Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą-5-oji tema
|
|
noele | Data: Šeštadienis, 2009-06-13, 2:11 PM | Žinutė # 841 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, Irce6, sveikinu sveikinu sveikinu....saunuole nepamirsai tradicijos o jau skanumas ir grazumas ka tu ka tu kadangi laurituke sukpoju galvute man apacios liko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2009-06-13, 2:18 PM | Žinutė # 842 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Ot pasiseke tau,vienai visas tortas persivalgiau aš nuo jo širdis apsalo Quote (egida) Irce6, nu begalo skanus tas tavo torciukas -liux- niam niam niam 10 love1 va ir egidai liko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2009-06-13, 2:21 PM | Žinutė # 843 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| linuciuxxxx, labutis ką veikinėji kad čia retai bebūni? Quote (Irce6) Niu ka reikia bandyt eiti pamiegoti pietuku,nes naktine pamaina teks dirbti 10 Seimyna i soda isleidau,jei oras nesubjurs,tik ryt grys,tai ramybe namie 5 Tik va snd pas mus Aleksote baikeriu svente,visai netoli manes,tai jau birbia jie ten,ka tik per langa ziurejau kaip vaziavo visa delegacija,nu labai daug,nusibodo net spoksoti 6 bet gal kaip nors uzsnusiu,nors truputi pamiegoti reikia,o tai visa nakti teks dirbti,be laisvos minutes 10 nebūna laisvos minutės? ką tu dirbi? Quote (noele) o jau skanumas ir grazumas ka tu ka tu ir tau dar užteko nu va kaip gerai Quote (noele) kadangi laurituke sukpoju galvute man apacios liko skani galvutė buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2009-06-13, 5:38 PM | Žinutė # 844 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) kadangi laurituke sukpoju galvute man apacios liko nu prajuokinai svarbu isvis liko Quote (noele) .saunuole nepamirsai tradicijos tai,kad neimanoma pamirsti Quote (Laurituke) ką tu dirbi? stiklo pramonej as dirbu,ten darbas vyksta pilnu tempu,nesustoja gamyba,dabar sampes butelius gamina,gaila tuscius zodziu man reikia arba sedeti ir broko ieskoti,arba su tokiu aparatu pokuoti tuos butelius,nu darbas nesunkus,tik isvargina tos 12val.Labai itemptas akiu darbas,o pailseti nera kada,nes eini vis ratu,kaip bitute sunku cia paaiskinti,reikia pamatyti.Jau tik pasitaikys kur kokia viecike iskart mesciau si darba,vistik 15m ten isdirbus,baigiu sveikata susivaryti per ji Nu bet ka as cia liudnom gaidom,einu va kavikes isgersiu ir leksiu ruostis,pries 7 iseiti reikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Šeštadienis, 2009-06-13, 7:08 PM | Žinutė # 845 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) linuciuxxxx, labutis ką veikinėji kad čia retai bebūni? labukas Laurituke vasarai darbuko truputy gavau,o dar sedziu prie ps darausi gaminius atsidariau albuma intike tai noriu prisidaryt visko bet jusu nepamirstu,ir kai tik atsilaisvinsiu vel sedesiu kaip ir anksciau
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Šeštadienis, 2009-06-13, 9:09 PM | Žinutė # 846 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes ot praleidau toki torta, kazin dar liko itariu, kad nelabai, sitiek skanautoju buvo
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Šeštadienis, 2009-06-13, 10:03 PM | Žinutė # 847 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labuka...as jau po visko,baliaus didelio nebuvo keli tik savi zmogiukai,,,tai vat jau ir namie...
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Šeštadienis, 2009-06-13, 10:11 PM | Žinutė # 848 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| stai mano sokoladai ir keli saldainiukai ir tyrele
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Šeštadienis, 2009-06-13, 10:58 PM | Žinutė # 849 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 748
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| zuika, nu sakes kaip grazu
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Šeštadienis, 2009-06-13, 11:06 PM | Žinutė # 850 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) zuika, nu sakes kaip grazu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2009-06-14, 0:22 AM | Žinutė # 851 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) stiklo pramonej as dirbu,ten darbas vyksta pilnu tempu,nesustoja gamyba,dabar sampes butelius gamina,gaila tuscius -cha- zodziu man reikia arba sedeti ir broko ieskoti,arba su tokiu aparatu pokuoti tuos butelius,nu darbas nesunkus,tik isvargina tos 12val.Labai itemptas akiu darbas,o pailseti nera kada,nes eini vis ratu,kaip bitute 16 sunku cia paaiskinti,reikia pamatyti.Jau tik pasitaikys kur kokia viecike iskart mesciau si darba,vistik 15m ten isdirbus,baigiu sveikata susivaryti per ji 12 Nu bet ka as cia liudnom gaidom,einu va kavikes isgersiu ir leksiu ruostis,pries 7 iseiti reikia 16 love1 oooo koks darbas nebuvau girdėjusi dar galėtu buteliukai būti pilni būtų faina Quote (linuciuxxxx) labukas Laurituke vasarai darbuko truputy gavau,o dar sedziu prie ps darausi gaminius atsidariau albuma intike tai noriu prisidaryt visko 10 bet jusu nepamirstu,ir kai tik atsilaisvinsiu vel sedesiu kaip ir anksciau ką dirbi?tai už pinigėlius gražini nuotraukytes? Quote (plepute) ot praleidau toki torta, kazin dar liko mast itariu, kad nelabai, sitiek skanautoju buvo -cha- niu va o kur buvai kai tik gavome jį,m? Quote (zuika) labuka...as jau po visko,baliaus didelio nebuvo keli tik savi zmogiukai,,,tai vat jau ir namie... sveikute na pasakok,pasakok kaip buvo?linksmai?kur šventėte? Quote (zuika) stai mano sokoladai ir keli saldainiukai ir tyrele pasakiškai atrodo šaunuole tu
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Sekmadienis, 2009-06-14, 7:11 AM | Žinutė # 852 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) stai mano sokoladai ir keli saldainiukai ir tyrele zuika, labai puiku darbelis
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2009-06-14, 8:33 AM | Žinutė # 853 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) stai mano sokoladai ir keli saldainiukai ir tyrele labai graziai atrodo Quote (linuciuxxxx) vasarai darbuko truputy gavau,o dar sedziu prie ps darausi gaminius atsidariau albuma intike tai noriu prisidaryt visko nu darbuokis,labai lauksim prisijungiant
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2009-06-14, 8:34 AM | Žinutė # 854 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) koks darbas nebuvau girdėjusi dar Ko tik nera siam pasauli Quote (Laurituke) galėtu buteliukai būti pilni būtų faina aga,paskui taip atrodyciau
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Sekmadienis, 2009-06-14, 10:40 AM | Žinutė # 855 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10