Plepaliukai apie PHOTOSHOP'Ą 9-toji tema
|
|
Atile | Data: Pirmadienis, 2009-09-21, 12:27 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Čia plepame tik apie Photosopą... Prašome nesikeikti ir gerbti kitus forumo dalyvius. Visi plepesiai ne apie photosopą bus ištrinti, tam yra atskira tema "Photosopo draugės ne apie photosopą" Naujai užsukusiems dalyviams taisyklės čia Dėl patekimo į "patikimų" grupę kriepkitės į Atile. Tik taip matysite tokias temas kaip: "švenčių atributika", "mūsų kūryba", "idėjų skrynelė", "kiti darbai" bei "photosopo priedai". Naujiems nariams šios temos yra nematomos.
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-08, 7:32 PM | Žinutė # 631 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tik dabar sugebejau apziureti sventineje atributikoje gimtadieniu idejas, kaip fainai jus pasiruose gimtadieniams, eina sau Laurituke noriu paklausti i ka tu vyniojai tuos saldainius, kad ta popiera tokia blizgi, nu niekaip nesusigaudau Galvoju, kad ir man reiketu, esu dariusi savo maziaus krikstynoms ir drauges jubiliejui, bet ant paprasto lapo nelabai grazu, o tas blizgus labai jau fainai atrodo.
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-08, 8:49 PM | Žinutė # 632 |
[ ( US) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dedra nu as apakus,koks grozis,cia apie darbelius musu kuryboj taip graziai viska suderinai,saunuole,truksta zodziu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-08, 9:11 PM | Žinutė # 633 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dedra labai malonu kad pasinaudojai mano remuku,labai saunus tavo darbeliai irce montaziukai super dar norejau paklaust o i ta palinkejimu skilti ten raso palinkejimus gimtadienio sveciai.ar kaip ten ???
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-08, 10:10 PM | Žinutė # 634 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dedra darbeliai super Irce labai patiko tas darbelis su driezu justux kalendoriai liuks virginijak grazus darbeliai
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-08, 10:23 PM | Žinutė # 635 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nerida, vaje, aciu, kada nors gal pavyks padaryti viska savo na bandysiu konkurse dalyvauti, tai teks papluseti man nemoksai. o dedra as ir noriu pagirti, saunuole tikra, grazus darbeliai labai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-08, 10:24 PM | Žinutė # 636 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) nerida, 10 vaje, aciu, kada nors gal pavyks padaryti viska savo 10 na bandysiu konkurse dalyvauti, tai teks papluseti man nemoksai. bandyk bandyk,tikrai gausis
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-08, 10:54 PM | Žinutė # 637 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vajetus mergytės koks ačiū už pagyras Norėjau ir to ''Rubininio šampo'' etiketės PSD įmest ale biškį gėda buvo, bet kita vertus gal kam pravers, pasiredaguosit Tik nesupratau, anksčiau failuose nebuvo galiojimo laikas, na saugojimo laikas ribojamas o dabar atsirado, čia taip turi būt Ir dar mergytės, parsisiunčiau stiliukų ir ten pasakyta, kad jų turi būti daug ir yra jų daug, aš išskleidžiau juos, bet PS man rodo tik 16, arba kiti buvo parašyta 33 o pas mane atsirado tik 12, kai čia yr Ir tą Load Styles atidarau, bet man rodo tik bylą su tų stilių pavadinimu ir nieko negaliu padaryt, nes ji ten tipo tuščia, ai kažko matyt nedadariau, bijau tik vieną, užkrausiu kompą tokiais per nesupratimą nenaudingai reikalais ir bus šakutės.
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-08, 11:09 PM | Žinutė # 638 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dEdRA, gal i kelias dalis buvo suskirstytas as su stiliais buvau prisidirbusi, sudvigubinusi, tai kitu iki siol nesu dar istrynusi...
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Penktadienis, 2009-10-09, 8:11 AM | Žinutė # 639 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) virginijak grazus darbeliai ačiū Quote (justux29) kada nors gal pavyks padaryti viska savo 10 na bandysiu konkurse dalyvauti, tai teks papluseti man nemoksai. Tikrai pavyks, jei tik noro turėsi. Lauksim pasirodant konkurse Irce6 darbeliai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2009-10-09, 8:51 AM | Žinutė # 640 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dedra, o tu isarchivavai (iskleidei) tuos slilius? justux29, spausdink ant fotopopieriaus, jis blizgu pavirsiu turi, graziau atrodo zuika, taip, i ta skilti svenciai raso palinkejimus jubiliatui arba krikstukui
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-10-09, 9:58 AM | Žinutė # 641 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) dEdRA, gal i kelias dalis buvo suskirstytas Gal , bet kitų dalių aš nematau Quote (Atile) dedra, o tu isarchivavai (iskleidei) tuos slilius? Tai taip, šitą daryt jau moku Ai FORGET, nedega man čia tie stiliai, tik va kompą bijau užvers nenaudingais reikalais, niekis grįš vyras išvalys Quote (Atile) justux29, spausdink ant fotopopieriaus, jis blizgu pavirsiu turi, graziau atrodo Čia kiek pamenu apie saldainiukų popierėlius kalba eina, o tas foto popierius neperstoras Aš vis vyniodavau į ''Geha'' EVERYDAY INKJET PAPER 120g/m2 jis panašus į piešimo popierių bet kiek plonesnis ir ant vienos pusėsryškiai printinasi, kaip ant foto bet neblizgi, svarbu pusių nesumaišyt, nes kitoj pusėj gaunasi Š. Bet kadangi aną popierą užbaigiau ir nebeturiu o mažyliui gimšiukui noriu padaryt nors kelis saldainiukus į daržialį tai va ir galvoju ar į tą foto popirių ne perkieta vyniot
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Penktadienis, 2009-10-09, 10:08 AM | Žinutė # 642 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) galvoju ar į tą foto popirių ne perkieta vyniot na man atrodo irgi, kad perstoras jis, o tikrai yra toks popierius plonytis ir blizgus jis, bet pati nesu printinusi niekad ant jo Quote (dEdRA) Gal , bet kitų dalių aš nematau as galvojau, gal parsisiunciat buvo suskirtyta i dvi dalis
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-10-09, 10:15 AM | Žinutė # 643 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) o tikrai yra toks popierius plonytis ir blizgus jis, Ir kur tokio galima ieškot ir rast Quote (plepute) as galvojau, gal parsisiunciat buvo suskirtyta i dvi dalis Na reiks prisėst kai daugiau laiko turėsiu, įmesiu parodysiu ką man ten rodo. Vieni stiliai tai rašo, kad tipo neatitinka programos, na sūnelis taip sako. O va kitų ten daug labai tipo turėjo būt tai gal ten jie kur nors dalim ir mėtosi. Nu tiek tos, kai prisėsiu prie jų dar pažiūrėsiu kas ten ir kaip o jei š gausis mat juos galas, apseisiu ir be jų. Ačiū plepute ir visoms už rūpestį
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Penktadienis, 2009-10-09, 10:43 AM | Žinutė # 644 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| beje stilius as i photoshopa susidedu siek tiek kitaip, taigi as darau taip: nusikopinu norimu stilius (t.y.su asl pabaiga) ir juos idedu i adobe/adobe photoshop/preset/styles foldzeri ir tada perkraunu photoshopa
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2009-10-09, 12:47 PM | Žinutė # 645 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) zuika, taip, i ta skilti svenciai raso palinkejimus jubiliatui arba krikstukui aciu Atile uz atsakyma
|
Atsijungęs |
| |