Šeštadienis, 2025-01-11, 3:46 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Photoshop'o draugės ne apie photošopą-10 toji tema
justux29Data: Antradienis, 2009-11-03, 8:23 PM | Žinutė # 586

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
plepute, nezinau, kaip su maziukais leliukais, ir neduokdie, nes man paciai, jau dideliam zmogui - sunku, kas ryta ir vakara naudoju hormonine pypke ventolino, vasara buna jega, jokiu kosuliu, o atejus rudeniui ir iki pavasario - prasideda negerumai, saugojuosi kiek imanoma, ir salto negerti ir vadinamu "skersveju". zodziu yra gera patarle tokia rusiska, kad jei saugaisi pats - tai ir dievulis tave saugos. Bet, kiek zinau, mazi vaikai ja isauga, o pri[azinus ta "dziaugsma" brandesniame amziuje - iki grabo lentos dovana
Atsijungęs
pleputeData: Antradienis, 2009-11-03, 8:25 PM | Žinutė # 587

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
dovana

nieko sau dovana 12

Atsijungęs
vilmuteeData: Antradienis, 2009-11-03, 8:25 PM | Žinutė # 588

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
vilmutee, jetau, kaip sunku auginti toki vaikuti, as klausiu del astmos, nes pati ja turiu, tik man ja pripazino jau suaugusiai, o tai buvo plauciu uzdegimo pasekme vaikysteje, bet man gi viskas paprasciau, turiu "pypke" ir tai pagereja tai pablogeja, bet ka tu su tokia maza darai??? mano mazius susirgo plauciu uzdegimu, maniau pabaigta jau, kaip nezinojau kaip padeti, kaip uzeidavo kosulio priepuoliai ( o jam 1,3 men), taviskei dar ir nuo temperaturos blogai, kaip sirdi skauda. O didesne dar suprantu turit, kaip si mergyte?

Kol auginu namuose tai nera sunku, bet as net bijau pagalvoti kaip bus kai iseisiu as dirbti. I darzeli vesti bijau, tevai ziureti abejoju ar apsiims, jiems isvis viskas kaip is siaubo filmo atrodo.
Astma pas mus irgi taip atsirado, gripas- plauciu uzdegimas- astma. Mes irgi turime pypke ir ja kviepuojame kas diena, jeigu sveikute buna tai tik hormonius vaistukus, jei serga tai ir ventolinas prisideda.
Mano vyresnelei tai isvis sveikatos reikia pavydeti. Visada sveikute buvo, ir sirgusi gal tik pora kartu. 10
Atsijungęs
boruzeleData: Antradienis, 2009-11-03, 8:30 PM | Žinutė # 589

[ (DE) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na zinokit man buvo ir su sunum problemele ,sirgo istisai plauciu uzdegimu 12 sanatorijoj teko ir buvo prirasyta pypke kvepuoti o buvo jam tik 2metukai 12 kreipiausi pas tokia zolininke nes jau baisu buvo isligonines neisedavau kas trecia men. guldavaus o ten baisu budavo su tom lasalinem kol jam pataikydavo i vena kosmarai vaikas kabinete reke ,o as uz duru verkiu nes neileizdavo mane ir vaikas plysauja mane saukia 12 zinokit baisu dabar prisiminti ,bet kazkaip laikui begant maziau pradejo sirgti , zolininke imunitetui vis israsydavo laseliukus ,patare jei nera dusulio neduoti ta pypke kvepuoti ,kad nepriprastu ir kazkaip isikapstem sok bet zinokit dabar tik sloga biski pakosti man iskart kosmaras

Atsijungęs
vilmuteeData: Antradienis, 2009-11-03, 8:30 PM | Žinutė # 590

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
Bet, kiek zinau, mazi vaikai ja isauga, o pri[azinus ta "dziaugsma" brandesniame amziuje - iki grabo lentos dovana

Mazi vaikuciai ja isauga jeigu nera labai alergiski aplikai, kuo daugiau alergizuoja vaikuti maistas ir aplika tuo sunkiau jam bus ja isaugti. As tik guodziuos tuo kad Gretute nera labai alergiska, tad gal mums pavyks isaugti sia baisia ligele.

O tau Justux noreciau palinketi daug daug sveikateles mua Visa tai ka tu aprasei man taip pazystama liudna

Atsijungęs
vilmuteeData: Antradienis, 2009-11-03, 8:34 PM | Žinutė # 591

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (boruzele)
na zinokit man buvo ir su sunum problemele ,sirgo istisai plauciu uzdegimu

Jetau kaip smagu kad isaugote is viso to 10 Sveikateles ir Jums, kad tos ligeles daugiau nesugryztu mua

Paskutinį kartą redaguota vilmutee - Antradienis, 2009-11-03, 8:34 PM
Atsijungęs
vilmuteeData: Antradienis, 2009-11-03, 8:37 PM | Žinutė # 592

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (plepute)
justux29, istikro ziauriai nepatogiai jauciuosi parasiusi
kai pamaciau tavo zintute tai pamaniau, akd tiesiog sumaisei kur rasyti ir tiek, o kai vilmute atsake, tai ir parasiau

Na kur gi cia tas nepatogumas, as irgi kazkaip visai pasimeciau tarp tu temu ir net neatkreipiau demesio kur rasau miela O tu saunuole kad atvedei mus i doros kelia _liuks_
Atsijungęs
boruzeleData: Antradienis, 2009-11-03, 8:39 PM | Žinutė # 593

[ (DE) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
vilmutee, nenusimink reik galvoti kad bus geriau ,isaugs najei nepaveldeta .o i sanatorija nevaziuoji galvoju

Atsijungęs
justux29Data: Antradienis, 2009-11-03, 8:41 PM | Žinutė # 594

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
boruzele, ne kas auginant vaikiuka patirti tiek streso, noretusi, kad tos musu atzalos augtu sveikutes, be rupesciu, bet deja...
o astma visada susijusi su alergija, man ji ir yra alerginio pobudzio, buna, kad nueinu kazkur, ir toks dusinimas prasideda, ypac ten, kur daug geliu auginama, o kam alergiska tipo "dare" tyrimus, bet greiciausiai suzinosiu kaip senatves sulauksiu juokas juokas , bet visi mes turim savo, vieno viena vieta silpna, kito kita, svarbu baisiau nebutu tik, o su sitais dalykais gyventi simta metu galima
Atsijungęs
vilmuteeData: Antradienis, 2009-11-03, 8:43 PM | Žinutė # 595

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (boruzele)
vilmutee, nenusimink reik galvoti kad bus geriau ,isaugs najei nepaveldeta .o i sanatorija nevaziuoji

Aciukas Boruzele mua
Tai kad mums niekas nesiulo i sanatorija vaziuoti, o as kazkaip jauciuos fiziskai labai issekusi ieskoti teisybes kad gauti kelialapi, juk dar laukia keliones pas gydytojus, nes gydymas nepasiteisino, siek tiek sakiau palauksiu, paziuresiu ka vilniuje pasakys o tada jau uzklausiu ir apie sanatorija 10
Atsijungęs
vilmuteeData: Antradienis, 2009-11-03, 8:44 PM | Žinutė # 596

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
bet visi mes turim savo, vieno viena vieta silpna, kito kita, svarbu baisiau nebutu tik, o su sitais dalykais gyventi simta metu galima

Va sitai minciai tai pritariu visu 100% _liuks_

Paskutinį kartą redaguota vilmutee - Antradienis, 2009-11-03, 8:52 PM
Atsijungęs
IrceData: Antradienis, 2009-11-03, 8:49 PM | Žinutė # 597

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
perkeliau is PS plepaliukus 10

Quote (justux29)
vilmutee, kaip tavo mazyte jauciasi, kiek ji amziaus, kad jau net astma turi?

Jai dabar 1,6 metuku. Aciu dievuliui temperatura nekyla daugiau, jinai labai jautri temperaturai, todel jeigu jai jinai pakyla ja meta nuomiris, ir niekas negali nieko padaryti, sako kad isaugs, bet kada - neaisku 12 O astma ji turi jau nuo 11men, tik is pradziu daktarai nenorejo jos pripazinti, nors tai ir buvo akivaizdu. Tai musu gripo komplikacijos pasekme liudna

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

MANO DARBELIAI
Atsijungęs
pleputeData: Antradienis, 2009-11-03, 8:50 PM | Žinutė # 598

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
justux29, as skaitau tavo postus ir tas trykstantis optimizmas, tas sugebejimas taip puikiai reiksti mintis man tiesiog zavi mua

Atsijungęs
vilmuteeData: Antradienis, 2009-11-03, 8:53 PM | Žinutė # 599

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Irce6 Aciukas Tau 26
Atsijungęs
justux29Data: Antradienis, 2009-11-03, 8:57 PM | Žinutė # 600

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (plepute)
justux29, as skaitau tavo postus ir tas trykstantis optimizmas, tas sugebejimas taip puikiai reiksti mintis man tiesiog zavi mua
kad nei nezinau ar as cia ta optimiste, tiesiog, labai bijau susirgti kokiu veziu ar numirti, tai visos kitos bedos pasidaro tokios menkos 10
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025