Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą - 7-toji tema
|
|
Atile | Data: Antradienis, 2009-07-21, 1:02 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 7-TOJI PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviamstaisyklės čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 2:56 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Esu sandelininkė,bet kadangi grįžau labai trumpam, tai dirbam dviese ir ikikompo tik kartais daeinu. aaa...matai kaip aišku tada Quote (sandrulia7) arba naktimis plepa jo iki 5 ryto varo Quote (Ausra28) Niekas neplepa, tai iškeliauju. Geros dienos Retokai ir tu čia beužeini Quote (Nikutea) Laurituke, tai smagus savaitgalis nusimato taip niu jo bet kažin kaip oriukas bus jai lis tai teks pasitenkinti pas mus pavesinėje sėdėjimu ir su šašlikais ir aišku Quote (dEdRA) Mano mažius iki 9-10-11 valandos išmiega, tai ir parpem visi 10 Aš ir penktą valandą kai keldauvausi į darbą, anksčiau 24h. niekada neidavau miegot. Matyt pelėdų pelėda esu 10 Kai niekur nereikia niekam eiti tai taip ir gaunasi, kad miegam iki 10 dažniausiai 10 ir miegi trūkumo nejauti?gerai tau Quote (dEdRA) Matai kaip, o man nieko, jatau mergikės nepatikėsit, bet dievinu naktinėjimus, jau su manim niekas nebesisporina kas pirmas eis miegot (pvz,; per skype jei į kokią naktinę diskusiją su drauge įsisukam). nebesilažinčiau ir aš su tavim eina sau kokia ištverminga
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 3:00 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) Gražios mano akys? Tokios gundančios Quote (Atile) kaip faina kad sugrizai pas mus o tai jau panika buvo kilus sakai gryžo kad nepasakyčiau Quote (Ausra28) Atile, kas čia per pastabos ir kodėl aš jų neturiu Džiaukis kad neturi pastabos čia ne už gerą elgesį o už blogą jai nori turėti galiu duoti Quote (Atile) zinok sito ir as nezinau liudna jau parašiau Quote (Ausra28) gražios, ane pamaiva tu nu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 3:04 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) galiu inpaisyt jei nori va,va įvaryk kokią vieną kad žinotų Quote (Atile) o gal kas zino kur plepute dingusi? Jau klausiau, soriukas jei namaciau atsakymo Pražuvusi visai Quote (Ausra28) parašyk, kad aš ragana -cha- varau rašyti aš Quote (Ausra28) daugiau forumo taisyklės neleidžia keiktis šaunuolė žino taisykles Quote (Atile) oi mano broliene kokius skanius ir paprastus ka tik iskepe...ant batono sudekit tokia mase: virti kiausai susmulkinti ir sumaisyti su lyditu suriu ir cesnaku ... ant virsaus prieskoniuku siek tiek...ir i orkaite....kaip skanu..mmmmmmm taip wow kaip skaniai skamba reikia užsirašyti darysiu
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 3:08 PM | Žinutė # 154 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va prizadinau vyra neleidziu miegoti bet kad radau rasteli aplikta kad pazadinti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 3:09 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ooo...kas čia per žodelis Quote (Atile) kaip gerai kad yra sis forumas, galima savo pasauleziura praplesti tikrai taip
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 3:10 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) subalamutinot mane su tuo maistu..tai issikepiau pirato aki.daba kapoju -cha- visos dabar valgo žiūriu ir aš valgau
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 3:11 PM | Žinutė # 157 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) visos dabar valgo žiūriu ir aš valgau jau sukapojau tai skaniai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 3:21 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) jau sukapojau tai skaniai taip aš irgi jau pavalgiau sudėjau juodus serbentus į kamerą užšaldau uogas žiemai,dar avietes reiks eiti sutvarkyti ir krapus užšaldyti
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 3:26 PM | Žinutė # 159 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš irgi jau pavalgiau sudėjau juodus serbentus į kamerą užšaldau uogas žiemai,dar avietes reiks eiti sutvarkyti ir krapus užšaldyti oho kokia bitute darbininke tu
|
Atsijungęs |
| |
bertulka | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 3:59 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 266
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va sulaukaiu vuro,pavalgem, dbr biski pailsesim ir mausim i miesta pasizvalgyt,kaip ta sokiu svnete vyksta
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 4:26 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sakai gryžo kad nepasakyčiau Už tai gausi įspėjimą
|
|
| |
Ausra28 | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 4:27 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu vaišinu... Receptas čia...
|
|
| |
Ausra28 | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 4:28 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu kaip dabar avataras?
|
|
| |
Ausra28 | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 4:29 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš irgi jau pavalgiau sudėjau juodus serbentus į kamerą Sutrynei su cukrum?
|
|
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-07-24, 4:42 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) oho kokia bitute darbininke tu 10 _liuks_ reikia ruoštis žiemai kaupti atsargas Quote (Ausra28) Už tai gausi įspėjimą -cha- ups Quote (Ausra28) Nu vaišinu... čia tie riebaliukai? Quote (Ausra28) Nu kaip dabar avataras? super akys labiau matosi tokios gundančios Quote (Ausra28) Sutrynei su cukrum? nea aš netrinu.
|
Atsijungęs |
| |