Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą - 9 - toji tema
|
|
virginijak | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 8:36 AM | Žinutė # 616 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labs rytas kažko nesupratau, vakar buvau parašius čia dar vieną žinutę, dabar jos nebematau.... Na nesvarbu... Quote (justux29) noele, virginijak, aciu labai, is tikro labai norejau jums pasiguosti, tik grizau ir vietoj to, kad eiciau issimaudyti, sedziu cia pas jus, nueme visa stresa paskaicius jusu poklabius. O mums prasidejo nuo slogos viskas, o baigesi plauciu uzdegimu. NEKENCIU LIGONINES. liudna Laikykis mergyt, man atrodo nėra nieko baisiau, nei kai serga vaikas. Bet viskas susitvarkys Iki skausmo pažįstama situacija. Kai aš grįždavau iš ligoninės, man jūsų merginos palaikymas, buvo tiesiog balzamas sielai. Už tą jums esu labai dėkinga Quote (justux29) virginijak, nieko nieko, kad nebus tiesioginio rysio, parasysi mums viska veliau, cia mes turesim paveluota gimdyma, bet vistiek bus smagu. Mes su tavimi ir uz tave mua Ooo kaip smagu , prisiminsiu tą gimdydama
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 9:41 AM | Žinutė # 617 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 9:41 AM | Žinutė # 618 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 748
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas merginos jetau kokiomis jus cia liudnomis mintimis Justux laikykis as pati is po vakarykscio savo gimtadienio, jauciu, kad su gerkle kazkas ne taip , o atrodo niekur nesusalau , o dar sestadieni i vestuves eit reikia, tai nezn su tokia sveikata ar kur eisiu
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 9:49 AM | Žinutė # 619 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gal dar kas nenubalsavote uz jums patinkancius 3 graziausius mokyklinius remelius? Uzsukite prie balsavimu
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 9:51 AM | Žinutė # 620 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas egida, žinoma, nelabai smagu sergančiai šventėje sedėti Ir man kažkokia keista savijauta, ta gerklė įdomi, nėra jėgų, atrodo, lyg sirgčiau, bet temperatūros nėra, įdomiai kažkaip
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 10:39 AM | Žinutė # 621 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| justux29, sveikatytės jums ir stiprybės o kaip pasireiškia plaučių uždegimas kas būna?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 10:41 AM | Žinutė # 622 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas visoms oras lauke prastas tai jaučiu net į lauką neisime nesibaigia kosulys vis dar mums buvome pas daktare vakar vaistų dar išrašė na gal greitai prais einu apsitvarkyti paskui gal iki parduotuvės eisime su mažium jai neužlis kokie jūsų planai šiandienai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 11:38 AM | Žinutė # 623 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LABAS RYTUKAS Miegojau šiandien su savo mažuoju ligoniuku beveik iki vienuolikos Jokių rimtų planų šiandienai neturiu, valgyt padaryt ir pabaigt darželiui skirtus darbeliukais. Visiems daug daug sveikatytės ir dideliems ir mažiems ypatingai , nesirgit - sveikit greičiau Geros dienelės
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 12:04 PM | Žinutė # 624 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 12:56 PM | Žinutė # 625 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas mano planai tai neuzilgo zadinti klaudija ir ciuos i mokyklele..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 1:57 PM | Žinutė # 626 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba dienelė visoms Vaje vaje, visos su ligoniukais... Aš taip pat... Jau antra savaitė niekaip nepasveikstam. Geriau geriau, bet vistiek dar sergam... O jau noriu į lopšelį vesti vaiką
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 1:59 PM | Žinutė # 627 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kokie jūsų planai šiandienai? grybus sutvarkyti, nes vyras vakar prigrybavo, bet nesutvarkė, tai dabar man tenka. Vaikas miega šiuo metu, tai atsisėdau prie kompo, nes jau bloga nuo grybu O šiaip dar spintas susitvarkiau, vasariskus rubus i maisus sudejau.
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 2:30 PM | Žinutė # 628 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) grybus sutvarkyti, nes vyras vakar prigrybavo, bet nesutvarkė, tai dabar man tenka grybauti man smagu bet kai jos reikia tvarkyt tai nekas... Quote (sandrulia7) O šiaip dar spintas susitvarkiau, vasariskus rubus i maisus sudejau. pas mane ir tokia pertvarka buvo kas tinka vasarai viska i maisus ,o kas ziemai viskas is maisu Quote (sandrulia7) Aš taip pat... Jau antra savaitė niekaip nepasveikstam. Geriau geriau, bet vistiek dar sergam... O jau noriu į lopšelį vesti vaiką laikykis viskas bus gerai...pasveiksit...
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 2:30 PM | Žinutė # 629 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai dabar verdu borukus ,bandysiu i slovikiukus det,tik nezinau kas gausis ,nes bus pirmas kartas...
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2009-09-23, 2:38 PM | Žinutė # 630 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) as tai dabar verdu borukus ,bandysiu i slovikiukus det,tik nezinau kas gausis ,nes bus pirmas kartas... Su burokais vaziuosiu kaiman zaisti, nes nekenciu dujines valyti Gausis viskas gerai, mums tai labai patinka burokai, o ypac su cesnaku ziema, niam niam
|
Atsijungęs |
| |