Paplepėkim prie kavos puodelio 35 tema.
|
|
Nikutea | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 8:32 AM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas visoms Quote (Laurituke) abas rytas merginos kokie planai šiandienai ką veikiate? Aš eisiu į kirpyklą plaukus padažyti, pakirpti Quote (Laurituke) vakare reiks gėlių eiti pirkti ryt gi jau į darželį varome Šventė jau jaučiasi O aš dar rugsėjo pirmąją atostogauju Mums tiesiai į paskaitas trečiadienį Nu bet greit prabėgs tie paskutiniai meteliai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 8:40 AM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Šventė jau jaučiasi _liuks_ O aš dar rugsėjo pirmąją atostogauju hehe Mums tiesiai į paskaitas trečiadienį liudna Nu bet greit prabėgs tie paskutiniai meteliai sok na jo šventė mažiui pirmas kartas gerai biški tas darželis ir aš atsipūsiu kažkiek pailsėsiu prie darbą nes dabar tai kažkoks siaubas jo judrumas neapsakomas kiek reikia nervų ir jėgų su juo vajatau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 9:26 AM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas rytas merginos kokie planai šiandienai ką veikiate? sok aš biški apsitvarkau eisime su mažium į miestą reikia išsiųsti batukus per didelius atsisiuntėme _pikt_ paskui pas mamą gal reiks nueiti smile vakare reiks gėlių eiti pirkti ryt gi jau į darželį varome _liuks_ sveikute,as tai planuoju nueit i turgu pas mociute,gryzus virsiu darzxoviu pieniuska sriuba ir lauksiu naivuples serijalo.na va tau jau ramiau bus kai maziukas bus darzalyje
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 9:33 AM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergytes patarkit!visi artimi draugai metesi pinigeliais ir norim pirkt viena didelia dovana ir mamai ir naujagimiui-kad butu bendra dovana patarkit ka tokio galima padovanot
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 9:37 AM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) na va tau jau ramiau bus kai maziukas bus darzalyje žinok laukiu jau nesulaukiu nes tas pasiutimas ir davimasis tiek iš proto varo kad siaubas nuo nervų vaistus net geriu labai susipnėję nervai yra tai vat darželyje kai bus kažkiek atsipūsiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 9:39 AM | Žinutė # 441 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) mergytes patarkit!visi artimi draugai metesi pinigeliais ir norim pirkt viena didelia dovana ir mamai ir naujagimiui-kad butu bendra dovana _liuks_ patarkit ka tokio galima padovanot galvoju o žinokte ką jau turi ar ne?šiaip tai geriausias varijhantas būtų dovanų čekis parduotuvėje kur yra viskas naujagimiams tai ten mamytė galėtų pati išsirinkti ko jai dar reikia ir visa kita aš manau labai geras varijantas
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 10:00 AM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žinok laukiu jau nesulaukiu nes tas pasiutimas ir davimasis tiek iš proto varo kad siaubas nuo nervų vaistus net geriu labai susipnėję nervai yra tai vat darželyje kai bus kažkiek atsipūsiu 18 as tikiu o as tai kariauju net su 2 pasiuteliais
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 10:07 AM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) as tikiu o as tai kariauju net su 2 pasiuteliais oj jo baisu man būtų ragas
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 10:17 AM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o žinokte ką jau turi ar ne?šiaip tai geriausias varijhantas būtų dovanų čekis parduotuvėje kur yra viskas naujagimiams tai ten mamytė galėtų pati išsirinkti ko jai dar reikia ir visa kita aš manau labai geras varijantas _liuks_ matai nieko dar nenusprendem ka pirkt,nes nemazai zmoniu dejosi
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 10:18 AM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oj jo baisu man būtų ragas liudna as su jeis jau tokia nervuota pasidariau kad sakes
|
Atsijungęs |
| |
kristinka | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 11:21 AM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes mergaites Laurituke, tai jau faina tau tikrai nors siek tiek atsipusi kol maziukas darzeli bus,o ir jam ten bus smagu su kitais vaikiukais mes susitvarkem,dabar issidziaustysim skalbinius ir eisiu megst,po to pietu daryt ir vel diena kaip visos
"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 11:26 AM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ruosiuos pas drauge i ligonine,pagulde vaika i ligonine tai vaziuoju aplankyt
|
Atsijungęs |
| |
kristinka | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 11:34 AM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) pagulde vaika i ligonine tai vaziuoju aplankyt kaip nefaina,del ko ji pagulde,kas jam atsitiko?
"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 12:57 PM | Žinutė # 449 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas.as dar lovoje.reikia eiti kavos pasidaryti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-08-31, 1:10 PM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kristinka) sveikutes mergaites Laurituke, tai jau faina tau tikrai nors siek tiek atsipusi kol maziukas darzeli bus,o ir jam ten bus smagu su kitais vaikiukais _liuks_ sveikute jo turėtų patikti nes be galo jam reikia vaikų tai turėtų patikti nu žiūrėsime kaip bus ryt mes ką tik parėjom iš miesto buvau dar iki turgaus nuėjusi maisto pirkau parvažiuojant mažius lūžo tai dabar ramybė prisimūčijau aš su juo nuėjom į paštą iš vežimo lipo ant kėdžių lipa nu siaubas tik spėk žiūrėti tai aš su juo kai išeinu tai pareinu visa suplukusi siaubas Quote (Kipsiuke) na ruosiuos pas drauge i ligonine,pagulde vaika i ligonine tai vaziuoju aplankyt o kas vaikui? noele, labas
|
Atsijungęs |
| |