Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą - 7-toji tema
|
|
Atile | Data: Antradienis, 2009-07-21, 1:02 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 7-TOJI PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviamstaisyklės čia
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 1:43 AM | Žinutė # 661 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) Ausra28, o je tikrai sunki uzduotis, kiek savaji matau tai beda butu, bet.. kartais vaikai labai nustebina, manau, kad kol nepabandysi - nezinosi, pataikysi isvaziavima ant laiko kada arba miegoti laikas, arba gerai numiges ir bus du variantai, kruva ispudziu arba saldus miegelis, autobusuose zmoniu dabar nebuna daug, tai galesit migruoti is vienos puses i kita, o Sventoji ramesnis miestelis ir pigiau is tikro, o jura tai ta pati - Baltijos, o norui esant pasivaikscioti galima atvaziuoti i Palanga bet kada vienai dienai ir to tikrai per akis, juk naktinis gyvenimas nelabai domins maziuka ačiukas Tau Quote (noele) Ausra28, mes vazaivom i anglija su klaudija.jai buvo 1.7 me.ir zinok dvi paras gerai ataike keduteje Ogoooooooooooo Quote (zuika) ar niekas dar nesiruose i lovytes? Aš keliauju...tik pasisveikinti užbėgau...
|
|
| |
justux29 | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 1:44 AM | Žinutė # 662 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| zuika, einu su tavim i lova ir as, nes ryte akiu neatmerksiu, o mano mazyliui bus dzin, kad mama malonumais iki naktu uzsiiminejo Taigi visoms ryt trauksim palapine is sandeliuko ir kur nors varysim. Gero visoms savaitgalio
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 1:46 AM | Žinutė # 663 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ir as tariu labanakt saldziu sapnu visom....
|
Atsijungęs |
| |
|
dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 1:53 AM | Žinutė # 665 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu ryškiai flegma esu kol parašau kol perskaitau jau du puslapei pripyškinti. Quote (justux29) na ka, nepasiseke MASSAi, bet uz tad girdejau, kad vietoj jo Shumacheris sugris, tai vel bus i vienus vartus visos varzybos Ai, dar viskas neaišku, už Massa sergu ne todėl, kad ferrari o dėl peties Massos , ech mes moterys Quote (zuika) pasiziurek veidukus grazus vyrukai būtinai užmesiu akį ir tai draugei fanatikei kokį prigriebsiu, paskum tik fotkė fit ir supraizzzzzzzz Quote (justux29) kaip gerai, kad anksti gulti nenuejau - suzinojau sitiek naudingu dalyku nu va mata kaip ir mums smagiau Quote (Ausra28) Kas nemiega kas nemiega Jaučiu kol atrašiau jau miegot nuėjai Quote (Ausra28) vis mastau kaip pusantrų metų vaikas 3 val autobuse išsėdės...kažin išsėdėtų... Manau, kad išsėdės ir geriau nei mama, o pavargs tai užmigs. Quote (noele) o jis ziuri i mane didelem akim ir sako kokiais cia sifruotais kodais kalbi Maniškis turi PS savam kompe, jis ir man seniausei parūpino, dabar džiaugiasi, kad užsikabinau, po dviejų metų Anksčiau jis man sakė, instalevai PS pažiūrėk, gal tau prireiks, tai aš tik ranka numojau ir vsio, o kai užsimaniau įrėmint nuotraukikes, saku man žinok reik PS iš kur jį gaut Toliau gal nepasakosiu nes ir taip aišku kuom baigėsi
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 1:56 AM | Žinutė # 666 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gerai mergytes labanaktukas eisiu ka nors statyti.uzsireginau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 2:01 AM | Žinutė # 667 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) turejo but paie 190 svaru.gavo 63 Tai vat sakau, kad tas ir pikčiausia, turėjo būt, bet nėr Nevažiuok mieloji nevažiuok, aš pati labai norėčiau kur nors išvažiuot. Vyras nori parsiduoti 100% užsienio firmai, tai matysim kaip bus toliau. Quote (justux29) Taigi visoms ryt trauksim palapine is sandeliuko ir kur nors varysim. Gero visoms savaitgalio Geros kelionės ir gero poilsio Quote (zuika) ir as tariu labanakt Quote (noele) gerai mergytes labanaktukas eisiu ka nors statyti.uzsireginau Labanaktukas visoms visoms visoms Noele gerų statybų
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 2:04 AM | Žinutė # 668 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dEdRA, aciu.einu i vonia.ir i lova
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 2:58 AM | Žinutė # 669 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu aš merginos apakus, apšalus, apsvaigus nuo jūsų rėmelių grožio Nu nenoriu pergirt, kaip zuika sako, bet tikrai šedevrai kuriami na kadangi sakiau kažkur jog esu tiesmuka ir jei man gražu sakau gražu jei ne tai ne, bet tikrai grožis neišpasakytas Zuika, radau aš ir Batistą ir tą John Cena, man artimesnis 2 variantas Belieka išsiaiškint draudytės skonį ir uj bus surpraizas, ačiukas tau Nu varau dar pažioplinėt, dabar galvoju, jog man reikia nuosavo kompo, o tai čia vaikio yra ir žaidimų pilnas, bijau užkraut savom bezdeluškom , dar metai du ir mes mano turtus iš kompo kaip aš iš jo stalčių Gal kokį kietą diską nusipirkt praėjusių vestuvių metinių ir gimtadieno progom Niu labos naktelės ir iki SAULELĖS ![_mua_](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/smiles/b94805f53cd5713b96179b345ac584f7.gif)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 3:50 AM | Žinutė # 670 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Nu aš merginos apakus, apšalus, apsvaigus nuo jūsų rėmelių grožio jo yra mergynos superiniu prikurusios as tai cia buvau biski ant vaikisku pasinesus
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 7:09 AM | Žinutė # 671 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 7:46 AM | Žinutė # 672 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mergaitės Jau penktadienis!!!!!!!!!!!!! ![ten](http://megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/851a05bac39e75c1b8949d60d5fefa61.gif)
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 9:27 AM | Žinutė # 673 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Užlėkiau pas jus su , pamaniau kompanijoje bus smagiau
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 9:48 AM | Žinutė # 674 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) Užlėkiau pas jus su 4 , pamaniau kompanijoje bus smagiau ten Ką veikinėji?kaip sekasi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-07-31, 11:00 AM | Žinutė # 675 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas Pas mus lyja gal bus gaiviau Geros dienelės visoms ![_mua_](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/smiles/b94805f53cd5713b96179b345ac584f7.gif)
|
Atsijungęs |
| |