Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą - 9 - toji tema
|
|
noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:04 PM | Žinutė # 1396 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) as ir taip manau,bet i darzeli vistiek gal reikia vaika vesti as tik nepritariu kad maziuka atiduot i darza,nebent nera kitios iseities.veliausiai nuo keturiu metu vaikiuka i darza reik leist,jam paskui lengviau adaptuotis buna ir mokykloje,bijau sulaukt tos dienos kai reik savo maziuke vest i darza as skaiciau interneta psikologu straipsni.kad geriausia vaika kaip tu ir sakau nuo 4 metuku..nors jei as buciau buvus lt ji jau butu pernai rugseji zigiavus.o daba jai va jau 3.7m.tai labai noriai eina i ta nursery.sakau jei dirbtu ir savaitgaliais eitu..net begom varo ji ten. bet dar tas ju nursery tai tik zaidimai.aisku paskoka padainuoja.papiese.bet kad uzsiimtu su jais man atrodo taip dar nera.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:05 PM | Žinutė # 1397 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) tai ir tu paskola turi? aciu dievui neturiiu bet parasiau kaip palyginima,nes manau tokiu seimu yra nemazai,kur jau namus is varzytiniu parduoda ir dekis kur nori
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Paskutinį kartą redaguota nerida - Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:06 PM |
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:06 PM | Žinutė # 1398 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) i jus tikros saunuoles bet kai buvo mazesne niekaip negalejau mokinti.ji nenorejo.ir dar normaliai nekalbejo.gal jai sunku buvo.o daba tai noriai mokinasi...arba jau kaip tingi.kai klausiu kokia cia spalva.ji suranda tokia pacia ir sako ta pati
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:06 PM | Žinutė # 1399 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) o tu is kurios vietos? šeip tai aš iš vilniaus buvau,bet vyras parsivežė pas save i kedainius kelis metus gyvenom prie dideles norfos o jau keli metai Pašiliu soduose.Quote (noele) daba tai liuks.uzsiima savo darbais.piese su plastelinu zaidzia.ziuri vikams.jos kaip ner namie šaunuolė tu,kad taip išauklėjai,mano brolio vaikai cypia rėkia negaliu pakest isproto gali isvest ,pati broliene jiems nieko nesako,pasakojo o ka daryt juk jie vaikai as paverkiu indus plaudama nusiraminu ir viskas vel gerai.as taip neistvercia neprisisnekejus man pacios maze auga
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:08 PM | Žinutė # 1400 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) bet parasiau kaip palyginima,nes manau tokiu seimu yra nemazai,kur jau namus is varzytiniu parduoda ir dekis kur nori nu tikrai.sunku zinau/mano anyta turi buto paskola.bet ji uzdirba gerai.nes dirba achemoj valgyklos direktore.plius uzsimineja su savo coralo klubu.ten vitaminai visokie.tai man nereikia klaudija pirkti vitaminu.ji mums didziausias bankes nuperka klaudijai.nes myli savo anuke ji baisiai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:09 PM | Žinutė # 1401 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as skaiciau interneta psikologu straipsni.kad geriausia vaika kaip tu ir sakau nuo 4 metuku.. greiciausiai ta pati ir skaitem,kitaip vaikui atseit trauma buna visam gyvenimui,kad ji mama palieka darze maziuka Quote (noele) kai klausiu kokia cia spalva.ji suranda tokia pacia ir sako ta pati geras cia
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Paskutinį kartą redaguota nerida - Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:14 PM |
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:10 PM | Žinutė # 1402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o didesnes optimistes uz virginijak tai neteko sutikti dar
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:10 PM | Žinutė # 1403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu mergytes varau savo serialo ziuret ikiukas
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:11 PM | Žinutė # 1404 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as manau jei tureciau du vienu metu ir butu namie bardakas.bet kai ji viena sakau jos ner.tik uzsiemima reikia duoti ir viskas.pirmai mes cia gyvenom su draugais.nu nuomavomes kartu nama..tai ju sunus puse metu vyresnis.tai dieve dieve koks triuksmas budavo.cypymas rekimas ir cia mano.arba o kur man sesti.tai ju vaikas rekdavo.klaudija mano ziurejo didelems akim.piesdavo jie abu keliam minutem.po minutes jau vos nesimusdavo.
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:13 PM | Žinutė # 1405 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nerida, iki.as kava baigsiu gert.ir dar pasedesiu ir eisiu savo ciole pasiimti.ji ten biski nusikala.ypac jau penktadieni jau tokia pavargus buna.kad siaubas.tada liepe ir nesti ir verkia is nieko
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:13 PM | Žinutė # 1406 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) na o didesnes optimistes uz virginijak tai neteko sutikti dar pritariu tau,bet gerai kad dar tokiu yra žmoniu,juk tikrai kai pažiuri yra kurie daug blogiau gyvena
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:14 PM | Žinutė # 1407 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanikas) dideles norfos pala.o kur ta didele norfa?cia respublikos gatvej gal?
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:15 PM | Žinutė # 1408 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) na o didesnes optimistes uz virginijak tai neteko sutikti dar ji isvis saunuole.palaikom ja as tai esu optimiste.bet kai esu dvynys.gali greit man uzeiti pesimizmas
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:15 PM | Žinutė # 1409 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) po minutes jau vos nesimusdavo cia gal nuo vaiko priklauso,mano brolio sunus darzeli sake flegma geriausias vaikas auklytes sako , o namie rekia istisau tiesiog staugia kaip skerdžiamas sakau kai atvaziuoja i svecius tai isproto isvest gali
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 4:21 PM | Žinutė # 1410 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| titanikas, ir as manau.jei butu auge kartu nuo gimimo gal kaitaip.o cia atvaziavo jis.irgi isterikas.bliaudavo del nieku.jei ko negaudavo tuoj bliaudavo.oj kaip jis man nervus istase per menesi daugiau nenoriu tokio vaiko.o mamyte irgi ten gera baisiai.apsileidus baisiai.cia musa rekia ant jo.sako ar baigsi bliauti.o po to glosto..pas mane ner palauk.tik pradeda i kampa.arba i savo kambary.po to ateina po keliu minuciau ir sako mam aatsiprasau busiu gera.man ir must nereikia
|
Atsijungęs |
| |