Kauniečių forumiukas
|
|
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-04-20, 9:53 PM | Žinutė # 286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) AČIŪ TAU Irce6 love1 už naujai išmoktą pamoką Prasom,labai sauniai gavosi,saunuole Quote (dEdRA) nuo SM esu įsidėmėjusi, tai paskui ir einu 10 Tai smagu,kad isidemejai,nors mazai as ten kur uzsuku Dazniausiai kas su PS susije,ten vis paziuriu ir pan. Quote (zana) priprastum ir būtų viskas gerai Tai tikiu,bet va reikia,kad kas uzvestu ant kelio,kitaip sakant paciai apsispresti,nes ryzto truksta Quote (zana) tai tegu lanko, geriau nei lauke duodasi Aisku,kad geriau,as ir uz visus burelius,nes matau po langais kaip paaugliai geria,ruko ir t.t.Jau geriau lai tik lanko ka nori,kad maziau gatves slifuotu As cia aisku netaikau taviskiui,aplamai apie visus sakau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Antradienis, 2009-04-21, 1:33 AM | Žinutė # 287 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Tai smagu,kad isidemejai,nors mazai as ten kur uzsuku Tai, kad aš kai tik pradėjau kažkur po Naujųjų domėtis PS tai ir įlindau į tas temas, tyliai skaitinėdavau, bet man ten bardakas šiuo klausimu. Va paskui užmačiau postą, kad kažkur kraustotės, tai ir aš paskui O SM dar turiu keles mėgstamas temeles ir vieną visai neblogą bendraminčių-likimo draugių kompaniją, Viena Kauniškė jau mačiau čia yra, reiks pas mus pasikviest Nu ką
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-04-21, 3:04 AM | Žinutė # 288 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Viena Kauniškė jau mačiau čia yra, reiks pas mus pasikviest 16 Kviesk kviesk kuo daugiau tuo smagiau ,paskui svesim kartu
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-04-21, 3:07 AM | Žinutė # 289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Tai, kad aš kai tik pradėjau kažkur po Naujųjų domėtis PS tai ir įlindau į tas temas, tyliai skaitinėdavau, bet man ten bardakas šiuo klausimu o cia tu teisi ,nes tuo klausimu tai tikrai bardakas ten ,o cia viskas vietoj kas kur neaisku iskart atsakyma gausi
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-04-21, 3:08 AM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Nu ką mast 25 Nu ka tau irgi labanakt
|
Atsijungęs |
| |
zana | Data: Antradienis, 2009-04-21, 8:10 AM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 649
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas plepsės gal šendien šilta pagaliau bus
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=dcde970ba...09f2c975d946dbf
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-04-21, 8:51 AM | Žinutė # 292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zana) labas rytas plepsės Labas labas Quote (zana) gal šendien šilta pagaliau bus Kazin kaip cia bus,namie tai salta...gerai,kad mums ryte saule kambarius prisildo,o virtuve i siaure,tai salciausia vieta,15 silumos rodo tik
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-04-21, 8:54 AM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) bardakas šiuo klausimu. Ne tas zodis koks bardakas Quote (dEdRA) tai ir aš paskui Tiesa pasakius siam psl. as buvau seniau prisiregistravus,bet kazkaip retai uzsukdavau...Paskui nusekiau paskui Atile ir Laurituke,nu ir uzsikabliavau,nes patiko tvarka Quote (dEdRA) SM dar turiu keles mėgstamas temeles Ir as turiu kelias Quote (dEdRA) Viena Kauniškė jau mačiau čia yra, reiks pas mus pasikviest Butinai kviesk,kuo daugiau tuo smagiau bus
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-04-21, 8:56 AM | Žinutė # 294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kokie snd planai? As tai naktinejau iki puse keturiu,truputi sunkoka keltis buvo Zadu apsitvarkyti,pasidaryti valgyt ir i lauka siausim su panele.Na o paskui be abejo cia uzsuksiu
|
Atsijungęs |
| |
JM | Data: Antradienis, 2009-04-21, 10:29 AM | Žinutė # 295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 112
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zana) gal šendien šilta pagaliau bus Labas ryta.... Tikiuosi jog pagaliau atšilinės, o tai žiūrėti pro langą , kai saulė šviečia ir kalenti dantimis , jokio džiaugsmo..... Zana, vyresniukas susidomėjo, kovos menais?...gerai, jei treneris geras, biski apšlifuos spygliukus...pas ką ir kur vedi...? Irce, kas miegot neleido? Dozė ...
|
Atsijungęs |
| |
zana | Data: Antradienis, 2009-04-21, 11:38 AM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (JM) Zana, vyresniukas susidomėjo, kovos menais?...gerai, jei treneris geras, biski apšlifuos spygliukus...pas ką ir kur vedi...? aga sugalvojo, matai buvo duotas terminas iki antradienio susirasti kokį nors klubą, tai išsirinko titaną, pasiskambinau treneriui, vakar nuvažiavom, man jisai patiko ne pienburnis koksai atrodo rimtas vyras, tai nuo penktadienio lankyti pradės nu ir gerai džiaugiuosi, aš jau jam telefonu paaiškinau kokia situacija, tai jis sako atvežkit aš su juo pakalbėsiu, nu ir vakar pakalbėjo galvoju bus gerai Irce kodėl naktinėjai
|
Atsijungęs |
| |
JM | Data: Antradienis, 2009-04-21, 12:08 PM | Žinutė # 297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Zana, Titanas, neblogas klubas, treneriai ir kiek žinau neblogi, tik stebėk vaiką, ar nesidaro agresyvesnis, jie mėgsta vyriškumo kultą...Šiap jam turėtų smegenėles paplauti dėl tvarkos, tokie treneriukai mėgstą drausmę....Galu gale išsikraus, o tai dabar hormonai adrenalino daugiau gamina, tai ir spyrga javnimas...
|
Atsijungęs |
| |
zana | Data: Antradienis, 2009-04-21, 12:44 PM | Žinutė # 298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (JM) Zana, Titanas, neblogas klubas, treneriai ir kiek žinau neblogi, tik stebėk vaiką, ar nesidaro agresyvesnis, jie mėgsta vyriškumo kultą...Šiap jam turėtų smegenėles paplauti dėl tvarkos, tokie treneriukai mėgstą drausmę....Galu gale išsikraus, o tai dabar hormonai adrenalino daugiau gamina, tai ir spyrga javnimas... va va aš to ir noriu kad praplautų smegenėles, o tvarkos irgi žiauriai trūksta bet žinok pastebėjau, dabar nusikaltęs tai neina į lauką, nu vaikas kaip vaikas nors prie širdies dėk, aišku pabumba bet nesileidžiu į konfliktą tai tiesiog auksinis, bet aišku narve visą laiką nebus
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-04-21, 4:10 PM | Žinutė # 299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (JM) kas miegot neleido? Quote (zana) kodėl naktinėjai Nu gis pamokas baigiau photoshopo rusiuoti As daznokai panaktineju,naudojuosi proga kol galiu prie kompo pasedeti Quote (zana) bet aišku narve visą laiką nebus Jatau kaip as nelaukiu tos paauglystes...bijau net pagalvoti,kaip reiks su saviskiu susisneketi,jau dabar barames daznai... neturiu visai kantrybes.
|
Atsijungęs |
| |
JM | Data: Antradienis, 2009-04-21, 5:35 PM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ...Zana,,,teks išgyventi paauglystę, vienokią ar kitokia... Mamos esam, katrybės....
|
Atsijungęs |
| |