar aišku žinosiu na jau man ir vienos fermos gana,taip laiko gaila,o dar orai kai normaliai atšils,išvis mažai prie pc sėdėsiu. Quote (noele) as jau nebezaidziu nuo praeitos vasaros...uzkniso tiesa sankant.dar neblokinau, tik paslepiau visu sirasus.nes zaidziu tik viena frontervilles zaidima.ant to uzsiklabliavus ir mane traukia Tai kuris labiausiai traukia tą ir žaidi aš daug užblokavus esu,nes kai prisiunčia dovanų atmetinėk paskui...dabar tik prie fermos likau,kolkas,paskui matysiu ar ilgai dar tempsiu su ja.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-03-28, 5:13 PM | Žinutė # 1248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) .dabar tik prie fermos likau Aš irgi,vien prie fermos likusi esu...ir nežinau dar kiek ilgai
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 3:24 PM | Žinutė # 1249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Niu ką ,iškilmingai pranešu ,kad NEBEŽAIDŽIU fermos Pagaliau išsilaisvinau iš tų nesąmonių
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 4:04 PM | Žinutė # 1250 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Niu ką ,iškilmingai pranešu ,kad NEBEŽAIDŽIU fermos Pagaliau išsilaisvinau iš tų nesąmonių švenčiam Valedy, išsilaisvinimą nuo nesąmonių
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 4:08 PM | Žinutė # 1251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš kartais įlendu kai neturiu ką veikt ale nieko jau ten nebesuprantu tai žiauriai nebeįdomu ir jaučiu apleisiu visam
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 4:53 PM | Žinutė # 1252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) švenčiam Valedy, išsilaisvinimą nuo nesąmonių Nu tikrai ,kad reikia švęsti Iš tikro kiek laiko ten padėta dėl nieko labai džiaugiuosi,kad mečiau Quote (Leila) Aš kartais įlendu kai neturiu ką veikt ale nieko jau ten nebesuprantu tai žiauriai nebeįdomu ir jaučiu apleisiu visam Aš užblokavau visus žaidimus,išmečiau visus turkus ir kitus nepažįstamus iš draugų..sakiau gal bus ramiau kai žinosiu jog kaimynų nieko nebeturiu,nebekils pagunda VĖL kada nors užsimanyt žaist
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 4:59 PM | Žinutė # 1253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Aš užblokavau visus žaidimus,išmečiau visus turkus ir kitus nepažįstamus iš draugų..sakiau gal bus ramiau kai žinosiu jog kaimynų nieko nebeturiu,nebekils pagunda VĖL kada nors užsimanyt žaist sveikinu issilaisvinus nuo priklausomybes
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 8:16 PM | Žinutė # 1254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) sveikinu issilaisvinus nuo priklausomybes
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 8:23 PM | Žinutė # 1255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na as asmeniskai tai tik dovaneles susirenku iskirstau kur kam vieta,kartais gyvuliukus paseriu,o va darzininkyste jau senokai nebeuzsiemu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 8:39 PM | Žinutė # 1256 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na as asmeniskai tai tik dovaneles susirenku Tai,kad tas dovanų rinkimas man kiek laiko atimdavo jei pusdienį neužsukdavau ,tai apie 60 dovanų jau būdavo tai gerą pusvalandį užtrukdavau vien dovanų rinkime..o jei dar FB durniuoja,reikia refrešinti dažniau,tai iš vis užknisdavo ...taiva,džiaugiuosi,kad išėjau iš "kalėjimo"
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 9:13 PM | Žinutė # 1257 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Valedy, na ir sutapk tu man taip aš ir šnd užblokavau fermą (ir daugelį kitų žaidimų),nes jau nerealiai gaila laiko buvo...mesiu ir aš iš draugų užsieniečius,ypač įtartinus visokius.Sveikinu tave labai,žinau,kaip tas žaidimas "užburia",laikysimės dabar abi drauge,kad neklitų pagunda vėl pradėti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 9:14 PM | Žinutė # 1258 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) tas dovanų rinkimas man kiek laiko atimdavo jei pusdienį neužsukdavau ,tai apie 60 dovanų jau būdavo Tikrai taip,kol susirenki viską,kol persiunti palikau mergaitei porą žaidimų,retkarčiais ji pažaidžia,o visus kitus,kaip rašiau,užblokavau.
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2011-04-11, 9:15 PM | Žinutė # 1259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) švenčiam Valedy, išsilaisvinimą nuo nesąmonių Tikrą balių jau čia reikia daryti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-04-12, 11:36 AM | Žinutė # 1260 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) .taiva,džiaugiuosi,kad išėjau iš "kalėjimo" jau viskas užbaigei? Quote (Irce) aš ir šnd užblokavau fermą (ir daugelį kitų žaidimų),nes jau nerealiai gaila laiko buvo...mesiu ir aš iš draugų užsieniečius,ypač įtartinus visokius.Sveikinu tave labai,žinau,kaip t aš jau irgi pradėjau šalinimą nes jau tiek prisirinko nesamoningų visokių jau po truputi ir šalinti pradėjau Quote (Irce) "užburia",laikysimės dabar abi drauge,kad neklitų pagunda vėl pradėti kažin ar jau pradėsit nemanau aš dar užeinu bet jau laaabai retai kaip noras užeina o dovanų tai jau net neimu tegul stovi man laiko nėra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |