Plepaliukai apie PHOTOSHOP'Ą 9-toji tema
|
|
Atile | Data: Pirmadienis, 2009-09-21, 12:27 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Čia plepame tik apie Photosopą... Prašome nesikeikti ir gerbti kitus forumo dalyvius. Visi plepesiai ne apie photosopą bus ištrinti, tam yra atskira tema "Photosopo draugės ne apie photosopą" Naujai užsukusiems dalyviams taisyklės čia Dėl patekimo į "patikimų" grupę kriepkitės į Atile. Tik taip matysite tokias temas kaip: "švenčių atributika", "mūsų kūryba", "idėjų skrynelė", "kiti darbai" bei "photosopo priedai". Naujiems nariams šios temos yra nematomos.
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Antradienis, 2009-09-29, 6:24 PM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Spausdinau ant paprasto,storesnio pop.,gal ant kitokio reikia esu spausdinusi tiek ant storesnio, tiek ant plonesnio, grozis nuo to nesikeicia, tik graziau ir paprasciau lankstosi su plonesniu popieriumi
Paskutinį kartą redaguota plepute - Antradienis, 2009-09-29, 6:41 PM |
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2009-09-29, 7:15 PM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o esate vyniojusios popierelius ant saldainiu ne tu vafliniu bet kitokiu, pvz kaip Migle ir pan?
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Antradienis, 2009-09-29, 8:00 PM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) esate vyniojusios popierelius ant saldainiu ne tu vafliniu bet kitokiu, pvz kaip Migle ir pan as ne, bet manau tokia galimybe yra tik reiketu pasirinkti kita popieriu, na kad uzsisuktu tie galiukai ir laikytusi
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-09-29, 8:07 PM | Žinutė # 319 |
[ ( US) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) grozis nuo to nesikeicia, tik graziau ir paprasciau lankstosi su plonesniu popieriumi tai suprantu,kad grozis nesikeicia o jei spausdinti ant fotopopieriaus bet tose COPY1 nemaciau,kad taip spausdintu,tik ant plono ir storesnio,nu reiks pasidometi. Jau uzklijavau ant sokolado,viskas liuks Atvirute ne taip gavosi,kaip norejau,maniau spausdinti is abieju pusiu,ale pasake,kad neatitaikys lygiai,nors as viska ant to paties failo dariau,dydis viskas tip top,nu nzn zalia as dar tuose spausdinimuose Ryt nufotkinsiu ir idesiu parodyti.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-09-29, 8:08 PM | Žinutė # 320 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) kartais darau taip - issikerpu plauku dali, tada pridedu i reikiama vieta ir aptrinu, issitampau kaip reikia Cia gera mintis,dekui isbandysim
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-09-29, 8:25 PM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Ryt nufotkinsiu ir idesiu parodyti. Laukiam foto
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-09-29, 8:34 PM | Žinutė # 322 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Laukiam foto ryt tikrai idesiu,snd jau lekiu
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Antradienis, 2009-09-29, 9:21 PM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) tai suprantu,kad grozis nesikeicia o jei spausdinti ant fotopopieriaus bet tose COPY1 nemaciau,kad taip spausdintu,tik ant plono ir storesnio,nu reiks pasidometi. Jau uzklijavau ant sokolado,viskas liuks Atvirute ne taip gavosi,kaip norejau,maniau spausdinti is abieju pusiu,ale pasake,kad neatitaikys lygiai,nors as viska ant to paties failo dariau,dydis viskas tip top,nu nzn zalia as dar tuose spausdinimuose Ryt nufotkinsiu ir idesiu parodyti ant foto popieriaus graziai gaunasi o del atvirutes spausdinimo, manau jos tiesiog tingejo paderinti, kad tiktu... lauksim foto
|
Atsijungęs |
| |
Mistika | Data: Antradienis, 2009-09-29, 10:01 PM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 387
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes, cia mano kurti kalendoriai
Tikėk kuo tiki, ir rasi ko ieškai
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Trečiadienis, 2009-09-30, 0:26 AM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba darbštuolytės Nu jau jūsų darbelių grožis bandymai eisiu ir aš bandyt tas nuotraukytes rudam fone. Dar laaaaabai noriu šį kartą išskirt Pabaisos rėmelius ir žymeklius, nu super darbai tikrąja ta žodžio prasme likau apsvaigus. Už tą rėmuką ''Ilgiuosi Tavęs'' 100 bučkių nuo ko nori gaut , pasirink pati Mistika, laaabai gražus tavo kalendorius, ŠAUNUOLĖ O aš vis ant vietos stoviu Einu į plepalus mergičkos jums išsipasakot bo jau panelė DEPRESIJA jaučiu į svečius prašosi
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-09-30, 8:03 AM | Žinutė # 326 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (plepute) ant foto popieriaus graziai gaunasi o kur geriau nesti,kad ant jo atsispausdinti i fotoatelje?Namie printerio neturiu Quote (plepute) del atvirutes spausdinimo, manau jos tiesiog tingejo paderinti, kad tiktu... Tai ir as taip manau,nieko,kita syki jei nespausdins kaip noriu nesiu kitur,vis gi pinigus moku... Quote (Mistika) cia mano kurti kalendoriai Niu labai liuks
|
Atsijungęs |
| |
Mistika | Data: Trečiadienis, 2009-09-30, 8:50 AM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 387
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aciu mergaites uz vertinimus imesiu dar kelis parodyti cia, kol negaliu i patikimuju bureli
Tikėk kuo tiki, ir rasi ko ieškai
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Trečiadienis, 2009-09-30, 9:12 AM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mistika, saunuole Quote (Irce6) o kur geriau nesti,kad ant jo atsispausdinti i fotoatelje?Namie printerio neturiu ant foto popieriaus pati esu sausdinusi tik namuose, bet siaip manau turetu spausdinti visur kur tik gali spausdinti ant storesnio popieriaus arba bandyti i reklamos agentura kokia nueiti, manau ten irgi turetu atprintinti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-09-30, 9:17 AM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės merginos Quote (dEdRA) Dar laaaaabai noriu šį kartą išskirt Pabaisos rėmelius ir žymeklius, nu super darbai tikrąja ta žodžio prasme likau apsvaigus. Ačiū Mieloji Quote (dEdRA) Už tą rėmuką ''Ilgiuosi Tavęs'' 100 bučkių nuo ko nori gaut , pasirink pati na jei nieko prieš tada palauksiu kol vyras gryš ir iš jo pasiimsiu daugiau nei 100 bučkių Quote (dEdRA) O aš vis ant vietos stoviu O kaip tau sekasi su darželio užduotimis,ar jau baigei Quote (Mistika) imesiu dar kelis parodyti cia, kol negaliu i patikimuju bureli Gražūs darbeliai tik va man toks klausimas,kodėl būtent žiemos fonas
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-09-30, 9:21 AM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Beje Sandrulia7 man tavo paskutinis pamokų tvarkaraštis tiesiog jėginis
|
Atsijungęs |
| |