Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą - 9 - toji tema
|
|
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2009-09-09, 9:57 PM | Žinutė # 271 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| titanikas, stiprybes ir sveikit greiciau
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Trečiadienis, 2009-09-09, 10:26 PM | Žinutė # 272 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| merginos titanikas, Laurituke neliudekit ir gydykit savo ligonius, oi nesmagu tos ligos, labai nesmagu nerida, fui koks vaizdelis, as tai tokia prasta vairuotoja, kad niekada nesugebeciau dvieju darbu daryti vairuodama, bet pamokanti istorija, kaip reikiant, nes teke vaziuoti keleivio vietoje, kada vairuotojas naudojasi mobiliuoju, taigi tas kraupus vaizdas gali tapti realybe, brrr zuika, bet maze turetu graziai atrodyti be dantuku , prisimenu save, man taip patiko kada krisdavo dantys ir ateidavo ne dantuku feja, - o pele, ir ryte rasdavau po pagalve kai ka Nikutea, kaip smagu, uzkreciantis pavyzdys ir jums, juk mokslai, kaip suprantu tau i pabaiga, taigi, puiki pabaigos pradzia butu O tai cia ta drauge, kur besilaukdama moco nebuvo atsisakiusi??
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Trečiadienis, 2009-09-09, 11:05 PM | Žinutė # 273 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nerida, na vaizdelis tai tikrai nekoks,aš vairuodama net muzikos neklausau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-09-09, 11:18 PM | Žinutė # 274 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Ai, va vakar mūsų draugai jau tapo jaunais tėveliais sok Lauksim dienos, kai ir mes jau galėsim susipažint su naujuoju jų šeimos nariu 10 kaip smagu o kada jūs planuosite? Quote (nerida) Laurituke,linkiu kad kuo greiciau pasveiktu tavo turtas ir atsvestut saunu gimtadieni mua :mua ačiū mažute labai malonu Quote (linuciuxxxx) Laurituke, uzjauciu tavo Airidely 26 linkiu kuo greiciau pasveikti mua ačiukas brangioji tau Quote (titanikas) sveikutes,dabar retai kada uzsuksiu,nes mano seimyna susirgo po savaitgakio,tai dabar turiu 2ligonius maze ir vyra 12 sveikatytės jums mano mažius irgi serga Quote (nerida) vaizdelis kas atsitinka kai vairuodamas rasai smsus(neradau kur dedami idomus vaizdeliai)CIA tokį manau galėtum įkelti prie linksmų vaizdelių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-09-09, 11:22 PM | Žinutė # 275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) Laurituke neliudekit ir gydykit savo ligonius, oi nesmagu tos ligos, labai nesmagu ačiukas jo gydau vaistų pridaviau arbatėlės buvome pas daktarę tikiuosi greitai pasveiks Quote (justux29) o pele, ir ryte rasdavau po pagalve kai ka o ką rasdavai? Quote (justux29) Nikutea, kaip smagu, uzkreciantis pavyzdys ir jums, juk mokslai, kaip suprantu tau i pabaiga, taigi, puiki pabaigos pradzia butu _liuks_ _liuks_ O tai cia ta drauge, kur besilaukdama moco nebuvo atsisakiusi?? jo ir aš jai taip sakiau kad reiktų jau savų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Trečiadienis, 2009-09-09, 11:27 PM | Žinutė # 276 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, pritariu, reikia Nikutea savu, labai grazus ir saunus butu, nes pora laabai grazi. O ka daktarai Airideliui per liga rado. Zinai, o vardas tavo vaikino toks mielas mano sirdziai... kazkada gilioj jaunystej vaikina su tokiu vardu ... va... o po pagalve tai rasdavau saldainiu (ledinuku), na tuo laiku man jie buvo aukso vertes , su pinigais nebuciau zinojus net ka daryti, tai ne dabartinis jaunimas , o ir atliekamu nelabai buvo...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-09-09, 11:37 PM | Žinutė # 277 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) O ka daktarai Airideliui per liga rado. Zinai, o vardas tavo vaikino toks mielas mano sirdziai... kazkada gilioj jaunystej vaikina su tokiu vardu mua ... va... Ane? tai minėk ir minėk mano vaikino vardą nu nežinau tokio kaip ir nieko gerklytė raudona,sloga ir temperatūra peršalimas bus Quote (justux29) o po pagalve tai rasdavau saldainiu (ledinuku), na tuo laiku man jie buvo aukso vertes juokas juokas juokas juokas , su pinigais nebuciau zinojus net ka daryti, tai ne dabartinis jaunimas juokas juokas , o ir atliekamu nelabai buvo... aaaa...nu jo vaikui džiaugsmas didelis saldainiai bet ne šiuolaikiniui jaunimui
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Trečiadienis, 2009-09-09, 11:44 PM | Žinutė # 278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, tai gerai, kad nieko rimciau nera, gerkle greitai praeis, darzeliuose tai dazna beda del skersveju
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-09-09, 11:47 PM | Žinutė # 279 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) Laurituke, tai gerai, kad nieko rimciau nera, gerkle greitai praeis, darzeliuose tai dazna beda del skersveju liudna tai va nebuvo darželio nebuvo ligų daktarė man šnd sako pirkite sesutę ir būk namuose nu neee sakau dar nenoriu
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2009-09-09, 11:52 PM | Žinutė # 280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) daktarė man šnd sako pirkite sesutę ir būk namuose geras patarimas
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-10, 0:06 AM | Žinutė # 281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, o ta sesute gerai ir mums butu, bet ir as nenoreciau, nesu is tu mamu, kurios gali auginti ir auginti vaikus, ne ne ne
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-10, 1:55 AM | Žinutė # 282 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba mergikės Šiandien su mažium pietų pamiegojom tai man naktibaldai dabar visai miegot nesinori. Sveikatytės ligoniukams, lai greičiau sveiksta
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-10, 7:47 AM | Žinutė # 283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas, mergaitės :trys: Šiandien ir mano Donatukas neina į darželį, nes ir mes susirgome... Prasideda sloga, pyktumas, irzlumas, nemiga... Vaje vaje, jei taip visada, tfu tfu tfu aisku, tai ne darbas, o ant biuletenio sedejimas Kaip apsaugoto savo vaikus nuo ligų? Šiandien visai niekam nuotaikos neturiu... Bet jums visoms linkiu geros ir grazios dienos
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-10, 7:52 AM | Žinutė # 284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) daktarė man šnd sako pirkite sesutę ir būk namuose Geras daktarytės pasiūlymas
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-10, 8:32 AM | Žinutė # 285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |