Antradienis, 2025-01-14, 12:59 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Kauniečių forumiukas
linuciuxxxxData: Penktadienis, 2009-05-08, 12:11 PM | Žinutė # 556

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
zana,geru čia anekdotų suskėliai,net nuotaika pakilo 5 5 5

Atsijungęs
dEdRAData: Penktadienis, 2009-05-08, 12:28 PM | Žinutė # 557

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (zana)
nu tikriausiai supranti kad žmonės nenori pasirodyti visai jau tokie...
o dažniausia po kiek rinks nusprendžia turtingų vaikelių tėveliai kuriems nesvarbu po šimtą ar po du, kiti nenori pradėti ginčytis nes nežino ar jiems kas nors pritars

Tai taip taip, aš jokiais būdais nepuolu jų, nes ir pati lygiai taip pat tyliu 10 , na bet jei jau tikrai jausčiau, kad per daug tai vargu ar patylėčiau mast Nors dar kolektyvas nelygus kolektyvui.
Sako vaikai išskire turtuolius nuo vargšų, bet ir tėvai labai mėgsta pasirodyti, kad jie galingesni už visą likusę klasę, neva jūs ką negalite leisti vaikui išleistuvių restorane kur vienam žmogui kainuos poros valandų pabuvimas 100 ir daugiau litų. Bet čia ne mūsų klasė taip sprendė, musiškei kažkaip visi daug maž sukalbami 7
Vargas tik tiems pastovei nedalyvaujantiems pranešinėt ir prašinėt ir nežinot ką jie galvoja.

Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi.
A. Mamontovas
Atsijungęs
dEdRAData: Penktadienis, 2009-05-08, 12:35 PM | Žinutė # 558

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Labas mergytės 4

Vyras prašė sąskaitas patikrint jei lauktuvių norim o aš niekaip neprisiruošiu 10 , vis skaitinėju 16
Anigdočiukai 6 gerai taip iš ryto pakikent, visai dienai nuotaika praskaidrina, ačiū Zana love1

Aš į Akropolį net negalvoju eiti, baisu man ten kai tie žmonių antplūdžiai būna, kai pažiūrėjau per internetą kas dėjosi Vilniuj tai 27

A. Mamontovas
Atsijungęs
zanaData: Penktadienis, 2009-05-08, 12:56 PM | Žinutė # 559

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 649
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (dEdRA)
kai pažiūrėjau per internetą kas dėjosi Vilniuj tai

jooooo atrodo žmonės nieko neturi ir visko reikia, man kažkoks siaubas, geriau sumkėsiu 10lt brangiau bet nuo 12 nakties iki 6 ryto kasoj nestovėsiu

https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=dcde970ba...09f2c975d946dbf
Atsijungęs
sela2000Data: Penktadienis, 2009-05-08, 1:26 PM | Žinutė # 560

[ (LT) ]

Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 466
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sveikutės 4

Aš irgi turėdavau malonumą pinigus rinkti, sunkus darbas, skambinėji visiems savo sąskaitą, niekam neįdomu, kad jei nedalyvavai, tai kažkaip pačiam susisiekti ar kažkas pan. mast

O aš va pvz neleidau savo mergičkos į ekskursiją į Klaipėdą, kainavo 45 lt, bet aišku reiktų ir daugiau, nes važiavo į Jūrų muziejų, o mes ten buvę ir ne vieną kartą ir šiuo laiku man tai dideli pinigai, nežinau sako, kad nepyksta 10 dukrytė, aišku, kad norėjo, bet reikia dabar išleisti dainuoti, dar noriu į cirką nuvesti ir renkamės. Nežinau gal aš ir bloga mama, bet vaikas manau irgi turi suprasti, kad ne visada ir tėveliai gali ir kartais reikia rinktis, nes kai viską leidi paskui nesupranta kodėl NE, nes kartais gali tekti pasakyti.
Kai važiavo į Prienus, jie ten duonelę patys kepė ir pan, tai net neabejojau, nes ten tikrai nenuvešiu, bet tikrai nesu iš tų mamų kur leisiu į visas keliones. Ir mane ne visur leisdavo, būdavo biški skaudu, bet suprasdavau ir tėvus. Ir pats supranti, kai kito neleidžia, kad gal negali ir negalima iš jo tyčiotis.
Na kaip sakant čia mano nuomonė.

O mums nei darželyje nei mokykloje tikrai nėra jokių griežtų pasakymų, kad duok 100 ar 180 lt. Tik kai būna karnavalai darželyje, tai nutariam kam ir kiek duoti ir kokias vaikams dovanėles. Jau antri metai darželyje vaikams perkame knygeles, o namuose barbių namus ar dar kažką, ir vaikai tikraipatnkinti visiems vienodai ir nieks nepyksta. 6

Atsijungęs
zanaData: Penktadienis, 2009-05-08, 2:10 PM | Žinutė # 561

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sela2000)
Nežinau gal aš ir bloga mama, bet vaikas manau irgi turi suprasti, kad ne visada ir tėveliai gali ir kartais reikia rinktis, nes kai viską leidi paskui nesupranta kodėl NE, nes kartais gali tekti pasakyti.

tikrai pritariu visu 100proc. ir tu ne bloga mama dėl to kad neleidi į visas ekskursijas

Quote (sela2000)
mums nei darželyje nei mokykloje tikrai nėra jokių griežtų pasakymų, kad duok 100 ar 180 lt.

o mums pasako mes paskaičiavom kad iš tėvelių reikia surinkti po 100lt ir visi duoda, aš būnu nepatenkinta bet vistiek tyliu ir nieko nesakau nes visi tyli, aš nežinau gal jie patenkinti tai aš viena irgi nepradėsdiu aiškinti kad gal ir per daug

Atsijungęs
sela2000Data: Penktadienis, 2009-05-08, 2:23 PM | Žinutė # 562

[ (LT) ]

Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (zana)
mums pasako mes paskaičiavom kad iš tėvelių reikia surinkti po 100lt ir visi duoda, aš būnu nepatenkinta bet vistiek tyliu ir nieko nesakau nes visi tyli, aš nežinau gal jie patenkinti tai aš viena irgi nepradėsdiu aiškinti kad gal ir per daug

aš tai esu grupes pirmininke ir aplamai visada sakau kas man nepatinka, aišku jei dauguma kažką kitaip galvoja, tai ir aš visada nusileidžiu, bet būna, kad pradedi pirma ir tada žiūrėk jau daugiau taip galvojančių 5 nes kaip ir tu nutylėtų, jei kas neužvestų temos 6

Atsijungęs
dEdRAData: Penktadienis, 2009-05-08, 2:25 PM | Žinutė # 563

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sela2000)
Kai važiavo į Prienus, jie ten duonelę patys kepė ir pan

Musiškei norėjo važiuoti, bet sako labai subrango apie 90 viršaus Lt dabar kainuoja ta ekskursija, tai mokytoja parinko truputį pigesnę. Aš irgi ne visur leidžiu saviškį, bet ten kur pati tikrai nenuvešiu stengiuosi išleisti.

Quote (sela2000)
O mums nei darželyje nei mokykloje tikrai nėra jokių griežtų pasakymų, kad duok 100 ar 180 lt.

Nu pas mus irgi neverčia, bet kai pati renku manęs dabar kitos mamos reikalauja, kad reikalaučiau iš nedavusių 3
Bet aš parašiau raštelius su tekstu, jei neprieštaraujat prisidėkit, ir daugiau neprašinėju.

A. Mamontovas
Atsijungęs
dEdRAData: Penktadienis, 2009-05-08, 2:29 PM | Žinutė # 564

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (zana)
o mums pasako mes paskaičiavom kad iš tėvelių reikia surinkti po 100lt ir visi duoda, aš būnu nepatenkinta bet vistiek tyliu ir nieko nesakau nes visi tyli,

Teisingai sela2000sako 16

Quote (sela2000)
aišku jei dauguma kažką kitaip galvoja, tai ir aš visada nusileidžiu, bet būna, kad pradedi pirma ir tada žiūrėk jau daugiau taip galvojančių nes kaip ir tu nutylėtų, jei kas neužvestų temos

sutinku su ja 100%

Na dar sakau kolektyvas nelygus kolektyvui, jei ten fyfų-turtuolių dauguma tai ir nepašokinėsi.

A. Mamontovas
Atsijungęs
zanaData: Penktadienis, 2009-05-08, 2:36 PM | Žinutė # 565

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o kur mano avataras dingo?

Atsijungęs
zanaData: Penktadienis, 2009-05-08, 2:45 PM | Žinutė # 566

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o atsirado

matot reikalas tas kad aš ten tik pirmi metai, o jos visos nuo pirmos klasės, tai jos visos bendrauja o aš nieko nepažįstu, kiek mokėti nusprendžia tėvų komitetas ir pasako, tai va
o darželyje situacija tokia pat, nu mes gyvenam skykim vidutiniškai, nėra kad galą su galu vos sudurtumėm ar gyventumėm nuo atlyginimo iki atlyginimo, bet va renka po 50lt, 40 lt auklėtojom o tik 10lt vaikams dovanėlėms, nu aš galvoju kad auklėtojom galėtų rinkti ir po20lt tikrai užtektų kai grupėj 15 ar 16 vaikų, ar ne?

manau galėtų rinkti po 30lt ir užtektų, nu aš tyliu nes nenoriu pyktis(jau kažkada rašiau apie savo santykius ten tai nebesiplėsiu), bet va tikrai tikrai yra tokių kurie neturi už ką valgyt nusipirkti, vos vos sukasi ir tie 50lt vos ne visai savaitei prasimaitinti 3asmenims pvz.,
bet jie tyli, nieko nesako, tai kaip tada aš galiu ką nors sakyti leisdama sau kelis kartus daugiau nei jie

išsiplėčiau, tikiuosi supratot ką noriu pasakyti

Atsijungęs
IrceData: Penktadienis, 2009-05-08, 4:39 PM | Žinutė # 567

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Oi zana dekui uz anekdota,net nuotaika pakelei love1
Sela2000 gera tu mama,as ir nevisur leidziu,nes pinigu trukumas...pvz. norejo eiti i klasioko gimtadieni,pakviete paskutine diena,o mes kaip tik pinigu neturejom tuo metu...pakalbejom su vaiku,suprato,kad bus tu gimtadieniu dar,nors sirdele skaudejo,bet ka darysi,toks gyvenimas ir nieko cia blogo,as juk ir ne viska gaunu,ko noriu 16

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

MANO DARBELIAI
Atsijungęs
sela2000Data: Penktadienis, 2009-05-08, 4:48 PM | Žinutė # 568

[ (LT) ]

Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Juk mes mamos tiems savo vaikeliams viską atiduotume love , bet ne visada galime, o kartais tiesiog pagalvojame, kad gal ne viską leisti, o kartais nėra iš ko leisti 16

Atsijungęs
IrceData: Penktadienis, 2009-05-08, 4:55 PM | Žinutė # 569

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Quote (sela2000)
ne visada galime, o kartais tiesiog pagalvojame, kad gal ne viską leisti, o kartais nėra iš ko leisti

Cia tikra tiesa 16 5

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

MANO DARBELIAI
Atsijungęs
dEdRAData: Penktadienis, 2009-05-08, 5:00 PM | Žinutė # 570

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (zana)
išsiplėčiau, tikiuosi supratot ką noriu pasakyti

Tikrai supratau 16

Mes ir vidutiniokai ir lygiai taip pat nutyliu ir duodu, nors pas mus kolkas nei darželį kai lankė nei dabar mokykloj kažkokių dideLių-dažnų rinklevų ir nebūna.
O dar pastebėjau, kad kartais tie kas mažiau turi nesiginčija ir duoda o va tie kas tikrai gali kažko vis stabdo. Turiu vieną tokią šeimą tarp savųjų. Jie net kompo namie neturi o tikrai gali sau tai leisti, bet...... Matyt todėl ir turi, kad spaudžia ant visko mast
Bet taip gyvent aš nenorėčiau. Pinigai banke o aš kaip ubagė 12

Nu ir aš išsiplėčiau 10
Zanule, aš tave pilnai suprantu ir palaikau 16

O dar man mintis tokia kilo, jei auklėtojom renka po 30-40 tai gal ten visas apdovanojat mast , nes gi dvi auklėtojos dar šeimininkutė viena arba dvi būna, gal todėl daugiau renka.
Pas mus tai būdavo dvi aklėtojos ir trys šeimininkutės, tai nauji metai ar išleistuvės tai visom dovanėles pirkdavom.

A. Mamontovas

Paskutinį kartą redaguota dEdRA - Penktadienis, 2009-05-08, 5:00 PM
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025