Paplepėkim prie kavos puodelio 35 tema.
|
|
Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 1:59 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Einu avcto pasidaryti su actu tuoj gryšiu labukas gerai skamba tie zodziai MERGYTES paziurekite gal kam patiks bliuskyte ikelta prie pardavimu,labai puosni jinai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 2:00 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) labukas gerai skamba tie zodziai hehe hehe MERGYTES paziurekite gal kam patiks bliuskyte ikelta prie pardavimu,labai puosni jinai mua sveikute jo ir man juokingai skamba bet ką padarysiu reikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 2:01 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, jo as irgi dabar geriu ji ale man jis labai patinka zinok
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 2:08 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) jo as irgi dabar geriu ji ale man jis labai patinka zinok 10 man irgi aš nuo jo labai atsigeriu numalšina troškulį jis matai kaip ten rašė geras daikats
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 2:10 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, jo tikrai geras dalykas,jatau man dabar pms tai jauciuosi sudinai jauciuosi jog buciau kokis 5kylus priaugusi nors taip nera ,ryt i ta baliu ismauname o man pilvas isiputes,baisu ir pagalvoti ar jum taip nebuna kai sergate merginos?
|
Atsijungęs |
| |
kristinka | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 2:11 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai darau valgyti dabar mėsytę kepinu ir sriubikė verda o as jau nebesugalvoju ka daryt valgyt ,ot uzknisa mane kartais tas valgio gaminimas
"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 2:11 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kristinka, kaip sekasi dietintis ar su ta dieta krenta kg?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 2:20 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) ar jum taip nebuna kai sergate merginos? visada man taip pilvas kaip balionas atrodo įtraukti negali skauda oj užuojauta kaip bjauru siuabs tas išsipūtimo jausmas ir sako per mėnesines svoris padidėja 2-3 kg nežinau ar tai tiesa bet išsipūtimo jausmas tai konkretus Quote (kristinka) o as jau nebesugalvoju ka daryt valgyt _pikt_ ,ot uzknisa mane kartais tas valgio gaminimas galvoju man irgi tas pats žinok pritrūksta minčių
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 2:22 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) visada man taip pilvas kaip balionas atrodo įtraukti negali skauda oj užuojauta kaip bjauru siuabs tas išsipūtimo jausmas ir sako per mėnesines svoris padidėja 2-3 kg nežinau ar tai tiesa bet išsipūtimo jausmas tai konkretus va va tikra teisybe man pries ir po svoris kazko nekrenta o netgi biski padideja kokiais 1-2kg nors atrodo nevalgau baisu cia man ipuole tas balius busiu kaip nescia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 2:38 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) va va tikra teisybe man pries ir po svoris kazko nekrenta o netgi biski padideja kokiais 1-2kg nors atrodo nevalgau dėl to tu taip ir atrodė kad nekrenta o buvo padidėjęs svoris dėl tų dienų
|
Atsijungęs |
| |
kristinka | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 2:42 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) kaip sekasi dietintis ar su ta dieta krenta kg? dietinuosi toliau bet meciau ta dieta tik panasiai i ja valgau,nes biski uzknisa ta jautiena kaip trintukai tai as valgau vistyte,nu bet kad labai jau kristu kg tai nera,kaip kad praeita karta nu bet manau kad ir po 1.5 kg i savaite tai jau krutejimas pirmin,ane
"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 3:00 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kristinka) dietinuosi toliau bet meciau ta dieta tik panasiai i ja valgau,nes biski uzknisa ta jautiena kaip trintukai tai as valgau vistyte,nu bet kad labai jau kristu kg tai nera,kaip kad praeita karta 12 nu bet manau kad ir po 1.5 kg i savaite tai jau krutejimas pirmin,ane smile tai žinoma šaunuole
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 3:19 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu sveikos, paničkos Aš apsitvarkiau, papietavau, kaip gerai, kad pietų gaminti nereikia, maniškis darbe pavalgo Tai sėdžiu dabar su antru puodeliu kristalija, oi, ir dar kaip pučia, siaubas, aš tada irgi kaip balioną įsikišus atrodau noele, faina būtų baliukas, bet jei reikia pinigus taupyt, tai nesmagu... Žiūriu visos čia savaitgalį padalyvaus Tai tuomet visom ir linkiu gerų įspūdžių ir kad galvikės ryte neskaudėtų Varau tašikes krautis ir aš, keliausme mes jau šiandien vakare, kai maniškis iš darbų grįš
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 3:21 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Tai tuomet visom ir linkiu gerų įspūdžių ir kad galvikės ryte neskaudėtų hehe sveikata Varau tašikes krautis ir aš, keliausme mes jau šiandien vakare, kai maniškis iš darbų grįš mua dėkoju ir tau gero bei įspūdingo kur išvarai?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 3:32 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kristinka) as jau nebesugalvoju ka daryt valgyt ,ot uzknisa mane kartais tas valgio gaminimas labutis dar karta .as siandien virsiu balandelius.suzinojau kaip greit paruost kopusta.ji tiesiog idedi mikrobangine 10 min.ir viskas,kol jis ten kaista susiruosiu idara.lapai lengvai nusiima,bet nesutezta,o is viduriuko galim kopustu sriuba issivirt.
|
Atsijungęs |
| |