Plepam prie kavos puodelio 33 tema.
|
|
noele | Data: Pirmadienis, 2009-07-13, 9:28 PM | Žinutė # 1 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:12 PM | Žinutė # 271 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) tikrai nepuola guleti prie juros,cia isvis papludimiai tusti,zmones turi savo namuose terasas,ar zolynelius,kur sau guli ir deginasi.per 4 metus Norvegijoje,nesu macius,daugiau nei 20 zmoniu papludimyje...o be to naudoja apsauginius kremus _liuks_ mat ten moteris galvoja kad nesudegt
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:13 PM | Žinutė # 272 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) man ir labiau patinka prie ezeriuko,o ir saule ne tokia pavojinga tai taip, as tai nenoriu but jau visai juoda nuo idegio, man uztektu but biski idegus nes visa balta vaikstau
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:15 PM | Žinutė # 273 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) turi savo namuose terasas,ar zolynelius,kur sau guli ir deginasi.per 4 metus Norvegijoje,nesu macius,daugiau nei 20 zmoniu papludimyje...o be to naudoja apsauginius kremus nesupyk simutia ,bet zinok kad ne visi turi tas savo terasas
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:17 PM | Žinutė # 274 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kas link krmeu tai naudojau ir gana stipru 20spf krema bet va nusvilau visvien,nereiskai jpg moterys leituves jau ir nemoka ir nesugeba ir nezino jog reikia kremus steptis nepykit tokia jau mano nuomone
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:17 PM | Žinutė # 275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2884
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) mat ten moteris galvoja kad nesudegt ir ziauriai saugo save ir prisiziuri,nesvarbu kokio amziaus cia viena karta buvo toks bajeris einam su broliu prekybos centre,o priekyje eina tokia mergina,atrodo is galo,superine,ledine,ilgi plaukai,grazi figura,rubai jaunatviski,grazus,dar mano brolis sako...oi,kad padaryciau as ja o kai atsisuko moteris virs 40 metu,nors is galo atrodo,kai 18
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:20 PM | Žinutė # 276 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kristalija, nu jo kurios moka degintis tai tos ir vaiksto grazei-rudai idegusios ir neverkia kad buvo sudegusios, bet va yra ir tokiu kurios be saiko sedi kad tik butu rudos ir kas is to-sudega. as apie tave nieko nesakau nes tu netycia sudegei, as ir kai ejau su semuku prie ezero tai sedejau su juo kol baseine pliuskenosi ir net nepastebejau kad man peciai dega
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:20 PM | Žinutė # 277 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) tos ir vaiksto grazei-rudai idegusios jos ir yra soliariumines nesveikai
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:21 PM | Žinutė # 278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kristalija, as nepykstu,bet as kalbejau ne apie tave,o aplamai,paziurekit,tik atsyla orai,tuoj visi lekia i Palanga,visos nusvyla iki nezmonisko raudonumo...o as tik palyginau su cia gyvenanciom moterim,kad jos tai nedaro,nes saugo savo oda ir sveikata o del tu terasu turejau galvoje,kad jiems mieliau juose paguleti,negu kazkur lekti prie juros
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:22 PM | Žinutė # 279 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) as apie tave nieko nesakau nes tu netycia sudegei, as ir kai ejau su semuku prie ezero tai sedejau su juo kol baseine pliuskenosi ir net nepastebejau kad man peciai dega aisku as ten nevariau po skeciu sedet bet zinai jokubas toks jog eina visur turi ji priziuret is paskos lakstyti,tai kol netgi po jura vaikstinejau ji plukdinau su tokiu pripustu tai man tada vis svildavo peciai ir rankos ir taip nusvilau per 4valandas
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:23 PM | Žinutė # 280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) jos ir yra soliariumines nesveikai esu ruda,graziai nudegusi,nors ir neejau i soliariuma,uztenka kelias dienas gelytes paraveti ant saules
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:23 PM | Žinutė # 281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) r ziauriai saugo save ir prisiziuri,nesvarbu kokio amziaus _liuks_ cia viena karta buvo toks bajeris -cha- einam su broliu prekybos centre,o priekyje eina tokia mergina,atrodo is galo,superine,ledine,ilgi plaukai,grazi figura,rubai jaunatviski,grazus,dar mano brolis sako...oi,kad padaryciau as ja -cha- o kai atsisuko ten moteris virs 40 metu,nors is galo atrodo,kai 18 _liuks_ -cha- oj ir man tokiu bajeriu ne karta buvo . arba kaip buna eina senos bobos po 60-70 metu ir dar su trumpais sijonais, prisidaziusios,nagai ilgi,su kablais vos ne 10 cm. oj ko tik siam pasaulyje neprisiziuresi
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:23 PM | Žinutė # 282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) turejau galvoje,kad jiems mieliau juose paguleti,negu kazkur lekti prie juros tai va butent, jei as ta terasa tureciau tai ir as nelekciau prie jokiu juru,bet yra kaip yra
|
Atsijungęs |
| |
|
Kristalija | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:26 PM | Žinutė # 284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu merginos jau leksiu su jumis gerai,be jusu dar geriau reikia jokubui zuvies kotletu iskepti kol dar miega
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Šeštadienis, 2009-07-25, 1:28 PM | Žinutė # 285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) aisku as ten nevariau po skeciu sedet bet zinai jokubas toks jog eina visur turi ji priziuret is paskos lakstyti,tai kol netgi po jura vaikstinejau ji plukdinau su tokiu pripustu tai man tada vis svildavo peciai ir rankos ir taip nusvilau per 4valandas 10 tai ir pas mane taip
|
Atsijungęs |
| |