Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą - 2 tema
|
|
mazike | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:41 PM | Žinutė # 1216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote vat vat as kai vyko konkursas ten,kazkur jau buvau macius ta vazoneli pries tai,bet niekaip neatkapsciau kur,nes labai norejosi ji man ten parodyti.Nes kaip tik kazkuri rase,kad butent i ta darbeli buvo labai daug darbo ideta.Tai taip norejosi parodyti kiek darbo ideta-tik uzrasai dabar perskaiciau ka priraset....galiu prisipazint, kad tas darbas su ramune mano..galit keik mane ar dar kitaip....bet paprasciausiai galiu pasakyt, kad gal but daug kas nesuprato to sm konkurso salygu ir panasiai, nes ne veltui buvo tiek vadinamu plagiatu...ir as pati juk kuo puikiausiai galejau kazka savo sukurti, koki fona ar dar ka, net nenumanau kodel man sove i galva tokia ideja , ir beje as pati forume parasiau (aisku neprisipazindama kuris mano darbelis)....kad remelis is interneto ir darba kuris idetas tai yra surasyti zodziai.....dabar galit must mane prisipazinau.....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
dani84 | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:41 PM | Žinutė # 1217 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1240
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as pries keliadienas dariau tingini su kava, na ta kaip kondensuotas pienas, bet tne kava, buna salia kondensuoto sudeta. pirkau nes nebuvo daugiau ka pirkti, ale zinokit visai skanu, tik gal kiek astroka nuo tos kavos, bet su arbatyte pats tas
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:42 PM | Žinutė # 1218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| plepute, prabalsavau
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:42 PM | Žinutė # 1219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) na, blogybės pasireiškia kituose dalykuose, pvz., kai pamokas reikia ru na, visur geras nebusi
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:43 PM | Žinutė # 1220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) kai pamokas reikia ruošt tai sita blogybe turbut pas dauguma
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:43 PM | Žinutė # 1221 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dani84, buvo mums toks tarpsnis, kai per miegus verkdavo, bet praėjo...
|
|
| |
justux29 | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:43 PM | Žinutė # 1222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dani84) oi kad uzsiverke mano maziuke, tik dabar nuraminau ir mano taip daznai buna, miega miega ir kad prades - nesuprasi del ko pravirksta, maniau cia tik mano vienos taip. Quote (Ausra28) Mano mažius ką tik pagamino tinginį, ale kakavos nebuvo, tai bus baltas tinginys bet koks saunuolis vaikas, anakart uzsekiau kokius darbelius su ps padares, net geda pasidare man, kad vaikas sugeba, o man neiseina, o cia dar ir tingini padares, tu laiminga mama, kad toki sunu turi
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:44 PM | Žinutė # 1223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dani84) as pries keliadienas dariau tingini su kava, na ta kaip kondensuotas pienas, bet tne kava, buna salia kondensuoto sudeta. pirkau nes nebuvo daugiau ka pirkti, ale zinokit visai skanu, tik gal kiek astroka nuo tos kavos, bet su arbatyte pats tas niekad demesio neatkreipiau dar ir tokiu kavu yra dani toks izulus klausimelis o tu dietos nebesilaikai Quote (linuciuxxxx) plepute, prabalsavau
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:44 PM | Žinutė # 1224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mazike, nu tu ir saunuole,kad prisipazinai o must tikrai nemusim reikia tureti daug drasos,kad prisipazinti
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:46 PM | Žinutė # 1225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) niekad demesio neatkreipiau dar ir tokiu kavu yra tikrai yra pati nekarta esu pirkusi
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:47 PM | Žinutė # 1226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (mazike) dabar perskaiciau ka priraset....galiu prisipazint, kad tas darbas su ramune mano..galit keik mane ar dar kitaip....bet paprasciausiai galiu pasakyt, kad gal but daug kas nesuprato to sm konkurso salygu ir panasiai, nes ne veltui buvo tiek vadinamu plagiatu...ir as pati juk kuo puikiausiai galejau kazka savo sukurti, koki fona ar dar ka, net nenumanau kodel man sove i galva tokia ideja 3 , ir beje as pati forume parasiau (aisku neprisipazindama kuris mano darbelis)....kad remelis is interneto ir darba kuris idetas tai yra surasyti zodziai.....dabar galit must mane prisipazinau..... 12 Nuostabu, kad prisipažinai. Bet nepagirsiu... Pasakykit man Jūs kas tą darbelį prie idėjų įkėlė?
|
|
| |
justux29 | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:47 PM | Žinutė # 1227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) Universalus 6 na, blogybės pasireiškia kituose dalykuose, pvz., kai pamokas reikia ruošt 6 smulkmenos cia tik, nezinau bernioko kuris i pamoku ruosas butu linkes, bet kad toks pagalbininkas tai nublanksta ir nenoras ruosti pamokas.
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:47 PM | Žinutė # 1228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (mazike) dabar perskaiciau ka priraset....galiu prisipazint, kad tas darbas su ramune mano..galit keik mane ar dar kitaip....bet paprasciausiai galiu pasakyt, kad gal but daug kas nesuprato to sm konkurso salygu ir panasiai, nes ne veltui buvo tiek vadinamu plagiatu...ir as pati juk kuo puikiausiai galejau kazka savo sukurti, koki fona ar dar ka, net nenumanau kodel man sove i galva tokia ideja , ir beje as pati forume parasiau (aisku neprisipazindama kuris mano darbelis)....kad remelis is interneto ir darba kuris idetas tai yra surasyti zodziai.....dabar galit must mane prisipazinau..... sakyciau esi labai drasi ir tuo, kad pasinaudojai svetimu remeliu ir dalyvavai konkurse, bet dar drasesne del to, kad isdrisai prisipazinti
|
Atsijungęs |
| |
mazike | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:48 PM | Žinutė # 1229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote mazike, nu tu ir saunuole,kad prisipazinai o must tikrai nemusim reikia tureti daug drasos,kad prisipazinti kad kazkaip nesinori buti kazkokia melage ar apsaukta dar kazkokia kitokia...bet su anuo konkursu tikrai nesamone buvo..kazkaip nebuvo akcentuota, kad butinai viskas savos kurybos, dar pamineta lyg kad APDIRBTA su programa, tai ir sove i durna galva tokia mintis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Šeštadienis, 2009-05-16, 10:48 PM | Žinutė # 1230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) Pasakykit man Jūs kas tą darbelį prie idėjų įkėlė? koki einu paziureti
|
Atsijungęs |
| |