Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą - 9 - toji tema
|
|
vilvet | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 8:56 AM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 177
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip miegojot? man tai saules uztemimas galvoj viskas taip atsibodo, norisi kur nors pasislept kad netrugdytu
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 10:05 AM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vilvet, nu kas cia dabar? rudenine depresija? aukstyn nosi
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 10:08 AM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) ar kuri esate apdraudusi savo vaikuti? ir kokiu draudimu? man vyras grizes is darbo sako: gal reikia apdrausti ta nenuorama tai irgi idomu pasidare Quote (noele) Atile, fejerverku svente.tiksliai nezianau kaip vadinasi.bet cia visi saudo visa savaite juos.labiau nei per nuajus metus.. nu geras...visa savaite faina vilvet, pirk kombinzona manau..kitai ziemai vistiek nauja turesi pirkti, tada jau kelnias su striuke galesi pirkti...mano nuomone
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 3:52 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) man vyras grizes is darbo sako: gal reikia apdrausti ta nenuorama tai irgi idomu pasidare mes turim apdraude dukryte tuo investiciniu draudimu hansadraudime....mokam kas menesi po 50 lt ir aceit kai bus 18 metu sugrys pinigu dalis...bet va dabar galvojam atsisakyt to draudimo,nes ka gali zinot kas bus kai sulauks 18 tas litas nuvertes ir tie pinigeliai nieko verti bus.sukisim daug bet nieko negausim..pirmadieni eisiu i banka kalbet ir ziuresiu ka siulis.paimsim kita draudima,nebent sumazintu menesine imoka..uztektu manau vaika apsidrausti tik nuo nelaimingu atsitikimu kur draudimas metams kazkur 100 lt... todel ir noriu jusu nuomones ka galvojat apie tos draudimus vaiku?
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 4:01 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| zuika, nu jo 50 lt atrodo daugoka, bet kai kas nutinka tai ir milijonai permazi pasidaro...mano vyrui siule 100 lt per men bet cia jau man tikrai perdaug...seip nieko nenusimanau nieko patarti negaliu, bet va to nuvertejimo daug kas bijo as kazkiap galvoju gal uztektu nuo nelaimingu...na bet cia tik mastau...kaip idomu ka kitos galvoja....o gal kas esate apdraudusios: kiek kainuoja ir kur?
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 4:19 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| reikia laukti gal kas dar parasys ka apie tai mano...100lt kas menesi daug ...na as pirmadieni dar parasysiu ka man pasiule banke,del to draudimo...
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 5:43 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes vaje pas mane koks slykstus oras tik sedek namie po kaldra ir gerk o del draudimo nieko nagaliu pasakyti tik tiek kad turiu pazystamu apdraude kazkuokiuo kaupiamoji saskaita
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 6:03 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kazi kuom skirias kaupemasis nuo investicinio?
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 6:07 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oi tikrai nezinau turesi galimybe paklausti
|
Atsijungęs |
| |
mazike | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 6:52 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| As taip pat domejausi draudimu, keli giminaiciai yra apsidraude kaupiamaisiais, bet kaskart vistiek galu gale iseina, kad neapsimoka.Nesenai pazystamai pasibaige draudimas, ir ka naudos is to nebuvo, atgavo maziau nei sumokejusi.As asmeniskai esu priesiskai nusiteikusi pries tokius draudimus. Geriausia mano manymu yra vienkartinis sveikatos draudimas.Draudziu vyra as taip, sumoku 100 lt metams (jam brangiau nes darbas susijes su rizika) lyg 20000 lt ir ramu. Yra aisku visokiu variantu ir sumu kurioms nori draustis. Bet taip apsidraudus nereikia kas menesi atidavinet pinigu kurie gal but po penkiu metu nuvertes. Kadangi esu ekonomiste tai pasakysiu taip, kad siandieninis litas tikrai nebus lygios vertes litui po metu, penkiu ar daugiau. Cia tik aisku mano asmenine nuomone.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2009-10-17, 8:41 PM | Žinutė # 1211 |
[ ( US) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tada tikrai verta kombinzona pirkti,nes dar nevaiksto,neapsimoka kelniu su striuke,kaip Atile sako kitais metais vistiek nauja teks pirkti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Sekmadienis, 2009-10-18, 1:43 AM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) vilvet, pirk kombinzona manau..kitai ziemai vistiek nauja turesi pirkti, tada jau kelnias su striuke galesi pirkti...mano nuomone Niu aš gal pavėluotai, bet irgi balsuoju už kombinzoną. Pakelsi, tai ramu bus, kad neisipešios o ir vyresniam kombinzonas tikrai ne pro šalį, aš kai išleisdavau jau gan dičkį savi vyresnėlį į lauką ant kalniuko su kombiezu tai ramu, kad pilvas ne plikas, o ir darželį ne visos auklėtojos apžiųrėdavi ar bambos vaikų ne nuogos, tai ben diel to ramu būdavo Patikėkit merginos, esu ne vieną vaikiuką mačiusi lauke žiemą su nuoga bamabą, o auklėtojos stovi plepa tarpusavį ir nieko nemato Labutis mergytės Niu ką mielosios, baigiasi mano ''katino'' dienos atšventėm mažylio gimšiuką ir pirmadienį darbukan dumsiu Nuoširdžiai pavydžiu Virginijak, nuoširdžiausios sėkmės TAU mieloji Jau mąstau, kad taip nenoriu į tą seną darbą grįžti, kad pasiryžus net trečia gimdyti Nu žodžiu nusišnekėjau
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Sekmadienis, 2009-10-18, 1:38 PM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mazike, aciu uz nuomone dEdRA, o as noriu padirbti kokius metelius ir vel "vaikiuotis" ale pirma darba reikia gauti..buvau darbo birzoje, paskyre pasalpa ir nusprendziau kad dirbti neapsimoka..gausiu didziausia suma 3 men o kur dabar daugiau siulo nei 1 040 lt..vienetai nebent
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Sekmadienis, 2009-10-18, 1:53 PM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) paskyre pasalpa ir nusprendziau kad dirbti neapsimoka.. Tai jau tikrai, kad neapsimoka darbuotis O tą pašalpą pagal atlyginimą skaičiuoja ane? Jei aš po dekreto negrįščiau į seną darbą o eičiau į darbo biržą, kaži ar gaučiau ką Labas merginos Einu kavos gert o tai apsnūdus kažkokia
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Sekmadienis, 2009-10-18, 2:21 PM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dEdRA, pagal buvusi atlyginima skaiciuoja tik nezinau koki laikotarpi ima. Tu jei noresi istoti i darbo birza turesi iseti is seno darbo, t.y. nutraukti darbo sutarti. Tada mokes pasalpa, bet mokes 3 men 100 proc o dar 3 men ar 80 proc tai nemanau kad apsimoka mesti darba jei ji turi. O dar tokie laikai kai darbas nesimeto. As tai neturejau kur grysti po vaiko auginimo atostogu iki 2 m. Mano imone pries metus bankrutavo, tai stojau i bedarbiu gretas.
|
Atsijungęs |
| |