Plepam apie viską 14
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:12 PM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Benderiute) Tokia cia is manes ir kompiuteriste, mano vyras tai va jis kompiuteristas, o as tik prisiziuriu ir prisiklausau is jo, na aisku ir mokinuosi si bei ta 10 gerai kai šalia toks mokytojas ir tau lengviau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:14 PM | Žinutė # 467 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) kalba,nes mes namie lietuviskai kalbam,o ir televizija ziurim lietuviska,siaip Beatrice ir angliskai siek tiek moka,daugiau tokius pagrindinius dalykus,kaip atsisveikinti,pasisveikinti,paklausti kiek valandu ir pan... 6 nu va kaip šaunu kiek kalbų tavo princesė mokės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
britnia | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:14 PM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4628
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ausra28, ai nezinau, norejos pasikeist, man greit atsibosta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:15 PM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) Ausra28, zinok,siaip visa kosmetika slepti turiu pastoviai,bet zinai,kartais kai gryztu is darbo,rankinuka pametu,o ji ne kvaila pasiciumpa kosmetikine mano ir mauna i virsu,i savo kambari spakliuotis 6 eik tu sau,nu geras kad prisijuokiau
|
Atsijungęs |
| |
Benderiute | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:15 PM | Žinutė # 470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 365
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai kai šalia toks mokytojas ir tau lengviau Na taip
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:16 PM | Žinutė # 471 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) MAN VIENA SYKK IR PRISIPAKLIAVO..AS TEPIAUS TEPAMA PUDRA IR MANISKIS PASKAMBIO AS SU JUO KALBU O PAULA SALIA STOVEJO NUEJAU PRE LANGO TOLIAU BAZARINU BAIGIUA PRIEINU TOLIAU SPAKLIOTIS TAI I AKIS AANT VEIDO GABALAIS TOS KREMNES PUDROS PRISITEPUS NET ISIGANDAU..SAKAU KO JI TAIP TYKLIAI BUVO NENOREJO SU TECIU PPASNEKET KAAI KALBEJAU.. NELINDO I AKIS MAN.. 6 kur tau lys į akis kai tokios veiklos turėjo
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:16 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (britnia) Ausra28, ai nezinau, norejos pasikeist, man greit atsibosta Man irgi tas pats Nu mergeliukės iki, einu dar clipartų parsisiųsti
|
|
| |
Simutia | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:16 PM | Žinutė # 473 |
[ ( JP) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2884
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va kaip šaunu kiek kalbų tavo princesė mokės kad man tokia gera galva tureti Quote (Laurituke) eik tu sau,nu geras kad prisijuokiau zinok,man tokie jos bajeriai jau nebejuokinga,o ypac kai gerus pinigus suploji uz kokia geresne preke,o vyras juokiasi,vat skiau pasideti i vieta Laurituke, tiesa,labukas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:16 PM | Žinutė # 474 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) NU MERGINS EINA I ALBUMA IMESIU IS VAKAR ANGLISKOS ZIEMOS KELET FOTKIU..KIEMME PASIFOTKIJAU PAULA.. lėksiu žiūrėti jatau nebespėju skaityti gerai varot panos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:17 PM | Žinutė # 475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (britnia) turejom viena bet dingo kazkur, as apie pukute28 mast užeina dar karts nuo karto bet nebeparašo kažko
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:18 PM | Žinutė # 476 |
[ ( JP) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ei,ramiau,nebespeju skaityt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:19 PM | Žinutė # 477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) matei? jau baiginėju kelt 7 sakai kaip dvynukai 6 jų tėtukai skirtingi 16 matyt į mane panašūs, o jei vaikiukai gražūs, tai tada ir mama graži 6 Auginu kleckiuką dabar, nedirbu... 16 nu jau graži,graži labai net
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:19 PM | Žinutė # 478 |
[ ( JP) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, bet ar pukute28 neismesta is forumo? nes prie jos profilio rasoma,kad remowed
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:20 PM | Žinutė # 479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) PPAS MUMI ANGLA TAI SUBULUDO ..STREIKUOJA,VISOKIE PIKETAI TIPO SU UZRASAIS DAUGIAU NEREIKAI IS UZSENO DRBUOTOJU IR TAIP TOLIAU ..VAKAR DAR LAIDA LYGU SPECIAALIA PARODE APIE BANDITUS PLESIKUS VISKOIUS..LATVIUS.LENKUS .ALBANUS.LIETUVIUS..REKONSTRUKSIJAS RODE.. DAUG PAIESKOMU EMIGRANTU PRISIDIRBE INETRPOLAS IEKSO..NU VENU ZODZIU EMIGRANTAM BUS KAPIEC.. NORI NGLAI ATSIKRATYT EMIGRANTU ISUST IS ANGLIJOS VISUUS,BET BE SANCU VISUS ISUSIT GAL KAZKOKIA DALI IR SIUSI BET NEVISUS ..LENKU TU KIEK CIA ANGLIJOJ SAKE 300.000 kur jau jie išsiūs be šansų jiems
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-02-03, 11:20 PM | Žinutė # 480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Benderiute) Musu kriksto dukra (vyro sesers mergaite) gyvena Danijoj, tevai tarpusavy sneka angliskai, i darzeli eina sneka daniskai, o mama su ja sne tik lietuviskai, dabar jai 4 metukai, tai lietuviskai pradejo kaip fainai sneket, su akcentu bet jau daug ka sneka, anksciau matyt bijojo (dabar kaip tik i Lietuva gryzus) bet dar moka daniskai ir angliskai, aisku vis dar kaip ka supainioja, bet jau po truputi atsirenka 16 kaip faina
|
Atsijungęs |
| |