Plepam prie kavos puodelio 36 tema.
|
|
noele | Data: Trečiadienis, 2009-10-21, 4:16 PM | Žinutė # 586 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, laba.as jau po kavytes.sedziu ziurejau roziu kerai per neta.patinka man ta laida.dar super tortas patinka uz valandikes eisiu maze parsivesti is mokykleles.jetau man atrodo nuo pirmadienio jai atostogos bus.savaite.sedes namie.ot jauciu verks kad negales eiti i mokyklele nors nzn ar ten pas ja nursery galioja.nes siaip gavom lapa kur surasytos visos atostogos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-10-21, 4:27 PM | Žinutė # 587 |
[ ( US) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, aga ir as kai laiko turiu tas laidas paziuriu o tavo maze jau turbut angliskai kalba geriau uz mama Mano bernui ir atostogos nuo kitos sav.,bent pamiegoti ilgiau vaikas gales.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2009-10-21, 4:38 PM | Žinutė # 588 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) maze jau turbut angliskai kalba geriau uz mama nu zinok tikrai geriau moka.ji ir skaiciuoja labai graziai iki 10 angliskai.mokinu lietuviskai tai pievas sako geriausiai kai klausi kiek valandu.o jei belenkada yra 8
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-10-21, 4:45 PM | Žinutė # 589 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) kai klausi kiek valandu.o jei belenkada yra 8 tai cia visiem vaikam taip Quote (noele) r skaiciuoja labai graziai iki 10 angliskai.mokinu lietuviskai tai pievas sako cia naturalu,jei LT gyventumet butu kitaip
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2009-10-21, 4:48 PM | Žinutė # 590 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, tai kad ji cia ziuri visa diena laidas vaikams.o ten skaiciuoja.o ji paskui kartoja.ir dainuoja.kraipos vaipos su jais...
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-10-21, 4:53 PM | Žinutė # 591 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) ji cia ziuri visa diena laidas vaikams.o ten skaiciuoja.o ji paskui kartoja.ir dainuoja.kraipos vaipos su jais... juokas tai liuks,taip vaikai ir mokosi mano pana ir pamaiva,bet jai pamato,kad ziuri,tai supyksta ir nesistaipo daugiau tai as apsimetu,kad nematau ir zvengiu patyliukais
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 7:42 AM | Žinutė # 592 |
[ ( NO) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2884
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mano Adrijukas serga,vaikiukui bronchitas ir ausytes uzdegimas,tai busim namie dabar abu noele, saunuole Klaudija,vaikai taip greitai mokos,o is tu vaikisku laideliu tai is vis as kartais irgi tyliai pasiklausau kai pas Beatrice drauges ateina is mokyklos,tai sakes pana varo norvegiskai,kai tikra norvegiukste arba Adrijaus darzelyje ko nors kai uzklausia,as pati dar tiek nesuprantu,o jis tuoj sauna atsakyma reikia eiti pusrycius savo panai daryti,greit jau kelsis i mokykla
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 10:28 AM | Žinutė # 593 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, gudruoliuke augini Simutia, sveikatytes maziukui o maniskis jau visa savaite be sustojimo "du gaideliai dainuoja" galva plysta darzelyje mokinasi tai varo kaip is pypkes o dar pries pora men normaliai sneketi nemokejo MERGAITES PADEKIT ISRINKTI GRAZIAUSIA KALENDORIU jau prasidejo balsavimas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 10:46 AM | Žinutė # 594 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) maniskis jau visa savaite be sustojimo "du gaideliai dainuoja" galva plysta darzelyje mokinasi tai varo kaip is pypkes o dar pries pora men normaliai sneketi nemokejo labas rytas!maniskis tai praso kad dainuociau o jis tik rodo kaip ozys mala.bandziau mokint eilersti apie batukus.sakau mano batai buvo du,o jis tu sakyk sakyk as klausau..as jam liepiu pakartot o jis gudruolis tai tau geriau iseina,tu tik sakyk o as klausysiu .taip ir baigias musu pamokos.
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 11:11 AM | Žinutė # 595 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit,
|
Atsijungęs |
| |
kristinka | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 1:19 PM | Žinutė # 596 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes mergytes gal kas jungiates su kavyte Simutia, sveikatytes tavo vaikiukuiQuote (Atile) o maniskis jau visa savaite be sustojimo "du gaideliai dainuoja" galva plysta juokas darzelyje mokinasi tai varo kaip is pypkes o dar pries pora men normaliai sneketi nemokejo juokas ot saunuolis dainorelis isivaizduoju kaip tau fainai klausyt Quote (noele) o ji paskui kartoja.ir dainuoja.kraipos vaipos su jais... juokas noele, nu tavoji pamaiviuke gurdruole Quote (idit) labas rytas!maniskis tai praso kad dainuociau o jis tik rodo kaip ozys mala.bandziau mokint eilersti apie batukus.sakau mano batai buvo du,o jis tu sakyk sakyk as klausau..as jam liepiu pakartot o jis gudruolis tai tau geriau iseina,tu tik sakyk o as klausysiu .taip ir baigias musu pamokos. gudruolis aisku mamyte tau geriau iseina
"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 1:29 PM | Žinutė # 597 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as jungsiuos su .koldar kazkas yra,nes ziuriu visos issibegiojusios.vasara praejo lyg turetu vel gryzt prie kompu .kas pas tave geresnio?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 1:31 PM | Žinutė # 598 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ups ne ta uzdeau sypsenele,kaip reik ja panaikint?
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-22, 3:16 PM | Žinutė # 599 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.nu mano mergina ir zinot gaidelius varo.bet biski dar savo kalba.jai patinka tie gaideliai.dar kai mazyke buvo mokinau.tai vietoj du gaideliai buvo tyte vaje kol daejo suprasti ka reiskia o daba jau panaisiau i du gaidelius pasako.viska moka ir kaip muse ir kaip uodas ir kaip saule su menuliu daro..bandziau ja mokinti tindi rindi riuska.o ji man sako noriu du gaideliai vakr is jos zvengiau.sedejo ziurejo dvd.tem micky mause.rode apie kaledas.tai sedejo ir kartojo ka jie kalba.ziurejo ziurejo ir sumaste kad nori eiti knygas pavartyti.nuvare i savo kambary issitrauke knygas ir varte labai patinka jai lady gaga.tik isgirsta kad ji dainuoja tuoj sako lady gaga arba siandien vaziuojam i parduotuve tokia asda...o ji sako man asda nepatinka.patinka morisonas nu sakes.prisigalvoja ji nesamoniu....
|
Atsijungęs |
| |
kristinka | Data: Penktadienis, 2009-10-23, 0:04 AM | Žinutė # 600 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) vakr is jos zvengiau.sedejo ziurejo dvd.tem micky mause.rode apie kaledas.tai sedejo ir kartojo ka jie kalba.ziurejo ziurejo ir sumaste kad nori eiti knygas pavartyti.nuvare i savo kambary issitrauke knygas ir varte juokas labai patinka jai lady gaga.tik isgirsta kad ji dainuoja tuoj sako lady gaga juokas arba siandien vaziuojam i parduotuve tokia asda...o ji sako man asda nepatinka.patinka morisonas juokas nu sakes.prisigalvoja ji nesamoniu.... juokas su charakteriu ji noelyt pas tave turi savo nuomone idit, ai pas mane nieko gero, nieko blogo po daktarus tampausi ir tiek o kaip tu laikais?
"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"
|
Atsijungęs |
| |