Plepam prie kavos puodelio 34 tema.
|
|
kristinka | Data: Antradienis, 2009-08-18, 11:08 AM | Žinutė # 721 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas mergaites,na va oriukas atsitaise,as siandien nuo ryto popierius savivaldybej tvarkinejausi dabar viskas baigta ramu.Quote (Kristalija) guminius apmausiu ir isvesiu nors i kiema,gales lakstyt po pelkes Quote (Kristalija) guminius apmausiu ir isvesiu nors i kiema,gales lakstyt po pelkes o jegele pelkes ir balos manajai svarbu vanduo sugebetu ir saukste issimaudyt.leisiu ir as ja i balas
"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"
|
Atsijungęs |
| |
ledelis | Data: Antradienis, 2009-08-18, 12:31 PM | Žinutė # 722 |
[ ( IS) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 176
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytelis mielosios
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:05 PM | Žinutė # 723 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas miego dar noriu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:10 PM | Žinutė # 724 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai reikia eiti uzstatyti skalbyma.galva issiplauti...tingiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:14 PM | Žinutė # 725 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) nuvarem pas uosviene i kaima o ji jau vistas nupesusi,tai nereikejo man to bjauraus darbelio imtis -cha- -cha- as kaip misisipe,pirstiniu guminiu prisiemiau -cha- o nieko nereikejo tik maisiukus palaikyt kol sudes -cha- _liuks_ vakar jau pamarinavau vistike siandien kepsiu _liuks_ pasiseke tau aš tai mažių paguldžiau nesenai gryžau iš pašto Quote (Kristalija) jo kad tas oras slykstus _pikt_ nu gal diena isigrazes nors kiek tada guminius apmausiu ir isvesiu nors i kiema,gales lakstyt po pelkes -cha- sekmes mieste _mua_ ačiū už palinkėjimą mieste pasisekė nesulijau Quote (Simutia) labas rytas 4 mano mergina jau mokykloje,mazzius darzelyje,as eisiu tvarkytis,atvaziuos elektrikas siandien,laidus isvedzioti rusyje,bernai sporto sale nusprende isirengti labukas o je kaip faina ir tu galėsi sportuoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:16 PM | Žinutė # 726 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kristinka) o jegele pelkes ir balos manajai svarbu vanduo sugebetu ir saukste issimaudyt.leisiu ir as ja i balas -cha- _liuks_ sveikute mes tai dar niekaip guminių nenusiperkam bet jau reikia žiūrėtis nes prasidės ruduo bus tokie orai ledelis, sveikute kaip laikaisi? Quote (noele) labas rytukas hallo miego dar noriu... 4 sveikute eik nusnausk biški mano mažius lūžo oj kaip gerai dabar pasedėsiu prie kompo Quote (noele) man tai reikia eiti uzstatyti skalbyma.galva issiplauti...tingiu nebūk tynginike varyk
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:33 PM | Žinutė # 727 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba rytas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:35 PM | Žinutė # 728 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jurgiux28, O kas pasirodė ką veiki taip kuom užsijėmusi,m?sveikute
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:35 PM | Žinutė # 729 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va viena darba PADARIAU.uzstaciau skalbima.riekes eiti vyrui valgyti pasildyti.
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:40 PM | Žinutė # 730 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jurgiux28, O kas pasirodė ką veiki taip kuom užsijėmusi,m?sveikute.labuka laurytuke Paula ant kompo zaidzia vis ..pati parodziua toki puslapiuka cbbc nu vaikam ji per tdiena per ta kaala ziuri..o ten tam puslapiuke zaidimu buna ..tai ji man cia vis zyzia zaist kad duuociau...ai dar mano Dzintras namie buva 4 dienas..tai kaip ir neuzsukau..ai dar pomidorus drebuciuose komncervavau... ai visokiu nenumatyt reikaliuku ..daba ilindau horoskpus idejau..sakau pasedesiu biskiuka...
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:41 PM | Žinutė # 731 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu va viena darba PADARIAU.uzstaciau skalbima.riekes eiti vyrui valgyti pasildyti. as vakar skalbaus.. as sedziu kava geriu su draugele susirasenejau per skype...pliotkinaus..
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:42 PM | Žinutė # 732 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as ir vakar skalbiau.ir siandien pinkinius klaudijos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:47 PM | Žinutė # 733 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) jurgiux28, O kas pasirodė ką veiki taip kuom užsijėmusi,m?sveikute.labuka laurytuke Paula ant kompo zaidzia vis ..pati parodziua toki puslapiuka cbbc nu vaikam ji per tdiena per ta kaala ziuri..o ten tam puslapiuke zaidimu buna ..tai ji man cia vis zyzia zaist kad duuociau...ai dar mano Dzintras namie buva 4 dienas..tai kaip ir neuzsukau..ai dar pomidorus drebuciuose komncervavau... ai visokiu nenumatyt reikaliuku ..daba ilindau horoskpus idejau..sakau pasedesiu biskiuka... 10 aaa...nu aišku vis darbų yra
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:50 PM | Žinutė # 734 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Quote (jurgiux28) jurgiux28, O kas pasirodė ką veiki taip kuom užsijėmusi,m?sveikute.labuka laurytuke Paula ant kompo zaidzia vis ..pati parodziua toki puslapiuka cbbc nu vaikam ji per tdiena per ta kaala ziuri..o ten tam puslapiuke zaidimu buna ..tai ji man cia vis zyzia zaist kad duuociau...ai dar mano Dzintras namie buva 4 dienas..tai kaip ir neuzsukau..ai dar pomidorus drebuciuose komncervavau... ai visokiu nenumatyt reikaliuku ..daba ilindau horoskpus idejau..sakau pasedesiu biskiuka... 10 aaa...nu aišku vis darbų yra taip nu siokiu tokiu...atsiranda... reiktu et i kiema aviets tas juodas nusirinkt...bet nenoriu pirstu susibadyt..tai nezinau ar eisiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:53 PM | Žinutė # 735 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) nu siokiu tokiu...atsiranda... -cha- reiktu et i kiema aviets tas juodas nusirinkt...bet nenoriu pirstu susibadyt..tai nezinau ar eisiu -cha- pirštines užsimauk
|
Atsijungęs |
| |