Plepam apie viską 15
|
|
banginiukas2 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:10 PM | Žinutė # 256 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 129
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na jungiuosi ir as prie jusu, tikiuosi priimsit? pakviete mane Ausra28 i cia, aciu jai kad cia neina visko apziureti, puolu ten, puolu sen, sakau, reikia kur nors nusesti pastoviau
|
Atsijungęs |
| |
banginiukas2 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:14 PM | Žinutė # 257 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ir ziuriu, kad dauguma cia photoshopininkes , mane ir domina si programa, juolab, kad neuzilgo turesiu ka papuosti jos gerybemis, o ismokti nespesiu
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:15 PM | Žinutė # 258 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| banginiukas2, oj čia temų daug, nespėji net lakstyt o čia plepa plepsikės...na Tau dar būtų labai aktualus vaikų skyrelis... banginiukas2, fainiai, kad prisijungei kiek laiko Tavo pilvukui?
|
|
| |
Ausra28 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:16 PM | Žinutė # 259 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (banginiukas2) mane ir domina si programa, juolab, kad neuzilgo turesiu ka papuosti jos gerybemis, o ismokti nespesiu Jei ką, prašyk ko reikia, padarysim, o paskui išmoksi
|
|
| |
Ausra28 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:19 PM | Žinutė # 260 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| http://megstamiausias.ucoz.com/forum/83 čia yra darbelių užsakymas arba gali parašyt į PM man, Atilei, Lauritukei, Jurgiux28 (daugiau nepamenu kas dirba su photoshop), visos labai draugiškos ir padės ko reiks
Paskutinį kartą redaguota Ausra28 - Sekmadienis, 2009-02-08, 7:29 PM |
|
| |
Benderiute | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:31 PM | Žinutė # 261 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 365
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba vakareli merginos Na ka as ir jau namie po savaitgaliniu gastroliu, buvom siandien pietu kinu restorane, negaliu kaip man patinka kinu maistas
|
Atsijungęs |
| |
banginiukas2 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:39 PM | Žinutė # 262 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| balandzio pabaigoje jau bus viskas na as i remelius jau isikeliu puikiai, bet kitu dalyku nemoku dar, o labai noriu pati, tai sedziu Imagination puslapyje ir skaitau apie viska is eiles tik laiko truksta labai. ir siunciuosi scrapus, susiradau "blogus" , kiek ten visko daug.. ir remeliu ir medziagos remeliu darymui, tik va kuo toliau lendu, tuo grazesniu randu, jau visko aprepti nespeju, o noras baisinis parsisiusti, tai ir sokineju, kaip ta ozka, nuo vieno prie kito ir nieko iki galo o tu jau seniai su sita programike dirbi?
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:40 PM | Žinutė # 263 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Benderiute) Laba vakareli merginos Labuka Quote (Benderiute) kaip man patinka kinu maistas Jo? Dabar galvoju kokiam buvom paskutinį kartą...ar kinų ar dar kokių...kad man nelabai patiko maistas...
|
|
| |
Benderiute | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:43 PM | Žinutė # 264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 365
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) Jo? Dabar galvoju kokiam buvom paskutinį kartą...ar kinų ar dar kokių...kad man nelabai patiko maistas... Man tai Libanieciu seip sau, bet valgyt galima...
|
Atsijungęs |
| |
banginiukas2 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:44 PM | Žinutė # 265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| cia zinute skirta ausra28 , pamirsau, kad mes cia ne vienos o benderiute kokie patiekalai skaniausi kinu restorane? as kazkada buvau, tai man labai patiko ryziai, nors as namuose ju visai nevalgau, ir paukstiena valgiau, kitko bijojau imti, kazkaip niekad nepataikau kai nauja patiekala renkuosi
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:44 PM | Žinutė # 266 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (banginiukas2) balandzio pabaigoje jau bus viskas Kaip fainiai Quote (banginiukas2) Imagination puslapyje čia yra pamokėlių... Aplamai čia tiek visko daug prikelta, kad šakės aš dabar darau didelį darbelį, tai absoliučiai viską čia radau...ir fonus, ir clipart ir kt. Quote (banginiukas2) o tu jau seniai su sita programike dirbi? Na ne taip seniai, bet greit mokaus žinai, užsisakinėjau iš sm pas vieną mergaitę, bet pasidarė labai brangu, tai nutariau pati išmokti...
|
|
| |
Ausra28 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:45 PM | Žinutė # 267 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Benderiute) Libanieciu Tokiam nebuvau Quote (banginiukas2) cia zinute skirta ausra28 Aš supratau
|
|
| |
banginiukas2 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:49 PM | Žinutė # 268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ausra28 - va cia visko daug randu, rusu kalba neblogai suprantu, labai faina ir issamu http://imagination-forum.com/viewforum.php?f=50&sid=897cf3d5a96ca9fc32e81ef64fd113ab
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:52 PM | Žinutė # 269 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) Tu irgi photoshopo fanė? nu biskuti esu,patiko remukus kurti man
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Sekmadienis, 2009-02-08, 7:52 PM | Žinutė # 270 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| banginiukas2, o kokia šventė artėja, kad nespėsi?
|
|
| |