Plepaliukai apie PHOTOSHOP'Ą 9-toji tema
|
|
Atile | Data: Pirmadienis, 2009-09-21, 12:27 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Čia plepame tik apie Photosopą... Prašome nesikeikti ir gerbti kitus forumo dalyvius. Visi plepesiai ne apie photosopą bus ištrinti, tam yra atskira tema "Photosopo draugės ne apie photosopą" Naujai užsukusiems dalyviams taisyklės čia Dėl patekimo į "patikimų" grupę kriepkitės į Atile. Tik taip matysite tokias temas kaip: "švenčių atributika", "mūsų kūryba", "idėjų skrynelė", "kiti darbai" bei "photosopo priedai". Naujiems nariams šios temos yra nematomos.
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:29 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, manau toks pat principas...del logo nezinau
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:31 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Pabaisa, manau toks pat principas... Taip ir pagalvojau tik pasitikslint norėjau,nes mano vaikis jau nebesulaukia kada padarysiu skirtuką
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:33 PM | Žinutė # 33 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) ar čia toks pat principas kaip su kalendoriukais taip taip,i ilgi dviguba daryti reikia,na pvz pas mane 5,5cm tai dvugubai 11cm gaunasi,tai dariau 26x11cm arba atvirksciai galima,na viskas kaip ir su kalendoriuku Quote (Pabaisa) ar galima padaryt iš splavoto kokio paveiksliuko manau galima,bandziau su lelyte,isejo,bet ta lele man kaip peleda gavosi tai net nedejau rodytis,veliau kada dar pabandysiu.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:37 PM | Žinutė # 34 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Oi mergaites prisidirbau su ta pazymiu knygele,ot ziopla,kaip as vakar matavau...matosi,kad su matke man ne kas dariau dydi 29x26cm,o reikejo 29x21cm,tik kai tempiau ant A4 lapo,supratau,kad kazkas ne to,dabar pertaisyti teko,pakoreguoti kai kur.Nu zodziu,turejau ka veikti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:38 PM | Žinutė # 35 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, tiesa,tu skirtuka gali daryti kokio nori dydzio,visokiu ju buna mano tai nemazas gausis
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:40 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aciu mergytes Quote (Irce6) Bandziau Katcios pamokele su logotipu,gal ir liuks,bet va tinkamo pav. sau nerandu,na su i raide be rysio kita deti butu gal atrasiu kada ka tinkamo O tu gali kokia I raide prasmatnia atsirasti ar susikurti vietoj paveiksliuko Quote (Pabaisa) Vat noriu paklausti,apie tą išskirtinį logotipą,o sakykit ar galima padaryt iš splavoto kokio paveiksliuko ar čia būtinai turi būti toks "permatomas" tas paveiksliukas nes tokio pobūdžio paveiksliukų pas mane nerasta Cia nesvarbu koks paveiksliuka, vystiek jis nebus naudojamas galutiniam variante svarbu kad butu png formato, kad galetum apsvietima paveiksliuko padaryti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:42 PM | Žinutė # 37 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) gali kokia I raide prasmatnia atsirasti ar susikurti vietoj paveiksliuko Nu reiks paieskoti,kai laiko daugiau bus dekui uz geras idejas
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:43 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) manau galima,bandziau su lelyte,isejo,bet ta lele man kaip peleda gavosi tai net nedejau rodytis,veliau kada dar pabandysiu. Aha vadinas galima...bet man vistiek pagal pamoką nedašunta kaip ten reikia panaikint tuos juodumu,na ten tos avies atveju kaip ir aišku,bet va kai pasiėmiau tokią bobą-pabaisą tai ir nebesupratau ką bedaryt Quote (Irce6) Oi mergaites prisidirbau su ta pazymiu knygele,ot ziopla,kaip as vakar matavau...matosi,kad su matke man ne kas vat vat ir taip būna...vis ir apsikraunam papildomais darbais Quote (Irce6) Pabaisa, tiesa,tu skirtuka gali daryti kokio nori dydzio,visokiu ju buna Aha aš jau turiu išmatavimus kokių vaikis nori belieka kurt Beje biški ne į temą,bet Irce mūsų vaikinai vienmečiai
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:44 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) Cia nesvarbu koks paveiksliuka, vystiek jis nebus naudojamas galutiniam variante svarbu kad butu png formato, kad galetum apsvietima paveiksliuko padaryti Supratau O aš tundra net nepagalvojau,kad būtinai png formatu reikia ne nu esu žalia visiškai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:49 PM | Žinutė # 40 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) bet man vistiek pagal pamoką nedašunta kaip ten reikia panaikint tuos juodumu tai manau katcia paaiskins kas kaip Quote (Pabaisa) mūsų vaikinai vienmečiai a rimtai,nu fainai tada Quote (Pabaisa) ne nu esu žalia visiškai nieko,as ir dar daug ko nzn pilna cia tokiu zaliu
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-09-22, 3:52 PM | Žinutė # 41 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Boruzele fainas montaziukas,butinai norim be fotkiu,idek kai laiko turesi Atiliuk etikete faina gavosi
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2009-09-22, 4:01 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, Katcia, kokia faina pamokėlė, kai turėsiu truputuką laisvo laiko būtinai išbandysiu... Merginos daug grožybių prikūrėt , aš tai laiko dabar labai neturiu kurti : . O reikia kažką mamai gimtadieniui ir tėvų vestuvių metinėm padaryt. O galva tusčia . gal jūs turit kokių idėjų?....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2009-09-22, 4:03 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Quote (Pabaisa)bet man vistiek pagal pamoką nedašunta kaip ten reikia panaikint tuos juodumu tai manau katcia paaiskins kas kaip Apie kokius juodumas dabar kalbi Pabaisa?... nelabai supratau... kurio etapo nesupratai?...jei tu apie fona kalbi juoda, tai kitas sluoksnis kad jus matytumet ka as dariau Tu kai darysi gali isvis fono nedaryt, jo juk nereiks
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2009-09-22, 4:04 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Atiliuk etikete faina gavosi ikeliau visa komplektuka
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-09-22, 4:08 PM | Žinutė # 45 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) ikeliau visa komplektuka ot saunuole aciu Tik dabar pamaciau,kad eurokos foto ir fotoknygas daro,jau atsisiunciau programele,pasidarysiu kaledom pati sau dovana-fotoknyga kainos nemazos,bet dovanai manau visai nieko,nors dabar ir krize
|
Atsijungęs |
| |