Pajūrio forumiukas
|
|
Saulytė | Data: Antradienis, 2009-12-01, 11:30 AM | Žinutė # 736 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Nemiegociau naktimis jei jusu neaplankyciau Quote (Pabaisa) aš pvz šautuvų netoleruoju nu ir aš nelabai,bet kai vaikas metus laiko zyzia ir lego daros,tai geriau vieną kart nupirkt ir nebreikės,gi uždraustas vaisiu bais saldus einu valgyt gamint ir kambarių gražint,gi reik nykštukam koines sukabint,kad iki vakaro siurprizų atneštų
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-12-01, 11:33 AM | Žinutė # 737 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) reik nykštukam koines sukabint,kad iki vakaro siurprizų atneštų ir kas vakarą atneš po siurprizą ar kaip?
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2009-12-01, 11:38 AM | Žinutė # 738 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) nu ir aš nelabai,bet kai vaikas metus laiko zyzia ir lego daros,tai geriau vieną kart nupirkt ir nebreikės,gi uždraustas vaisiu bais saldus as nesureiksminu zaislu,bet net zaidziant neleidziu saudyt i veida.o is dovanu vaikam tai nemegstu vaikisko sampano.jo neperku ir esu kategoriska.vaikas ir alkoholio<pavidalas>yra nesuderinami dalykai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-12-01, 11:44 AM | Žinutė # 739 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .o is dovanu vaikam tai nemegstu vaikisko sampano.jo neperku ir esu kategoriska.vaikas ir alkoholio yra nesuderinami dalykai Vat čia su tavim sutinku 150 proc man irgi nedašunta kaip galima vaiką nuo mažumės jau pratint prie alia tipo vaikiško šampano...na tai kas ,kad ten birzgalas supiltas,bet pats faktas man nesuprantamas ...žodžiu mano sesuo mano vaikiui tokią laaaabai puoštą tą vaikišką šampę padovanojo..nu žinokit vos nesprogau iš pykčio ..tai ta bonkė ir tebestovi po stalu,dar pilna jaučiu jau surūgęs ten tas birzgalas...laikau vien dėl tos bonkės puošybos
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Pabaisa - Antradienis, 2009-12-01, 11:44 AM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2009-12-01, 11:48 AM | Žinutė # 740 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| varau pmiegot.oi kaip nenoriu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-12-01, 12:04 PM | Žinutė # 741 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) varau pmiegot.oi kaip nenoriu Yra žodelis - REIKIA
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Antradienis, 2009-12-01, 12:48 PM | Žinutė # 742 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 238
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mašiną manau tik pirksiu jei nieko originaliau nesugalvosiu Šautuvų jam geriau nereikia, nes baisiai agresyvus ir taip yra Labai sunku nupirkti kai tą vaiką matai tik kartą per metus. Situacija tokia, kad iš mūsų pusės po vaikiuko tėvų skyrybų santykiai nutrūko. Važiuojam dabar tik vieną kartą per metus pasirodyti ir atiduoti dovanas Pareiga ir tiek
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-12-01, 12:52 PM | Žinutė # 743 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Šautuvų jam geriau nereikia, nes baisiai agresyvus ir taip yra Tada tikrai geriau nereikia...dar labiau skatinti agresiją Quote (|ne|Karamelė) Pareiga ir tiek Pažystamas jausmas
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Antradienis, 2009-12-01, 1:00 PM | Žinutė # 744 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) ir kas vakarą atneš po siurprizą ar kaip? nykštukai kas vakarą į koines atneša po mini dovanėlę..tai gali būt grašiai įpakuotas sausainis saldainis..būtina,kad kvepėtų kalėdom Quote (idit) o is dovanu vaikam tai nemegstu vaikisko sampano.jo neperku ir esu kategoriska.vaikas ir alkoholio<pavidalas>yra nesuderinami dalykai vaikiškas šampė brūdas Quote (Pabaisa) jaučiu jau surūgęs ten tas birzgalas...laikau vien dėl tos bonkės puošybos tai išpilk turinį uždaryk atgal butelį ir lentynon,dėl grožio,kad nebūtų tuščias smėliuko kokio vidum ir vsio
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-12-01, 1:07 PM | Žinutė # 745 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) nykštukai kas vakarą į koines atneša po mini dovanėlę..tai gali būt grašiai įpakuotas sausainis saldainis..būtina,kad kvepėtų kalėdom jasnenka kažkaip neturim mes tokios tradicijos Quote (Saulytė) tai išpilk turinį uždaryk atgal butelį ir lentynon,dėl grožio,kad nebūtų tuščias smėliuko kokio vidum ir vsio Ai ne,nepilsiu nieko nei lauk nei vidun dar biški pastovės ir ei lauk
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Antradienis, 2009-12-01, 1:20 PM | Žinutė # 746 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 238
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Saulyte, labai šauniai sugalvojai su tom kojinėm Maniškė dar maža, bet paskiau tai irgi sakiau mąstysim, darysim kokį advento kalendorių, gerų darbelių prigalvosim ir padėsim jai nuveikti...Reikia nusipelnyti Kalėdų Senelio dovanėlių
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-12-01, 3:03 PM | Žinutė # 747 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) .Reikia nusipelnyti Kalėdų Senelio dovanėlių Taip taip ,reikia Niu ką veikiam,aaaa? Aš
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Antradienis, 2009-12-01, 3:29 PM | Žinutė # 748 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Niu ką veikiam,aaaa? Aš 4 Kaip tu laiku su kavyte,leksiu ir as pasidaryt kol nevelu Vaikas nerimsta,sokineja apie teveli,paglosto ir sako"ko jis tiek ilgai miega"
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Antradienis, 2009-12-01, 4:53 PM | Žinutė # 749 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Niu ką veikiam,aaaa? dovanas strateguojuos..rūbų dairaus..ir šiaip dykinėju..vakarienė paruošta..tai nerandu daugiau kuo užsiimt nenoriu niekuo rimtu smegenų begrūzint,kai grįš brangusis vis vien nuo kompo teks dingt ir ko čia kai kurių paveiksliukų man nebrodo,tuo pačiu ir pabaisos veido..
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-12-01, 6:30 PM | Žinutė # 750 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) ir ko čia kai kurių paveiksliukų man nebrodo,tuo pačiu ir pabaisos veido.. Matyt užlūžta laikinai tas serveris,per kurį ar iš kurio yra paimamas paveiksliukas...o kaip žinia radikalas dažnai durniuoja Mes irgi jau po vakarienės....gal rytoj mažė geriau jausis,siaubas kaip reikia į miestą ir niekaip iki jo nenueinu
|
Atsijungęs |
| |