Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą-3 tema
|
|
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 3:43 PM | Žinutė # 346 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) ji tikėjosi, jog ten angeliukas Angeliukas su raguciais man patinka tokie angeliukai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 3:43 PM | Žinutė # 347 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) UZSUKAU PASILABINT LABA DIENA Ot prisiprasiau ane 10 Sveikute dar syki,pasiilgom jau taves aga prisprasei.. ko dar pageidautumete? paneles photoshopininkes?
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 3:47 PM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) aga prisprasei.. susigedau net Quote (jurgiux28) ko dar pageidautumete? paneles photoshopininkes? Kad visko pilna sakyciau,taves tik truksta,smagu,kad uzsukai
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 3:49 PM | Žinutė # 349 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Quote (jurgiux28) aga prisprasei.. 23 susigedau net 10 love1 Quote (jurgiux28) ko dar pageidautumete? paneles photoshopininkes? Kad visko pilna sakyciau,taves tik truksta,smagu,kad uzsukai nu i ko cia daba gedinies? jetaus kaip negera man ..nekaip jauciuos,is po dalyvavimu sekmadieniniu...tokai gerai trenkta..galav skaudena viena puse..reiks su paula jauciu vyniot liuliuku..prima vista sutept reik..
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 3:51 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) kaip negera man ..nekaip jauciuos,is po dalyvavimu sekmadieniniu tai jau gerai padalyvavot vakar,kad snd negera Quote (jurgiux28) .galav skaudena viena puse. as aspirino ikalu iskart pagereja Quote (jurgiux28) reiks su paula jauciu vyniot liuliuku..prima vista sutept reik.. tai sutepk ir eikit liulia,bus geriau kai pamiegosi
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 3:55 PM | Žinutė # 351 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Quote (jurgiux28) kaip negera man ..nekaip jauciuos,is po dalyvavimu sekmadieniniu tai jau gerai padalyvavot vakar,kad snd negera jo geraai is ryto dejom gazo po ppardes gryzom ikalem viskio,pavalgem po viskio..paskui vel i pparde..suknes baliui ieskojomes visos trys seses..gryzom desrikiu prasikepem kieme,ir vel toliau dalyvavom iki 8vakaro ..jetaus o sandie kai negarai..
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 3:57 PM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) .jetaus o sandie kai negarai. Isivaizduoju,bet uztai linksma buvo As vakar gaivaliojausi po sestadieninio pasisedejimo gamtoj,sakiau daugiau niekad tiek negersiu
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 4:01 PM | Žinutė # 353 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Isivaizduoju,bet uztai linksma buvo 5 As vakar gaivaliojausi po sestadieninio pasisedejimo gamtoj,sakiau daugiau niekad tiek negersiu AS ATEIANTY SESTAD I BALIU EISIU.DVIGUBAS BALISU BUS..SESEI28 JOS VYRUI30..TAI JETAUS JAU NEBNORIU NIEKUR EIT IS PO SUKNELIU PAIESKU..NEGERA NUO VISU TU BALIU O DAR IS PO SESATD ANT KITOS DIENSO SEKAMDIENI PAS DRAUGU REIKS EIT IR DRAUGES VYRUI30..NU KVIETE IR TE IR TE SESTAD ..NU TAI KAIP NEPRSPLESI I 3 BALIUS ISKART..
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 4:05 PM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) NU TAI KAIP NEPRSPLESI I 3 BALIUS ISKART.. Eina sau,nepavydziu,gal kaip nors atbusi
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 4:08 PM | Žinutė # 355 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Eina sau,nepavydziu,gal kaip nors atbusi 16 DA CIA NIEKO IRCE 6,VA GERA KAD UZKVIETE TIK 3 GIMSIUS,O DAR 3 ZMONIU YRA GIMSES...VIENU MUSU SEIMOS DRAUGU.MANO DRAUGES GEGUZES 27 IR JOS VYRO GEGUZES 24 IR TOS DRAUGES SESERS GEGUZES 19..IR SY SAVITGALI JAUCIIU BALIAVOS..NU MUS NEKVIETE NET NES PASKAIUA KAD EISIM I SESES IR JOS VYRO BALIU..
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 4:09 PM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) DA CIA NIEKO IRCE 6,VA GERA KAD UZKVIETE TIK 3 GIMSIUS,O DAR 3 ZMONIU YRA GIMSES...VIENU MUSU SEIMOS DRAUGU.MANO DRAUGES GEGUZES 27 IR JOS VYRO GEGUZES 24 IR TOS DRAUGES SESERS GEGUZES 19..IR SY SAVITGALI JAUCIIU BALIAVOS..NU MUS NEKVIETE NET NES PASKAIUA KAD EISIM I SESES IR JOS VYRO BALIU. jau cia reikia jegu ir pinigu tureti sitiek gimtadieniu vienu metu
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 4:17 PM | Žinutė # 357 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) jau cia reikia jegu ir pinigu tureti 16 sitiek gimtadieniu vienu metu mast Man taip būna apie naujus metus: sesers dukra gimus gruodžio 22, jos sūnus sausio 8, mano tėtis sausio 6, o jau apie Kalėdas ir Naujus metus nekalbu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 4:18 PM | Žinutė # 358 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) jau cia reikia jegu ir pinigu tureti 16 sitiek gimtadieniu vienu metu JO REIK TURET..O SU PINIGAIS STRIUKA .TAI VA TEI TRYS KAIP NORS ..PRSISUKSIM..BET PO JU MANO BUS GIMSE TAI DAR PINIGU REKS...JE JE NENNORIU TU BALIU-FESTIVALIU..
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 4:20 PM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Man taip būna apie naujus metus: Ir man panasiai:vyro gimtadienis gruodzio 19,sunaus gruodzio 26,mano sausio 11 tai sa dazniausiai jau be baliaus lieku bet nemegstu svesti savo gimtadieniu,man kazkaip vaiku smagiau
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-05-18, 4:21 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) NENNORIU TU BALIU-FESTIVALIU. As buna,kad atsisakau,ai baisiai cia...ziurint aisku kas kviecia,bet i visus nueiti nera nei laiko,nei noro,nei pinigu.
|
Atsijungęs |
| |