|
Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą - 7-toji tema
|
|
| Atile | Data: Antradienis, 2009-07-21, 1:02 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 7-TOJI PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviamstaisyklės čia
|
Atsijungęs |
| |
| Atile | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 2:44 PM | Žinutė # 346 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| einam kieman su mazium...geros dieneles visoms
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 2:46 PM | Žinutė # 347 |
[ ( DE) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Atile, palauk.idomu kokie anukai bus ikiukas.geros dienas ir tau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Atile | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 2:47 PM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jie atkersys musu vaikams
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 2:47 PM | Žinutė # 349 |
[ ( DE) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Atile, oj negaliu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 2:56 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) dienom nebenori miegoti, tipo didelis..o naktim tai nuo gimimo prastai miega, budinejas n kartu...na nuo 1.5 siek tiek pagarejo miegojimas..o budavo atsikelia 8 k per nakti...kas valanda...beprotnamis...dabar buna kad ir visa nakti ismiega, bet retai..gydytoja sake iki 3 m tokie navarotai buna liudna eina sau tikrai stogas gali nuvažiuoti užmetam ir mes jau per užpakalį nes kartais taip neklauso kad siaubas Quote (Atile) noele, man zinok paciai nebejuokinga buvo...naktimis zliumbdavau...dabar pofik..zinau kad buna ir blogiau....toks vaikis ir vsio taip jo tikrai būna blogiau laikykis Quote (Atile) ssimiegosiu kai i pensija iseisiu -cha- ilgai dar lauksi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 2:57 PM | Žinutė # 351 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) einam kieman su mazium...geros dieneles visoms _mua_ iki mes bandomės migdytis bet per tuos kasinėjimus čia šūdas jaučiu gausis jaučiu ryt teks pas mamą varyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Nikutea | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 3:07 PM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas: 
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, Ten prie jūsų namų kasinėja, ane? Aš prieš savaitę gal pas draugę į svečius ėjau, išsigandau, kur čia man praeit. Einu, darbininkai šypsos, sako pro čia nepraeisi, klausiu, o pro jus galima praeit, tie sako tai taip, čia specialiai taip padarėm

|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 3:12 PM | Žinutė # 353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Laurituke, -hy- Ten prie jūsų namų kasinėja, ane? 10 Aš prieš savaitę gal pas draugę į svečius ėjau, išsigandau, kur čia man praeit. Einu, darbininkai šypsos, sako pro čia nepraeisi, klausiu, o pro jus galima praeit, tie sako tai taip, čia specialiai taip padarėm -cha- -cha- -cha- jo čia visame kalniuke kasinėja siaubas gatvės išraustos matai vandenį ir kanalizaciją ves nes nebuvo čia žinai vyriukai pamato panikes ir kadrina visada jie tokie tie darbininkai
|
Atsijungęs |
| |
| Nikutea | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 3:25 PM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas: 
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) matai vandenį ir kanalizaciją ves nes nebuvo čia Aha, sakė draugė Quote (Laurituke) tokie tie darbininkai Pastebėjau, šelmiai dirba Draugei papasakojau, kaip iki jos ėjau, sako nu geras, o kodėl man taip nesakė, kai ryte į pardę ėjau Sako kai aš ėjau, tai kažkoks ten darbų vykdytojas liepė patraukti kraną Tai žvengėm abi paskui, sako man matyt daugiau vietos praeit reikia

|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 3:33 PM | Žinutė # 355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Aha, sakė draugė taip nu tai visi jau patenkinti baisiausiai Quote (Nikutea) Pastebėjau, šelmiai dirba -cha- -cha- -cha- Draugei papasakojau, kaip iki jos ėjau, sako nu geras, o kodėl man taip nesakė, kai ryte į pardę ėjau kaip Sako kai aš ėjau, tai kažkoks ten darbų vykdytojas liepė patraukti kraną -cha- Tai žvengėm abi paskui, sako man matyt daugiau vietos praeit reikia -cha- oj gerai jūs ten prajuokinai dabar čia pro langą pažiūriu yra neblogų vyriukų tokių nesenų reikia eiti akį pamerkti
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 3:33 PM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano vaikis tai nuo lango nepasitraukia jam ten įdomu tie kasinėjimai žiūri net pietų nemiegos jaučiu.
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 3:41 PM | Žinutė # 357 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) dar bajeri papasakosiu kad linksmiau butu...maniskis siandien saltibarscius bevalgydamas uzmigo ir i bliuda marmuze imerke...juokiausi iki numirimo...fotiko pasonej neturejau oi geras,cia jau prisijuokiau aciu uz nuotaikos pakelima Quote (Atile) dienom nebenori miegoti, tipo didelis..o naktim tai nuo gimimo prastai miega, budinejas n kartu...na nuo 1.5 siek tiek pagarejo miegojimas..o budavo atsikelia 8 k per nakti...kas valanda...beprotnamis...dabar buna kad ir visa nakti ismiega, bet retai..gydytoja sake iki 3 m tokie navarotai buna liudna oi kokia pazistama situacija,as su savo sunum lygiai taip pat vargau,visai nemiegodavo,net alpdavau,gerai,kad vyras suprasdavo ir leisdavo pamiegoti,kai nedirbdavo.Uztai dabar vaikis parpia,net prikelti sunku Isaugs Atiliuk,cia jau pralaukti reikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 3:45 PM | Žinutė # 358 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) va pietu negaliu privesrti.o jei numiega posma.viskas tada nakti ilgai bludija.tai ir neverciau jos pietuku miegoti.... as zinokit prisikalbejau,mano pana ir pietu retai kada uzmiega.Va pragulejo val. ir niekaip,ai nakti geriau miegos,bet zirzalas dabar...verkia nei is sio nei is to...
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 3:46 PM | Žinutė # 359 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pro langą pažiūriu yra neblogų vyriukų tokių nesenų reikia eiti akį pamerkti -cha- -cha- -cha- nu jus duodat,kadrintojos matot gerai jums jaunoms,i mus senes net neziuretu tie vyriokai,nebent kokie seniokai
|
Atsijungęs |
| |
| Nikutea | Data: Pirmadienis, 2009-07-27, 3:55 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas: 
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) gerai jums jaunoms,i mus senes net neziuretu tie vyriokai,nebent kokie seniokai Irce6, rastum, žinok, tinkamą Quote (Laurituke) dabar čia pro langą pažiūriu yra neblogų vyriukų tokių nesenų reikia eiti akį pamerkti Va va, eik Nu bet rimtai, vienas kai ėjau jaunas tai visai simpatiškas dirbo Laurituke, o kokioj tu gatvikėj gyveni? Mano draugė, tai Vingių

|
Atsijungęs |
| |