| Plepam prie kavos puodelio 36 tema. | 
| 

| 
| 
| kristinka | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-17, 12:57 PM | Žinutė # 106 |  | [  (LT ) ]

|   Grupė: DalyviaiLygis:   Miestas:Gelgaudiskis
 Forumo senbūviai Žinutės: 667 Apdovanojimai: 3 
Lytis: Moteris 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  | sveikos pleputes jau ir i nauja temele persikelet ot pliurpet spek skaityt  :_liuks_:,mes truputuka sirguliavom mano pana persalo pusle oi asaru buvo i tualeta mazytei nejo nueit nusisiusiot kaip skaudejo  oi kaip issigandom nu bet pagerem bjauriu arbatu ir jau beveik sveikos  jau dabar bijom ir i lauka eit vis sedasi ant smeliuko tai bijau kad vel nepasikartotu  Kristalija, sekmes ieskant darbuko  noele, pasiilgom , pasiilgom taves  Laurituke, smagu girdet kad jau beveik sveikuciai   

"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros" |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-17, 1:09 PM | Žinutė # 107 |  | [  (GB ) ]

|   Grupė: Super ModeratoriusLygis:   Miestas:kedainiai
 Forumo mylimieji Žinutės: 10021 Apdovanojimai: 21 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
     |  |  sveikutes. man tai kazko nugara skauda.ciuzinys negeras labai.

Pagalba naujokams ir ne tik  čia
 Forumo taisyklės ir ne tik čia
 |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Nikutea | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-17, 5:52 PM | Žinutė # 108 |  | [  (LT ) ]

|   Grupė: DalyviaiLygis:   Nuotaikos šypsniukas:  Miestas:Šiauliai
 Forumo ištikimieji Žinutės: 2388 Apdovanojimai: 9 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  | Sveikutės  O aš pati jaučiu sirguliuoju, pasidariau arbatikės, pagulėsiu šiandien, nes nekokia savijauta...   

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-17, 10:02 PM | Žinutė # 109 |  | [  (LT ) ]

|   Grupė: AdministratorėLygis:   Administratorė Žinutės: 30254 Apdovanojimai: 36 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
       |  | sveikutės mes ruošiamės po truputį mažiuko baliui tai nelabai kada yra užsukti čia  dar sveikatytė nekokia užkimusi esu,gerkle skauda na gal greit paris   
 Sveikinimų atvirukai

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-17, 10:17 PM | Žinutė # 110 |  | [  (GB ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
     |  | nu ka veikinejat.mes biski salam jau.jau greit sildytis namucius reikes....as irgi praeita savaite buvau uzkibus.bet vaistuku karsta vonia.ir praejo.tik dar pakoseju truputi   
 |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| titanike | Data: Ketvirtadienis, 2009-09-17, 10:30 PM | Žinutė # 111 |  | [  (LT ) ]

|   Grupė: DalyviaiLygis:   Miestas:Kėdainiai
 Forumo ištikimieji Žinutės: 1691 Apdovanojimai: 18 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  | Quote (noele) tik dar pakoseju truputi linkiu greičiau pasveik,liudna kai sergi

Quote (Laurituke) gerkle skauda na gal greit paris ir tau linkiu sveikt greičiau,bjaurus orai ir visi sergam
   Nikutea, nesusirg
 VISOS MERGYTĖS LAIKYKITĖS,GERKIT KARŠTO PIENO SU MEDUM IR LYSKIT PO KOLDRA

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Nikutea | Data: Penktadienis, 2009-09-18, 9:27 AM | Žinutė # 112 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  | Labas rytas, merginos  Žiūriu jau prie visų ligos kabinasi  Aš ir arbatų geriu, šiandien nusprendžiau neiti į paskaitas, nes ten pilna besisnargliuojančių, kosinčių ir pan. prieina, tai kai jau taip nelabai gerai jaučiuos, bijau užkibti, gal per savaitgalį atsigausiu   

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| kristinka | Data: Penktadienis, 2009-09-18, 1:16 PM | Žinutė # 113 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  | laba dienele  ,laurituke gero baliuko antigripino  vakare paimsi viena kita ir pasveiksi  sveikatytes tau Quote (Nikutea) nes ten pilna besisnargliuojančių, kosinčių ir pan. prieina, tai kai jau taip nelabai gerai jaučiuos, bijau užkibti, Nikutea, aha greit tos bacilos kimba,ir tau sveikatytes gydykis per savaitgali
    mano pana jau sveika  mes siandien tinginiaujam  reik kazka valgyt daryt bet jau nebesugalvoju ka   

"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros" |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| noele | Data: Penktadienis, 2009-09-18, 1:21 PM | Žinutė # 114 |  | [  (GB ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
     |  | labas merginos  mes neseniai is lovos islipom.klaudija daba ziuri in the night garden   
 |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-09-18, 1:50 PM | Žinutė # 115 |  | [  (LT ) ]

|   Grupė: DalyviaiLygis:   Miestas:zemaitija
 Forumo mylimieji Žinutės: 3656 Apdovanojimai: 8 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  | kristinka, labukas as ir nesugalvoju ka taisyt,jauciu bulviu pakepsiu ir viskas,ra is vakar darzoviu sriubos like.... noele, labukas,ilgai miegate iki 12    labukas merginos  as geriu arbatyte su medum nes baisiai sloguoju    Laurituke, gero baliaus tau sestadieni    Nikutea, sveik mergyte,kazko visiems puola gripai     

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Simutia | Data: Penktadienis, 2009-09-18, 2:17 PM | Žinutė # 116 |  | [  (NO ) ]

|   Grupė: DalyviaiLygis:   Miestas:Siauliai-Norvegija
 Forumo mylimieji Žinutės: 2884 Apdovanojimai: 7 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
     |  | labukas mergytes  sveikatytes jums visoms sirgaliukems  mano pana irgi namie siandien,nejo i mokykla,tempa sukilo ir isbere,dantiste tokiu fluoro tableciu prirase,o mus beria nuo ju  as jau ruosiu savo vyrus i Lietuva,ryt iskeliauja,tai mes pagaliau pailsesim vienos,galesim tinginiauti sau  lekiu jau i darbeli,geros dieneles visoms   

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| noele | Data: Penktadienis, 2009-09-18, 2:41 PM | Žinutė # 117 |  | [  (GB ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
     |  | Kristalija,  pas mane 11 buna kai atsikeliu  nu va spejau padaryti remuku konkursui.kad ir ne visus 5.svarbu padalyvausiu   
 |  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| kristinka | Data: Penktadienis, 2009-09-18, 2:44 PM | Žinutė # 118 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  | Kristalija, sveikatytes,mano pana atsigule perpietes,tai galesiu eit vakarienes daryt sugalvojau virtu bulviu cepelinu privirsiu ir bus gerai   Quote (noele) .klaudija daba ziuri in the night garden oi kaip mano panai patinka bet pas mus tik sestadieni sekmadieni anksti ryta rodo o ji tokiu laiku dar miega tai dazniausiai nemato
  vakar nupirkau savo panai dainuojanti maka peka tai is ranku nepaleidzia   

| 
| Laurituke | Data: Šeštadienis, 2009-09-19, 11:37 AM | Žinutė # 119 |  | [  (LT ) ]

|   Grupė: AdministratorėLygis:   Administratorė Žinutės: 30254 Apdovanojimai: 36 
Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
       |  | Quote (Kristalija) Laurituke, gero baliaus tau sestadieni sveikutės ačiū labai už palinkėjimus tikiuosi bus linksmą
    ruošiuosi darau sumuštinukus dar visoko tai darbų daug neturiu laiko čia pabūti na po baliuko prisėsiu       
 Sveikinimų atvirukai

|  | Atsijungęs |  |  | 
| 
| Nikutea | Data: Šeštadienis, 2009-09-19, 11:39 AM | Žinutė # 120 |  | [  (LT ) ]

Sukaupta jau 

Dalyvio įvertinimas :
 |  | Labuka, merginos  aurituke, gero baliuko  Kristalija, nepasiduok slogai  Man jau lyg ir geriau, važiuosiu šiandien bišiuką pasitvarkyt prie remontų  Gero savaitgalio visoms   

|  | Atsijungęs |  |  |