Plepam prie kavos puodelio 30 temike.
|
|
noele | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:42 PM | Žinutė # 601 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) gerai skamba tai kad kitos turi tik a arba b.o mano jau g....uch
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:43 PM | Žinutė # 602 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2884
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Simutia, darykit papu baliu tai,kad pas mane tu papu nieko nebera,nuo geguzes men.jau numeciau 7kg.,besveriu 48kg.,tai automatiskai ir papai sumazejo
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:43 PM | Žinutė # 603 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) tai kad kitos turi tik a arba b.o mano jau g....uch tavo vyras turetu buti be galo laimingas
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:45 PM | Žinutė # 604 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Simutia, as sakau su mumis gyvi anekdotai....tomas sako mano broliui..kol nesutikai lauros.koks palaidunas buvai lakstei visur,per mergas varei....o laura sako o tu manes nezinojai kol virgio nesutikau.....as sakau kur ne....duonos prispjaudei ant lubu...viniu prikaliai i maos bulviu lauka...arklius visus nuskutai.ir nuejus i buliu ferma juos numelziai....o mano brolis dadejo...jo tol melziai kol predejo pienas begti.... sako pridaviai i pienine.ir kaip tu manai atsirado liesas pienas.liesa gritinele,riebi va tada tai galvojau tikrai apsimyziu
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:46 PM | Žinutė # 605 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) besveriu 48kg., o man nekrenta tas svoris.o taip nunoreciau numesti o mane nervuoja kai lieciasi pir papu...po gimdymo tokie jie jautrus labai....nepatinka man labai
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:49 PM | Žinutė # 606 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Simutia, as sakau su mumis gyvi anekdotai....tomas sako mano broliui..kol nesutikai lauros.koks palaidunas buvai lakstei visur,per mergas varei....o laura sako o tu manes nezinojai kol virgio nesutikau.....as sakau kur ne....duonos prispjaudei ant lubu...viniu prikaliai i maos bulviu lauka...arklius visus nuskutai.ir nuejus i buliu ferma juos numelziai....o mano brolis dadejo...jo tol melziai kol predejo pienas begti.... sako pridaviai i pienine.ir kaip tu manai atsirado liesas pienas.liesa gritinele,riebi va tada tai galvojau tikrai apsimyziu nu cia tai grynas anekdotas oi pakelei man nuotaika siandien Quote (noele) o man nekrenta tas svoris.o taip nunoreciau numesti o mane nervuoja kai lieciasi pir papu...po gimdymo tokie jie jautrus labai....nepatinka man labai zinok,o as nebevalgau tiek,vos vos uzkandu per diena,geriu maisto papildus,vakare paminu dvirati koki 30mn.ir geriu be proto daug vandens,svoris krenta juodai siaip papus ir man uzeina paskausta,kartais net prisiliesti skauda
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:51 PM | Žinutė # 607 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Laurituke, nu jie mas mane dideli..75g...tai patikek manim.... -cha- -cha- dar kai studijavau.klasiokai sakydavo duosiu centa duok paiimti uz papo -cha- -cha- nors mokykloja buvo ir daugiau su didele krutine.bet va mano uzkliudavo.nes visada pakelti nenukare -cha- -cha- nu va o tu dar nori kad nežiūrėtų o tuo labiau kad pakelti nenukarę tai va ir traukia akį ir centų siūlydavo mat kaip gerai Quote (Simutia) greitai vel grysiu,prizadu subaliavosim garsiai -cha- prižadi?nu tada nusiraminu ir laukiu Quote (noele) Simutia, darykit papu baliu -cha- -cha- -cha- pamatysit jega -cha- -cha- bus op ir yra bet čia tu tarp mūsų su didžiausia būsi pas mus špigikės palyginus su tavo Quote (Simutia) tai,kad pas mane tu papu nieko nebera,nuo geguzes men.jau numeciau 7kg.,besveriu 48kg.,tai automatiskai ir papai sumazejo tuoj visai išbyksi nebesikūdink tu Quote (Simutia) tavo vyras turetu buti be galo laimingas yra kur galvą minkštai padėti Quote (noele) Simutia, as sakau su mumis gyvi anekdotai....tomas sako mano broliui..kol nesutikai lauros.koks palaidunas buvai lakstei visur,per mergas varei....o laura sako o tu manes nezinojai kol virgio nesutikau.....as sakau kur ne....duonos prispjaudei ant lubu...viniu prikaliai i maos bulviu lauka...arklius visus nuskutai.ir nuejus i buliu ferma juos numelziai....o mano brolis dadejo...jo tol melziai kol predejo pienas begti.... -cha- -cha- sako pridaviai i pienine.ir kaip tu manai atsirado liesas pienas.liesa gritinele,riebi -cha- -cha- -cha- va tada tai galvojau tikrai apsimyziu -cha- -cha- oj geras nu šakes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:51 PM | Žinutė # 608 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Simutia, malonu kad pakeliau...as dar ir daba neatsigaunu.kai prisimenu zvengas ima o man kai paspaudu isteka dar skystis idomu taip turi buti???
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:52 PM | Žinutė # 609 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) o man nekrenta tas svoris.o taip nunoreciau numesti 12 12 o mane nervuoja kai lieciasi pir papu...po gimdymo tokie jie jautrus labai....nepatinka man labai 12 paliko jautrūs po gimdymo,kažin kodėl Quote (Simutia) zinok,o as nebevalgau tiek,vos vos uzkandu per diena,geriu maisto papildus,vakare paminu dvirati koki 30mn.ir geriu be proto daug vandens,svoris krenta juodai -liux- siaip papus ir man uzeina paskausta,kartais net prisiliesti skauda mast ir man taip valgau labai mažai o ir vasarą visai nesinori,geriu daug skysčių tai krenta po biškį pagaliau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:53 PM | Žinutė # 610 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, jo jo...o as sakydavau kitoms siulyk ne man neleidziu as vyrui deti man ant papu galvos.dar nuspaus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:53 PM | Žinutė # 611 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) o man kai paspaudu isteka dar skystis mast idomu taip turi buti??? oho nu aš nenusimanau bet argi taip turi būti man tai nebėga
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:54 PM | Žinutė # 612 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Laurituke, jo jo...o as sakydavau kitoms siulyk ne man -cha- -cha- neleidziu as vyrui deti man ant papu galvos.dar nuspaus -cha- nu tai ne visu svoriu taip tik švelniai prisiglausti
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:54 PM | Žinutė # 613 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as kaiptik tik valgyti noriu.kemsu kas papuola nors ryte nieko nevalgau.vakare pririju kaip reikalas
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:55 PM | Žinutė # 614 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, niekad gal nebandei....as kai ejau kazkada i dusa.paspaudziau.ir istekejo.asiku ne daug.lasiukus.bet taip idomiai....
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-06-12, 2:58 PM | Žinutė # 615 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) o as kaiptik tik valgyti noriu.kemsu kas papuola 6 6 6 6 nors ryte nieko nevalgau.vakare pririju kaip reikalas kaip sakoma gyvenam kad pavalgytume op ir kertu ką noriu
|
Atsijungęs |
| |