Plepaliukai apie PHOTOSHOP'Ą 9-toji tema
|
|
Atile | Data: Pirmadienis, 2009-09-21, 12:27 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Čia plepame tik apie Photosopą... Prašome nesikeikti ir gerbti kitus forumo dalyvius. Visi plepesiai ne apie photosopą bus ištrinti, tam yra atskira tema "Photosopo draugės ne apie photosopą" Naujai užsukusiems dalyviams taisyklės čia Dėl patekimo į "patikimų" grupę kriepkitės į Atile. Tik taip matysite tokias temas kaip: "švenčių atributika", "mūsų kūryba", "idėjų skrynelė", "kiti darbai" bei "photosopo priedai". Naujiems nariams šios temos yra nematomos.
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 10:32 AM | Žinutė # 496 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dedra, man tiek tik kliuna etiketeje kad tekstas neryskus sakai atspausdinus matosi gerai? vyresniems zmonems tuo labiau bus sunku iskaityti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 12:00 PM | Žinutė # 497 |
[ ( US) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Tos etiketes 1.5 l sampanui kur mano darytos sevnciu atributikoj tinka superiskai _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ nufotkinsiu bonke ir ikelsiu foto KAIP FAINAI,LAUKIAM FOTO Quote (Atile) reiktu tokias mintis ir pasiulymus sukelti prie etikeciu....man oi oi kaip truksta tokiu uzrasymu...su tekstu rasymu man sunkiai IR MAN NE KAS tikrai kas turit geru minciu rasykit ten
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 1:21 PM | Žinutė # 498 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (Irce6) nu jei pas jus snd svente mokytoju diena tai gal reikejo ir nesti snd,pas mus mokykloj pirmadieni bus svente Buvo penktad šventė,bet manau nebus blogiau,kad ir pirmad mano vaikinas pasveikins mokytoją...man rodos bus jai nebloga staigmena Quote (dEdRA) mergytės, užmeskit akį į mūsų kūrybą, jau susibiesinau, mamka viską sukritikavo . Tekstas itikrūjų matosi gerai kai atprintinu nors ir atrodo neryškus. Pirmas įspūdis patiko,bet kai p-askaičiau pleputės patarimus(kritiką),tai esu linkusi su ja sutikti Quote (nerida) Pabaisa,grazutis sokolado popierelis Ačiū Quote (plepute) o as susimaketavau ir atsispausdinau foto knyga, kai nusifotkinsiu imesiu pasirodyti Labai laukiam Quote (Atile) nufotkinsiu bonke ir ikelsiu foto Būtų šaunu Quote (Atile) o cia labai graziai ir iskilmingai skamba
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2009-10-03, 5:43 PM | Žinutė # 499 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) .man rodos bus jai nebloga staigmena miela Tikrai bus Quote (Pabaisa) Pirmas įspūdis patiko,bet kai p-askaičiau pleputės patarimus(kritiką),tai esu linkusi su ja sutikti va ir man tas pats,kai parase plepute iskart su ja sutikau
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 3:33 AM | Žinutė # 500 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Pirmas įspūdis patiko,bet kai p-askaičiau pleputės patarimus(kritiką),tai esu linkusi su ja sutikti Quote (Irce6) va ir man tas pats,kai parase plepute iskart su ja sutikau Nu va ir man tas pats, bet bėda ta, kad nepatyrus aš dar tuose reikaluose, ta rožė buvo fonas todėl nieko pakeisti jai negaliu, nei aksomo nuimt nei pašviesint man jos nebeišeina, užsiknisau aš su ta etikete o kai pagalvoju ar verta tiek laiko gaišt Kolkas palikau viską kaip yra, nes nieko gero man su ja nesigavo. Na dar iki penktadienio laiko turiu, gal kas geriau šaus į galvą, nors abejoju Merginos, koki gražūs jūsų darbeliai Aš pagal jūsų šokoladus auklėtojom ir savo mažyliui pagaminau, pasivogiau idėją O mokytojai nieko nedariau, dičkis sakė jau geriau gėlių nuneš
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 8:00 AM | Žinutė # 501 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Na dar iki penktadienio laiko turiu, gal kas geriau šaus į galvą, nors abejoju 10 Nu laiko yra,gal ir sumastysi ka,jei ne tai ir taip labai liuks Quote (dEdRA) dičkis sakė jau geriau gėlių nuneš tai aisku,dickis gi jau,paaugliai kita chebra
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 12:19 PM | Žinutė # 502 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (dEdRA) užsiknisau aš su ta etikete o kai pagalvoju ar verta tiek laiko gaišt Atvirai pasakius,jei nebus PS išmanytojų,ta etiketė bus fantastiška tiems žmonėms Quote (dEdRA) O mokytojai nieko nedariau, dičkis sakė jau geriau gėlių nuneš O maniškis neš ir šokoladą ir dar užsiplieskęs gėlę nešt Jau aš pati nebesulaukiu rytojaus,bais įdomu bus sužinoti,ar mokytoja nustebs
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 4:07 PM | Žinutė # 503 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) pas mus mokykloj pirmadieni bus svente mano anyta mokytoja tai sake pas juos pirmadieni sves Quote (dEdRA) dičkis sakė jau geriau gėlių nuneš turi savo nuomone
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 4:44 PM | Žinutė # 504 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) plepute, labai liuks patarei dedrai del etiketes,matosi,kad jau patyrus tam reikale esi oij aciu uz toki ivertinima o siaip mes esam visos saunuoles Quote (Atile) reiktu tokias mintis ir pasiulymus sukelti prie etikeciu....man oi oi kaip truksta tokiu uzrasymu...su tekstu rasymu man sunkiai o cia labai graziai ir iskilmingai skamba puiki mintis
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2009-10-04, 5:48 PM | Žinutė # 505 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Atvirai pasakius,jei nebus PS išmanytojų,ta etiketė bus fantastiška tiems žmonėms ir as taip manau Quote (plepute) siaip mes esam visos saunuoles tikrai taip
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2009-10-05, 10:22 AM | Žinutė # 506 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergytes, priminkite kaip padaryti fotke lyg butu piesta akvarele? pamokeles greitai praverciau, lyg nemaciau arba praleidau beskubedama
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-10-05, 10:28 AM | Žinutė # 507 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Atile, ant greicio nepamenu,su filtru kazkuriuo einu paziureti ar neidejus as.
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-10-05, 10:30 AM | Žinutė # 508 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji