Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą - 9 - toji tema
|
|
Atile | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 3:04 PM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oi mergytes nebelaikykit kumsciu..as jau cia...isegzaminavo kaip tik galejo paskambins jei ka
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 3:11 PM | Žinutė # 782 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) isegzaminavo kaip tik galejo liudna paskambins jei ka o tai siaip kaip sekesi,ar ka nors sake?ar tik pasake kad paskambins
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 3:21 PM | Žinutė # 783 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| seip kai ko nepadariau, o atrodo kad sekes viskas labai gerai..darbas tai man zinomas ....as buvusioje imoneje dar ne tiek dariau..na bet...
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 3:37 PM | Žinutė # 784 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Atile, tikekimes kad paskambins, auksciau nosi
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 3:53 PM | Žinutė # 785 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes Atile, lauk geru ziniu daba.tikekimes kad paskambins tau. o man zinokit taip gera namie sedziu ja 3.5 metu vyras net neliepe eiti dirbti..jei butume lt jauciu jau seniai dirbciau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 3:56 PM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LABAS MERGYTĖS Atile, linkiu, kad kuo greičiau sulauktum skambucio Visai neblogai žiūriu jūs čia laikotės, Katce sėkmės, kantrybės ir jums belaukiant operacijos O aš mergytės pasigirti noriu, po 12 metų santuokos, pagaliau išsikraustysim į nuosavą butą kurį va vakar galutinai ir nusipirkom. Na ne kažin kas, tik vienas kambarys, bet ar taip ar taip vienam gyvenam o čia bus viskas sava. Vyro nėra tai visi reikalai man buvo patikėti, bet galiu pasakyt, man patiko tas bėgimas ėjimas nu žodžiu reikalų turėjimas, dabar kažkaip keista, sėdžiu va visą dieną namie ir tyyyngiu Dabar reik sukt galvelę iškur remontui pinigų paimt, nes visos santaupos butui suėjo, bet va užtat džiugina, kad paskolos nereikėjo imti, bet va remontui jaučiu teks. Na žodžiu, Kauniškėm jau sakiau, gal kvaila džiūgauti, ne namas o tik butas ir tik vienas kambarys, bet........ gal su laiku prasigyvensim ir namui
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 4:00 PM | Žinutė # 787 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dEdRA, dziaugiuosi labai uz tave savi namai yra savi..mano namai dabar tusti stovi lietuvoj.kai grista brolis ziema apsistoja mano bute.nes jis pas tevus nama remontuoja.pasikeite langus duris.apkale lentutem.daba nori radiatorius susideti darys ta centralini sildyma.mano brolis i tevu bakuze daug pinigu sukiso..nu bet daba vienas ten ir liko is musu 5.ir tvarka priziuri.nes motina megeja cierka pakelnoti su tevu.
Paskutinį kartą redaguota noele - Penktadienis, 2009-10-02, 4:01 PM |
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 4:10 PM | Žinutė # 788 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) ir tvarka priziuri Gerai, kad yra kas prižiūri, nes kitaip............. Aš su mama gyvenu ir sakau gerai kol gerai, bet kai jai užeina tai šakės, nežinai nei kaip prieit nei ką pasakyt ne prie visko prisikabina, gera ji pas mane, bet va tie pykčio protrūkei neaišku dėl ko mane Šiandiena per ją jau pora kartų gavau nusižliumt ot dušy, bet matyt jau ir susikaupę visko buvo, kad menkiausias žodis taip užjudina vidų Nu žodžiu ką aš čia
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 4:28 PM | Žinutė # 789 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dedra, dziaugiuosi uz tave pagaliau sava kampa turet yra nerealu beto kai reciau matysies su mama ir santykiai pasikeis i gera puse o mes nuomojames ir kolkas tik svajojam apie nuosava buta...
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 4:36 PM | Žinutė # 790 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) ir kolkas tik svajojam apie nuosava buta... Mes irgi tik svajojom ir svajojom apie namą o va kas gavos, nei mes planavom pirkt nei mes ieškojom, tiesiog va taip va gavosi, ant durniaus pasiskambinom paskutinę dieną prieš vyrui išvažiuojant darbuotis Europon ir va, nei galvojau, kad sugenėsiu susitvarkyt nei galvojom, kad pirksim. Tiesiog kaiminystėj namas tai ir pagalvojom jog nieko keist nereiks, nei momkyklos nei daržiuko o ir močiutė šalia bus reikalui esant. Nu žodžiu būna taip kartais, rodos niekas nesikeis dar 10metų o va terkšt ir permainos Na tas butas nėra mūsų svajonių išsipildymas, bet šiai dienai džiaugiuosi ir tuo. Linkiu ir jums, kad svajonės visgi išsipildytų
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 5:26 PM | Žinutė # 791 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| atile linkiu sulaukti skambucio dedra dziugu girdeti kad turit savo..o svarbiausia kad paskolos nereikejo...
|
Atsijungęs |
| |
mazike | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 7:16 PM | Žinutė # 792 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikute, pagaliau savaitgalis, taip uzsikasiau su darbais, ketvirtis baigias, ataskaitu daug reik padaryt, priduot, zodziu nuo ryto iki vakaro prie popieriu....tikiuos kuo toliau tuo bus lengviauReiks per savaitgali paskaitinet kuom jus cia gyvenat, gal ka sukurt
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 9:45 PM | Žinutė # 793 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Atile, jei ka tai bus dar tu pokalbiu, o jie nezino ka praras, jei apsipres ne tavo naudai dEdRA, koks skirtumas butas ar namas, svarbu SAVO, sveikinu Sveikutes, nebuvau kelias dieneles, tai pasiilgau baisiausiai jusu
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Penktadienis, 2009-10-02, 10:20 PM | Žinutė # 794 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, dziugu, kad operacija paankstino ir kad viskas kuo greiciau paeitu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 6:03 PM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) O aš mergytės pasigirti noriu, po 12 metų santuokos, pagaliau išsikraustysim į nuosavą butą kurį va vakar galutinai ir nusipirkom. Na ne kažin kas, tik vienas kambarys, bet ar taip ar taip vienam gyvenam o čia bus viskas sava. Vyro nėra tai visi reikalai man buvo patikėti, bet galiu pasakyt, man patiko tas bėgimas ėjimas nu žodžiu reikalų turėjimas, dabar kažkaip keista, sėdžiu va visą dieną namie ir tyyyngiu 10 Dabar reik sukt galvelę iškur remontui pinigų paimt, nes visos santaupos butui suėjo, bet va užtat džiugina, kad paskolos nereikėjo imti, bet va remontui jaučiu teks. Na žodžiu, Kauniškėm jau sakiau, gal kvaila džiūgauti, ne namas o tik butas ir tik vienas kambarys, bet........ gal su laiku prasigyvensim ir namui juokas sveikute nu šaunuoliai jūs sveikinu kad tokiu metu pavyko įsigyti ir turėsite savo kas kad vienas kambarys bet ati yra jūsų po kiek laiko prasiplėsite į didesnį sėkmės ir džiaugiuosi už jus Quote (katcia) beto kai reciau matysies su mama ir santykiai pasikeis i gera puse kas tesybė tas ne melas mums taip ir buvo kai gyvenau su mama tai visokių nesamonių būdavo pykčių iš niekur bet vat kai isikraustėme ir kai ateiname pas ją į svečius ji pas mus tai santykiai nerealūs tapo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |