Kauniečių forumiukas
|
|
Irce | Data: Šeštadienis, 2009-04-18, 4:52 PM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) bankrutavo,o dabar pati supranti kaip sunku rasti darba 6 Eina sau,tikrai ne kas dabar su darbais...kazi kaip man bus,eisiu kito men. gale kalbeti del vietos,gal priims sakau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Šeštadienis, 2009-04-18, 4:59 PM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) kazi kaip man bus,eisiu kito men. gale kalbeti del vietos,gal priims sakau Siaip tai manau ,kad turetu priimti,vis tik dirbai ten pries tai
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Šeštadienis, 2009-04-18, 5:04 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ikiukas ,varau i ligonine drauges sunelio aplankyti,vakare prisijungsiu
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Šeštadienis, 2009-04-18, 5:04 PM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas merginos!!! Quote (Irce6) Pas jus bent jau pasivaikscioti yra kur,gamta ir pan. Nu pasivaikščiot gal ir yra kur, bet vis tais pačiais ratai ir einam Aš gimus ir užaugus tam kaime, tai visi pažysta kaip nuluptą, tas irgi kartais užknisa Quote (Irce6) Oi merginos,nesupykit,kad retai uzsuku,dabar su photoshopo pamokom uzsiemiau Oi tik tu dirbk, paskui bėgsiu mokintis Vakar supermamose įlindau į PS temeles ir tavo darbelius paraše abžiūrėjau O senoj temoje ''rėmeliai'' beveik visus tavo rėmelius išsisaugojau grožis ir kokybė neišpasakyta pati bandžiau gaminti, nelabai gavosi ir atidėjau kitam kartui. Man labai daug klausimų yra iškile, bet čia kurią dieną atakuosiu PS pleputes arba dar skaitysiu skaitysiu skaitysiu ir dėsiu į galvele Quote (linuciuxxxx) Ka veikiat savaitgali?As tai namie,nes lauke oras saltas tai nesinori kur nors ir eiti. Aš užsiėmiau žaislų tvarkymu kurių begalės, vis grasinu mesiu mesiu jei nesitvarkysit , bet kai sutvarkau surušiuoju ir mesti gaila Mažiui tų žaislų nereikia, stovi dėžė, nebeįdomu, o va kai tvarkau tai kiekviėną š apžiūri apčiupinėja pažaidžia ir vis vienas už kitą įdomesnis. Nu žodžiu kuičiuosi ir aš namuose
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2009-04-18, 5:46 PM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) vis tik dirbai ten pries tai Na taip.bet jei vietu nebus neaisku kaip baigsis...dabar nemazai zmoniu atleido,bet ai bus kaip bus Quote (linuciuxxxx) varau i ligonine drauges sunelio aplankyti,vakare prisijungsiu Iki
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2009-04-18, 5:49 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) visi pažysta kaip nuluptą, tas irgi kartais užknisa Pilnai tikiu Quote (dEdRA) tavo darbelius paraše abžiūrėjau Ai ten ne daug,kitu dar neikelus,laiko truksta Quote (dEdRA) beveik visus tavo rėmelius išsisaugojau Niu labai smagu tada Quote (dEdRA) Man labai daug klausimų yra iškile, bet čia kurią dieną atakuosiu 19 PS pleputes Zinoma klausk kas neaisku,visos pades kiek mokes Quote (dEdRA) vis grasinu mesiu mesiu jei nesitvarkysit Ir as taip pagrasinu,tada greitai susitvarko
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Šeštadienis, 2009-04-18, 8:22 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) vis grasinu mesiu mesiu jei nesitvarkysit Ir as taip vis grasinu,bet taip ir neivykdau savo grasinimo
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Sekmadienis, 2009-04-19, 0:17 AM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Ai ten ne daug,kitu dar neikelus,laiko truksta Bet jau kur vaikiukai su Šrekų šeimyna tai ir aplamai visos foto Jatau kiek dar man mokintis, bet smagu Quote (linuciuxxxx) Ir as taip vis grasinu,bet taip ir neivykdau savo grasinimo Tai va ir aš grasinu grasinu, bet kai sutvarkau matau kaip jiems visko reik ir pagailiu. Mažius šiandien net keista kaip su visais žaisliukais žaidė ir kaladėlės ir traukinukas ir mašinėlės ir piramidė ciela-neišmėtyta kaip tiko nu ir t.t. O tie žaislai visada ant akių, bet jų nereik kol nesurušiuoju, va įdomu ar ilgam Nu išvažiavo šiandien mano atostogautojai ir vyrenėliui jau pimadienį mokslai, tai turėsiu laiko daugiau prie PS pasėdėt ir su šiuo forumu labiau susipažint. Bet kai orai geri tai ir lauke daug laiko tenka praleist nieko nenuveikius namie. Bet jau vėjas šiandien buvo ir dabr termometras rodo tik 1 šilumos, jaučiu bus šalta naktelė ir ryt rytą tikrai nebus šilta, kaži kaip dieną Niu ką, LABANAKTUKAS visoms saldžių sapniukų
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Sekmadienis, 2009-04-19, 0:52 AM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) O senoj temoje ''rėmeliai'' beveik visus tavo rėmelius išsisaugojau Musu Irce siam reikale ase yra Quote (dEdRA) jaučiu bus šalta naktelė ir ryt rytą tikrai nebus šilta, kaži kaip dieną naktele tai tikrai bus salta,manau kad ir dienele ne ka geresne bus .Oi kaip laukiu atsilimo
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2009-04-19, 8:33 AM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) kur vaikiukai su Šrekų šeimyna tai Aciu aciu Quote (dEdRA) kiek dar man mokintis, Nieko ismoksi,as ir kazkada nieko nemokejau Quote (dEdRA) kai orai geri tai ir lauke daug laiko tenka praleist nieko nenuveikius namie. Bet jau vėjas šiandien buvo Jau cia visoms ko gero maziau laiko lieka prie pc sedeti,kai orai geri.Vakar tikrai vejas baisus buvo,net jau i lauka vakare nejom...Dabar tai nesilta,nors saulute sviecia,bet 1 salcio pas mus rodo Silta tikrai nebus Labas rytas visoms
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2009-04-19, 8:35 AM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) siam reikale ase yra Baik jau Tavo remeliai ir siaip darbeliai superiniai yra Beje visu mergaiciu labai grazus,nespeju saugotis Quote (linuciuxxxx) kaip laukiu atsilimo Ir as labai laukiu
Paskutinį kartą redaguota Irce6 - Sekmadienis, 2009-04-19, 8:36 AM |
Atsijungęs |
| |
JM | Data: Sekmadienis, 2009-04-19, 2:22 PM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 112
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba nergaitės.... Menus kuriat su fotošpu?...fainiai... Aš su kavute prisėdau...... Šiandieną filmų rytmetis buvo....parsisiuntėm keletą filmų ir tinginiavom....
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2009-04-19, 3:23 PM | Žinutė # 253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (JM) Aš su kavute prisėdau. Sveikute,pas mane jau kavos pakartojimas Quote (JM) Menus kuriat su fotošpu Aga kuriam A tu nebandai su photoshopu "zaisti"? Quote (JM) parsisiuntėm keletą filmų ir tinginiavom.... Nu fainiai,as tai filmus ziuriu kai kompas sustreikuoja,man jau liga nuo jo
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Sekmadienis, 2009-04-19, 9:32 PM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba vakareli Stai ir as tik gryzau is Lapiu,ir jau sedziu prie kompo .Siandien pasitaike neblogas oras tai siltnami dengem,truputuka pavargau ,bet dabar tai pailsesiu prie photoshopo .Ka jus gero nuveiket?
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2009-04-19, 10:05 PM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) Ka jus gero nuveiket? As nieko gero,prie pamoku rusiavimo (photoshopo) prasedejau,dar nuotraukas reminau,o normaliu darbu(kaip maniskis sako) nenuveikiau Vakare dar lauke vaikstinejom,zodziu veltui praleista diena,galva skauda nuo kompo,reiks eiti miegoti jau. Quote (linuciuxxxx) dabar tai pailsesiu prie photoshopo Photoshopas tikra atgaiva Quote (linuciuxxxx) siltnami dengem,truputuka pavargau Tada tikrai turejai pavargti Labanaktis visoms,iki rytojaus
|
Atsijungęs |
| |