Plepam prie kavos puodelio 36 tema.
|
|
noele | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 9:02 PM | Žinutė # 346 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sela2000, jetau mergytes laikykites.sveikit greciau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 9:17 PM | Žinutė # 347 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 466
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš ir susidūrus su tom ligoninėm ir stengiuosi į jas be reikalo nevažiuoti, šiaip kai vaikas skysčių negeria, tai noriu ar nenoriu lekiu, bet dabar jos geria gerai ir jau valgo, tai reikalo važiuoti ten nėra pataupysim Lietuvos pinigus Aš nesu prieš ligonines, vienais metai net Naujus metus sutikti, jei reikia tai reikia, bet aš šiandien skambinausi daktarei ir sakė, kad daug gertų ir gerųjų bakterijų duot ir važiuot į ligoninę, jei negertų, na bet va ką tik pakakojo dvi jau normaliai Tikėkimės, kad gyjam
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 9:29 PM | Žinutė # 348 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sela2000, as ir tu ligoniniu nemegstu.maniske cia ir buvo susivduriavus.rai smectos daviau.ir geruju bakteriju.ir viskas ciki piki...
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 10:15 PM | Žinutė # 349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu mums ta smekta nelabai padeda, jei duodavau kai vemia tai visada ja isvemdavo
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 11:40 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Kristalija, nu tai sotus bus balius sela2000, linkiu visai šeimynai greičiau pasveikti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 11:59 PM | Žinutė # 351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sela2000) Netikiu aš tais skiepais, mes šiaip jau sirgom ir ne vieną kartą, nors sakoma, kad antrą kartą nesusirgsi, o paskiepis, tai įvardins kitaip tą virusą ir tiek 10 Mažoji apsivėmė trečiadienio naktį, o dičkės ketvirtadienio, o šiandien ryte mažoji apsividuriavo, nors galvaojau, kad jau viskas gerai ir penktadienį į darželį buvau išleidus, nes didžiosios blogai jautėsi. Dar vakar pas mamą su mažąją išvažiavau, kad kontakto neturėtų, bet iš ryto parlėkėm namo 12 Nieko nėr bjauriau kai vaikai serga 12 Jo jau vaikai kai serga tai tikrai nėra bjauriau ir skaudžiau mes skiepijomės nuo roto paskiepijau kai pamačiau ligoninėj vaikus su roto siaubas buvome pakliuvę į ligoninę su uždegimu ačiū dievui kad neužsikrėtėm tai po to karto sakiau skiepysiu ir viskas Quote (idit) laba.kai mano vienas is vaikinu veme viduriavo irgi kaltinau rota,bet infekcinej isaugino salmonelioze.gal nejuokaukit ir i infekcine varykit giminaitės vaikiukui buvo siaubas gaila vaikų kai taip serga Quote (Simutia) sveikos.Adrijus buvo apsinuodijes moliugu kose,veme...nuvarem i priimamaji,pagulde i ligonine,pasigavom roto virusa.jokiais budais nevarykit i ligonine,gerkit daug skysciu,visada plaukit rankas,vaisius,darzoves,bet tik ne i infekcini skyriu liudna va va mus nusiuntė kaip su rotu nes truputį viduriavo ir paguldė į infekcinį bet nebuvo jokio roto o palatoje gulėjome su rotu sergančiu vaikiuku labai saugojau vaiką ir daiktus kokius jėmiau jų tuoj rankas ploviau ir dėkui dievui nieko išsisaugojome,tfu,tfu,tfu . Quote (noele) pasa pasiimti.tiksliau kortele.nes kai grizom geguze.pareiske mums kad be korteles nedarys paso.o kortele yra butina.tai n=mes nedarem paso tik kortele.tai va daba grizo pasiimti.. aaaa...aišku
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 0:00 AM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nikutea, sveikute ką veikinėji?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 11:12 AM | Žinutė # 353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės kas ką gero veikinėja? Mes tai lyg jau baigėm sirgti, visi sočiai ryte pavalgė ir tfu tfu tfu viskas ok
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 11:50 AM | Žinutė # 354 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as atsikeliau ansksti,nugara ziauriai skauda.tiksliau juosmeni
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 12:16 PM | Žinutė # 355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, merginos Quote (Laurituke) Nikutea, sveikute ką veikinėji? Laurituke, jau buvau lūžusi, kai parašei čia, grįžau nusikalus iš tų remontų Quote (sela2000) Mes tai lyg jau baigėm sirgti, visi sočiai ryte pavalgė ir tfu tfu tfu viskas ok sela2000, smagu girdėti Quote (noele) as atsikeliau ansksti,nugara ziauriai skauda.tiksliau juosmeni noele, vargšiukė, nu tai nuo ko dabar taip? Quote (sela2000) kas ką gero veikinėja? Sėsiu kaip tik truputį prie PS, reikia pagamint etiketę šampui
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 2:44 PM | Žinutė # 356 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nezinau ko ta man nugara susakaudo dar negaliu normaliai issitiesti.jauciu uzdegima gal inkstu pasigavau.nes vakar vejas pas mus didelis buvo.o as rubus nesiau dziauti
|
Atsijungęs |
| |
kristinka | Data: Pirmadienis, 2009-10-05, 0:04 AM | Žinutė # 357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergaitess mes per savaitgali nieko gero nenuveikem.toinginiavom o irorai fui fui kokie tai ne nosies lauk nekisom,isitaisem mes gyvuneli ziurkeniuka tai mano pana nuo narvelio nenueina ,manasis penktadieni darbe isisuko koja tai dabar ant biletenio sedes truko raisciai,tai dabar kaip ir du vaikus turiu noele, sveikatytes :mua: sela2000smagu girdet kad jau sveikstat,labai baisu kaip vaikiukai serga
"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Pirmadienis, 2009-10-05, 9:05 AM | Žinutė # 358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas visiems ligoniukams sveikatytes,nepasiduokite ka veikiat?as jokuba nuveziau i darzeli,biski sloguoja ir kosti,svarbu kad tempes neturi,ipyliau dar arbatytes su medumi i buteliuka ir padaviuau aukletojai kad paduotu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2009-10-05, 9:12 AM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kristalija, labas rytas!saugok kad ir tavo jokubas smarkiau nesusirgtu.as tai esu namuose ikalinta,bet gerai kad ne viena.daba augusto prasau ka man vis ka nors paduotu,vaiks net pusrycius man padare.daba daro kava
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Pirmadienis, 2009-10-05, 9:14 AM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, o koks saunuolis berniukas nu jei pradetu karsciuoti tikrai jokubo i darzeli neleisciau,per savaitgali gee arbatas tai jau maziau bekosti,vos vos pries uzmingant
|
Atsijungęs |
| |