Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą - 9 - toji tema
|
|
Nikutea | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 12:09 PM | Žinutė # 451 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| boruzele, sveikute justux29, bėk bėk, mergyt
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 12:11 PM | Žinutė # 452 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nikutea, labukas
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 1:46 PM | Žinutė # 453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 748
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas brangiosios, kas gero jusu padangese?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 2:45 PM | Žinutė # 454 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) oi Laurituke kokie skaiciai, na kol kas cia tu tiek turi, bet tau priklauso,kaip sefei :miela:, o as cia daugiau buciau, jei vyras butu kantresnis, ka as su juo vargstu, kad jus zinotumet liudna kaip tik as prie kompo - taip namie sarsalas, nes jis nesupranta, ka as ten galiu veikti, sake, jam nusis.. ant to mano PS liudna žinok ne pas tave viena taip čia pas mus irgi tas pats sako ką ten tam forume reikia daryti Quote (justux29) supratau, na gal kada kur papuls, tai butinai isbandysiu _liuks_ išmėgink super skonis Quote (Nikutea) Aš šiaip raugintų kopūstų nemėgstu, bet tądien taip užsinorėjau, nors krisk negyva juokas oj niam,niam kaip skanu norėčiau dabar bet paskui nuo jų labai pilvą pučia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 2:51 PM | Žinutė # 455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) lauritukei stirpybes ačiukas Quote (plepute) na, o mes irgi jau keliaujam i darzeli, antra diena, aiksu kol kas mums idomu, ne nematom kada mama iseina, nes mums tai neidomu... tai esu siek tiek isejusi is ritmo 10 vakar kai palikau, tai jauciausi ziauriai keistai ir blogai del to, kad su ja neatsisveikinau, nes taip aukletoja patare... na, o siandien kai nepavyko su ja atsisveikinti, nes ji manes tiesiog negirdejo, tai isejau ramiai 10 šaunu kad taip maniškis pirmas dienas irgi nematydavo kai išeinu tai nieko bet pamatydavo kad nėra ir į ašaras Quote (titanikas) linkiu pasveikti kuo greičiau,dabar daug kas serga kažkos virusas puola 12 labai ačiū už palinkėjimus Quote (titanikas) man kompas svarbiau nei šeima man irgi taip sako tai aš nebekreipiu dėmesio žinau kaip yra iš tikrųjų tai nebesakau nieko šikti tegu eina Quote (boruzele) tie vyrai visada tokie jie tik kitus mato _pikt_ pas mane ir vyras aiskina ;kompas kompas daugiau nieko ,o as visada atkertu kas alkanas valdyt nepadaryta ,ka namie bardakas,vaikai nepriziureti miela what apsiramina juokas ot šauniai pasakyta Quote (sandrulia7) Koks šiandien pas mus tamsus rytas _pikt_ Jaučiu gerokai palis liudna Kaip jūsų nuotaikos? naktį girdėjau labai lijo,ir rytas buvo apsiniaukes dabar pas mus saulutė šviečia nuotaika gera baigiau vištą kepti dar reikia eiti bulves nusiskusti ir viskas bus padaryta buvau atsispauzdinti visko maziaus gimtadieniui tai smagu laukiam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 2:55 PM | Žinutė # 456 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Oi, karai su tas vyrais dėl kompų liudna Būdavo ir mums, bet dabar atskiri laptopai, tai kiekvienas prie savo ir ramu juokas mes irgi pagalvojam apie atskirus kompus gerai būtų na gal kada
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 2:56 PM | Žinutė # 457 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na del vyru tai ir pacios manau siek tiek kaltos esam, nes palepinam, o jie prie gero greit pripranta mane kaip i miegelius traukia, mazike miega tai norisi ir man nusnusti
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 3:03 PM | Žinutė # 458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) na del vyru tai ir pacios manau siek tiek kaltos esam, nes palepinam, o jie prie gero greit pripranta smile mane kaip i miegelius traukia, mazike miega tai norisi ir man nusnusti miela plepute, plepute koki nusnust, greit vakariene vyrams gamint ir kasi ziuret
|
Atsijungęs |
| |
kristuze5 | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 3:06 PM | Žinutė # 459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 236
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos vel grystu pas jus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 3:19 PM | Žinutė # 460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) mane kaip i miegelius traukia, mazike miega tai norisi ir man nusnusti miela eik prigulk ko nemėgstu tai nemėgstu Quote (kristuze5) vel grystu pas jus juokas sveikute ilgam?
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 4:42 PM | Žinutė # 461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) greit vakariene vyrams gamint ir kasi ziuret oij neeeee, uztenka, akd vyras ziuri, pati tai nemegstu jo... Quote (Laurituke) ko nemėgstu tai nemėgstu oij nemegstu ir as jau jo
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 6:30 PM | Žinutė # 462 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.nu va atgavom pagaliau kompa.jau krauna.oj kaip negerai buti be kompo.turejau nintiendo savo.turi neta.bet va i si puslapi neleido prisijungti.o i mano riterius leido...pasiilgau kaip savo kompo sakes....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 6:35 PM | Žinutė # 463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, sveika sugrizusi
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 6:39 PM | Žinutė # 464 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| plepute, jo tikiuosi daba nebesugadinsim...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Trečiadienis, 2009-09-16, 6:51 PM | Žinutė # 465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| plepute, Quote (plepute) Quote (egida) greit vakariene vyrams gamint ir kasi ziuret oij neeeee, uztenka, akd vyras ziuri, pati tai nemegstu jo... Quote (Laurituke) ko nemėgstu tai nemėgstu oij nemegstu ir as jau jo liudna As tai ziurejau, bet naudos jokios matau, kad nelabai turiu su kuo apie tai pdiskutuot
|
Atsijungęs |
| |