Plepaliukai apie PHOTOSHOP'Ą 9-toji tema
|
|
Atile | Data: Pirmadienis, 2009-09-21, 12:27 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Čia plepame tik apie Photosopą... Prašome nesikeikti ir gerbti kitus forumo dalyvius. Visi plepesiai ne apie photosopą bus ištrinti, tam yra atskira tema "Photosopo draugės ne apie photosopą" Naujai užsukusiems dalyviams taisyklės čia Dėl patekimo į "patikimų" grupę kriepkitės į Atile. Tik taip matysite tokias temas kaip: "švenčių atributika", "mūsų kūryba", "idėjų skrynelė", "kiti darbai" bei "photosopo priedai". Naujiems nariams šios temos yra nematomos.
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-10-06, 7:38 PM | Žinutė # 571 |
[ ( US) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) labai jau sunkiai sekasi suligint tai zinok nera lengva,nors paskui lengviau bus jei sunkiai gaunasi galim padeti,nors paciai manau smagiau daryti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Antradienis, 2009-10-06, 7:47 PM | Žinutė # 572 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| boruzele, ideja superine pritariu irces komentarui del pataisymu ir pridesiu dar keleta kas man uzkliuvo ziurint, tai uzdetas seselis ant vyruko, bet neuzdeta ant kepures, ir dar siulyciau aptrinti jo pati susiliejima ( nezinau net kaip pasakyti) su tortu, na apacia ta prie pat torto aptrinti graziai, kad butu naturaliai islinde
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Antradienis, 2009-10-06, 7:56 PM | Žinutė # 573 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kaip aptrinti,kad graziai susilietu su stampu Irce6, aciu kaip baigsis kantrybe prasysiu pagalbos tada jau turesi padet ir rimtai seselio nera na mergickos po ilgu pastangu pats geriausias variantas paziurekit ir kaip....
Paskutinį kartą redaguota boruzele - Antradienis, 2009-10-06, 10:30 PM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-10-06, 10:40 PM | Žinutė # 574 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) kaip aptrinti,kad graziai susilietu su stampu aptrinti tai su trintuku gali,o su stampu truputi pastampuoti galima,na spaudi ant torto,tada pereini ant vyruko sluoksnio ir t.t. jei su tuo stampu bandei kada tai nera sunku,tik paaiskinti sunkiau Quote (boruzele) kaip baigsis kantrybe prasysiu pagalbos tada jau turesi padet Quote (boruzele) po ilgu pastangu pats geriausias variantas paziurekit ir kaip. einu ziuret
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-10-06, 10:43 PM | Žinutė # 575 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| boruzele, jau zymiai geriau truputi matosi negrazumu,bet tikrai geriau nei pirmas variantas katcia nu jau grozis tu tavo darbeliu
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Antradienis, 2009-10-06, 11:10 PM | Žinutė # 576 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Nikutea butelaitis su etikete graziai atrodo,pasistengei _liuks_ o zmonem tikrai svarbu demesys miela Ačiū dar kartą Įdėjau prie idėjų, kaip atrodė pilna dovanos komplektacija
Paskutinį kartą redaguota Nikutea - Antradienis, 2009-10-06, 11:20 PM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-10-06, 11:13 PM | Žinutė # 577 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Įdėjau prie įdėjų, kaip atrodė pilna dovanos komplektacija Maciau,labai grazi ir sauni dovana
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Antradienis, 2009-10-06, 11:21 PM | Žinutė # 578 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, ačiū Smagu, kad uošviams irgi labai patiko
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-10-06, 11:31 PM | Žinutė # 579 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Smagu, kad uošviams irgi labai patiko Tai liuks svarbu zmonem patinka.Ir isvis kas su PS nedirba,tai tokie darbai nerealiai graziai atrodo
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Antradienis, 2009-10-06, 11:35 PM | Žinutė # 580 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Smagu, kad uošviams irgi labai patiko Ir aš ką tik apžiūrėjau pilną komplektaciją, super . Va sėdžiu ir galvoju, nu šaunuolės jūs mergytės, iš kur pas jus tiek superinių idėjų. Tas perliukas mane sužavėjo, šampanas irgi liuksiškas Irce, dar kartelį ir tavo dovanas mokytojai apžiūrinėjau ir galvoju, nu ji tikrai liko sužavėta nes labai gražūs darbeliai, jau taip išpuoselėti kruopščiai Aš va su tais ''rubinais'' sėdžiu ir galvoju, kad bet kokiu atveju penktadienio vakarą apie juos jau nebegalvosiu einu įkelsiu popierėlį parodysiu kokį sukurpiau o dar kelis paėmiau iš savo nuosavo archyvuko. Dar pasiskolinau vieną zuikos tokį originalų rėmelį ir įrėminau seną vestuvių nuotrauką po tokiu ''rūku'' ,o ant viršaus mažam rėmelįje jau ryški dabartinė judviejų foto. Vaizdelis nerealiai geras ir sau tokią foto noriu pasidaryt , AČIŪ zuikai DIDELIS DIELIS ŠAUNUOLĖS JŪS MERGINOS
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2009-10-06, 11:44 PM | Žinutė # 581 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ir as noriu pasidziaugti kokios jus saunios, labai iskalbingai nemoku parasyti kaip grazu tai ka maciau MUSU KURYBOJE, pagaliau po tiek laiko baigiau viska perziureti. As neisivaizduoju is kur pas jus tiek minciu ir ideju. Ir taip, kol as kazka padarau su PS kiek daug laiko praeina, ir nezinau kieno cia stoka ar fantazijos ar laiko ar igudziu... O dEdRA, esi ne ka maziau sauni nei kitos merginos, maciau as tavo darbelius ir ideju tau netruksta - nesikuklink.
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-10-06, 11:58 PM | Žinutė # 582 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) dEdRA, esi ne ka maziau sauni nei kitos merginos, maciau as tavo darbelius ir ideju tau netruksta - nesikuklink. Va cia tai pritariu 100% nereikia saves nuvertinti Quote (dEdRA) einu įkelsiu popierėlį parodysiu kokį sukurpiau Laukiam
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Trečiadienis, 2009-10-07, 0:22 AM | Žinutė # 583 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) Ir taip, kol as kazka padarau su PS kiek daug laiko praeina, ir nezinau kieno cia stoka ar fantazijos ar laiko ar igudziu... Nu va man ir tas pats, prie vieno niekučio prasėdžiu begalias laiko, o kuklintis tikrai nesikuklinu, sakau kaip yra Nu susiparinau , nerandu popierėlio be foto , lyg saugojau o dabar niekur nerandu. Ryt suvyniosiu saldainius tai parodysiu gatavus, o tą popiergalį gal dar atrasiu kur tarp fotkių gal būsiu įmetus . Nu žodžiu............
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Trečiadienis, 2009-10-07, 0:29 AM | Žinutė # 584 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Moderatores, as prisidirbau, ziurejau Svenciu atributikoje atvirutes ir tuo paciu metu kroviau raidziu sablonus, ir ne ten idejau, istrinkit, atsiprasau
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-10-07, 0:36 AM | Žinutė # 585 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) prie vieno niekučio prasėdžiu begalias laiko, As ir zinok prasedziu daug,nemoku daryti ant greicio Quote (dEdRA) lyg saugojau o dabar niekur nerandu. Ryt suvyniosiu saldainius tai parodysiu gatavus, Nu nesinervink,idesi gatavus ir bus liuks Quote (justux29) ne ten idejau, istrinkit, atsiprasau Gerai istrinsiu,ir nieko baisaus
|
Atsijungęs |
| |